UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Volvo V60.
En alsidig familie-stationcar.


Volvo V60

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo V60.

PRIS FRA
487.485 kr.
FINANSIERING FRA
5.079kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo V60 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

BLIV VANT TIL LUKSUS

Komfort inderst og yderst

Inde i V60 befinder du dig på et sted, hvor skandinavisk design og svensk håndværk mødes. Et sted, hvor du og dine passagerer er omgivet af komfort, takket være de fremragende sæder og den individuelt justerbare klimakontrol. Stilrent, overskueligt design kombinerer form og funktion. Autentiske materialer og raffinerede detaljer som fx diamantmønstret på kontrolknapperne og læderet på sæderne (ekstraudstyr) skaber en følelse af moderne luksus.

Forsæderne har en form, der følger den menneskelige krop, så de giver exceptionelt god støtte og har mange justeringsmuligheder. På bagsædet er der rigelig benplads, og de støttende sæder gør, at alle sidder behageligt.

Gennem panoramaglastaget (ekstraudstyr) overstrømmes kabinen med lys. Glasset er tonet for at mindske blænding og har et eljusterbart solgardin. Med 4-zoners klimakontrollen (ekstraudstyr) kan de, der sidder på forsæderne og de ydre bagsædepladser, vælge deres egen temperatur, mens vores CleanZone-teknologi filtrerer den indkommende luft for at hjælpe med at fjerne støv, pollen, partikler og lugte. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Volvo V60 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Jävla vellykket..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Det er en vidunderlig bil..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

"Bringer Volvo tilbage på sporet..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo V60 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG