Ny brugt Toyota? Lige nu har vi 2 til salg

Hvis du køber en ny brugt Toyota hos Bjarne Nielsen, så kan du være sikker på, at du får masser af kvalitet. Du får på en og samme tid glæden af vores mange års erfaring med mærket samt vores høje serviceniveau, som du kan nyde godt af både før, under og efter købet. Du finder selvfølgelig både modeller som Toyota Yaris, Toyota Corolla og Toyota Rav-4 i vores store sortiment, der i runde tal ligger i omegnen af 1000 nyere brugte biler.

Årligt sælger vi hos Bjarne Nielsen mere end 10.000 biler på koncern-niveau - og vi sørger naturligvis for, at du bliver grundigt og ordentligt rådgivet undervejs, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker nemlig, at du bliver godt kørende i din nyere brugte Toyota. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil. 

Toyota har i mange år været blandt de største bilproducenter i verden - og har i et par tilfælde evnet at indtage førstepladsen. Virksomheden blev grundlagt i 1937 og har siden 1963 været til stede på det danske marked. Faktisk blev Danmark det første land i Europa, som begyndte at importere Toyota. Det skete med modellerne Toyota Crown, som importselskabet Erla Auto Import fik til Danmark.

Det blev indledningen til en helt vildt succesfortælling, og især op igennem 1980'erne eksploderede salget herhjemme med modeller som Toyota Corolla og Toyota Carina. Begge biler blev bestsellere - og faktisk er Corolla-navnet så legendarisk, at det nu atter er blevet lanceret i Danmark og Europa.

De seneste årtier har Toyota slået sig op på produktionen af hybridbiler - og man har siden årtusindeskiftet lagt over 15 millioner hybridbiler på gaden. Heraf er mere end tre millioner modeller solgt i Europa. En hybridbil kan sagtens være en ideel løsning - og med modeller som Toyota Auris, Toyota C-HR. Toyota RAV4 og Toyota Prius er der et bredt udbud af de miljøvenlige modeller.

Overraskende nok har Toyota aldrig formået at vinde Årets Bil i Danmark-kåringen, selv om mærket gennem fem årtier har været blandt de bedst sælgende mærker herhjemme. På europæisk plan er historien dog en anden, og for nyligt blev Toyota Yaris kåret som International Car of the Year 2021. Tidligere har Toyota også vundet den eftertragtede kåring med Prius tilbage i 2005 og - igen - Yaris i 2000.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Se hele vores udvalg i brugte Toyota

Alle brugte biler til salg netop nu