Nordisk publikumsfavorit

Volvo V60 - en moderne stationcar hybrid

Recharge betyder hybrid på Volvo-sprog - og den smukke Volvo V60 Recharge er en fantastisk bil. Få bilproducenter kan matche Volvo's tradition for at producere veldesignede, praktiske og alsidige stationcars. Og det gælder i særdeleshed Volvo V60.

Den nye V60 er en alsidig stationcar med plads til hele familien. Her kommer du ikke til at gå på kompromis med noget. Den nyeste generation af Volvo V60 fås både som mild hybrid og plugin-hybrid hvor sidstnævnte kan lades op og kører på "ren el". 

V60 Volvo

VOLVO V60 Et overflødighedshorn af sikkerhed, komfort og en oplevelse af fuldkommenhed.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Volvo V60 er en helt igennem smukt designet bil. Læg dertil Volvos ambition om at lave verdens mest sikre biler - så er det svært at sige nej!"

Har du et spørgsmål om Volvo V60 så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Esbjerg

Udviklet med tanke på miljøet - og den gode køreoplevelse

Volvo V60 Stationcar

Topfarten er automatisk begrænset

Volvo har altid skilt sig ud - ikke mindst når det drejer sig om sikkerhed. Senest har den svenske producent valgt at begrænse topfarten på samtlige nye Volvo-modeller, så den maksimale hastighed er 180 kilometer i timen.

Volvo følger dermed op på den sikkerhedsvision, som blev fremlagt i 2019 og som betyder, at Volvo vil gøre sit til, at ingen skal komme alvorligt til skade eller miste livet i trafikken.

Volvo V60 Recharge har dermed også en begrænset topfart - men dermed ikke sagt, at der ikke er masser af saft og kraft i modellen, for det er der.

V60

Der er høj lygteføring i en Volvo V60 Recharge

Forlygterne i Volvo-modellerne er blevet noget nær ikoniske - og den lysende stribe med en kløftede ende går under kælenavnet Thors Hammer.

De særlige LED-lygter har vakt berettiget begejstring - både på grund af designet, men naturligvis også fordi de lyser både kraftigt og effektfuldt. 

Endelig er Thors Hammer-lygterne med til at øge sikkerheden under køreturen - også for alle de andre trafikanter.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Modelside 1

Plads til hele familien

Når du vælger Volvo V60, vælger du også en bil med god plads. Kabinen er komfortabel og du har et alsidigt bagagerum med plads til det meste. 

Modelside 10

En gennemtestet succes

Volvo V60 Recharge er bygget på samme succesfulde platform som Volvo XC60. Det betyder, at du får en bil, der på enhver tænkelig måde er blevet gennemtestet - og som kan leveres alt det nyeste udi udstyr.

Modelside 7

Kør på ren el

Med køretilstanden "Pure" kan du køre på ren el i din plug-in-hybrid. Har du mulighed for at lade batteriet derhjemme, kan den daglige pendlertur tilbagelægges udelukkende på strømdrift.

GALLERI

Kig nærmere på Volvo V60 Recharge

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo V60

Hvorfor købe Volvo V60?

Du skal købe Volvo, hvis du ønsker en bil, der er brugbar og holder i mange år. Og så skal du vælge en Volvo, hvis du vægter sikkerhed højt. Det svenske bilmærke har altid været i forreste række, når det handler om sikkerhed - både den, der drejer sig om chaufføren og passagererne inde i bilen, og når det handler om de andre trafikanter.

Er en Volvo mere sikker end andre biler?

Ja! I 1959 introducerede Volvo som den første bilproducent sikkerhedsselen, der antages af have reddet over en million liv. 

Siden dengang er det blevet til utallige sikkerhedssystemer, og Volvo regnes af mange for at være blandt de mest sikre biler i verden. Hvis ikke den sikreste.

Samtidig har Volvo en ambition om, at der i fremtiden ikke skal være en eneste der omkommer i uheld, når de kører i deres Volvo.

Fås Volvo V60 som hybrid?

Ja, med introduktionen af Volvo V60 Recharge og mild-hybrid varianterne B4/B5 kan du udelukkende købe Volvo V60 som hybrid.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plug-in hybrid (Recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren, når det er nødvendigt eller batteriet er opbrugt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne, så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart, når du trykker på speederen. Samtidig forbedrer en mild-hybrid brændstoføkonomien, men du kan ikke køre på ren el som i en plug-in hybrid.

Volvo er det sikre valg!

Den nuværende udgave blev lanceret i 2018, og den model er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo V60 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer med automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Volvo-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte Volvo-modeller

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.