Et teknologisk vidunder

Volvo XC40 - fyldt med teknologi og udstyr

Med sit unikke design, kreative løsninger og opdaterede teknologiske landvindinger, er Volvo XC40 Recharge bygget til livet i byen. Volvo XC40 er mindste medlem i den succesfulde XC-serie - dermed råder Volvo nu over tre forskellige Volvo XC-udgaver. Denne formidable SUV vil danne basis for kommende varianter fra Volvo, da den er baseret på en ny skalerbar platform for mindre biler.

Med Volvo XC40 Recharge får du den ultimative kompakte plug-in-hybrid takket være en elmotor og en benzinmotor i perfekt samspil med deraf følgende mindre udledning og øjeblikkelig kraftoverførsel. Lad personligheden komme til udtryk via dit valg af udstyrskonfiguration.

Volvo XC40 2018 1600 2C

VOLVO XC40 Et fantastisk køretøj, der er kåret som International Car of the Year 2017.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Med Volvo XC40 tog svenskerne et syvmileskridt i klassen for de mindre SUV-biler. Og den kører fortræffeligt!"

Har du et spørgsmål om Volvo XC40 så brug knappen nedenfor.

Henm
Henrik Mønsted
Salgschef, Bjarne Nielsen Køge

Udviklet med tanke på miljøet - og den gode køreoplevelse

Volvo XC40 2018 1600 E3

Volvo XC40 Recharge - et sikkert hit

Den svenske bilproducent har altid været på forkant, når det drejer sig om sikkerhed. Volvo har i adskillige årtier været "first movers" i forhold til at introducere nye standarder, der har gjort livet som bilist mere sikkert. Eksempelvis var det Volvo, der i 1959 opfandt trepunktsselen, der formodes at have reddet mange tusinde menneskeliv.

Volvo XC40 Recharge er - som alle andre Volvo-modeller - en bil, der er blandt de bedst scorende hos EuroNCAP.

De nye udgaver har ydermere en begrænset topfart på 180 kilometer i timen - hvilket er endnu et tegn på, at Volvo mener det alvorligt, når det handler om at skabe sikre biler.

Volvo XC40 2018 1600 48

En stærk SUV af den helt rette støbning

Med Volvo XC40 Recharge er Volvos familie af SUV-modeller blevet helstøbt. Sikkerhedssystemerne fra de større familiemedlemmer Volvo XC60 Recharge og Volvo XC90 Recharge er ført videre.

Denne model har fået en mere rummelig og praktisk kabine, end man er vant til at se i det segment. Der er mange opbevaringsmuligheder i døre og under sæderne samt en boks mellem forsæderne, hvor ens forskellige devices trådløst kan oplades.

Rummeligheden er med til at sikre både fører og passagerer en afslappende fornemmelse, når man er undervejs. Det innovative design kombineret med den moderne teknologi sørger for, at køreglæden er helt i top og blandt det bedst opnåelige i sin klasse.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Volvo XC40 2018 1600 92

Det smukke Volvo-DNA

Det er tydeligt at se, at Volvo XC40 Recharge er i tæt familie med de to større SUV-modeller - Volvo XC60 og Volvo XC90. Eksempelvis i kraft af de iøjnefaldende "Thors Hammer"forlygter, der på alle måder er unikke.

Xc40interior

Kompakt og rummelig

De svenske ingeniører har endnu engang formået at slå nogle streger, som evner at overraske enormt positivt. Både ude og inde. Der er kælet for detaljerne - og for pladsen.

Volvo XC40 2018 1600 9F

Kan køre på ren el

I Volvo XC40 Recharge kan du køre på ren el. Recharge er nemlig lig med plug-in-hybrid - og har du mulighed for at lade batteriet derhjemme, kan den daglige pendlertur tilbagelægges udelukkende på strømdrift.

GALLERI

Kig nærmere på Volvo XC40 Recharge

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke SUV-model.

SIKKERHED

Volvo er sikkerhed. Det samme er Volvo XC40 Recharge.

Som i alle andre Volvo-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

97%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
71%
Pedestrian
76%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo XC40

Skal jeg købe en Volvo XC40?

Ja, helt klart. Volvo er mærket for dig, hvis du ønsker en utroligt sikker og pålidelig bil. Volvo har alle dage ligget i top i crashtests og i udvikling af nye og banebrydende sikkerhedssystemer til alle deres modeller. Volvo XC40 er an af mærkets mest populære modeller som favner både SUV-kvaliteterne og samtidig er rummelig uden at være for stor.

Er en Volvo mere sikker?

På mange områder er Volvo noget af det sikreste du kan køre i. Selvfølgelig laver andre producenter også sikre biler, men hos Volvo er det prioritering nummer et - koste hvad det vil. Derfor er Volvo heller ikke noget billigt mærke, for sikkerhed og udvikling af nye systemer koster mange penge. Til gengæld er det så en selvfølge uanset hvilken Volvo-model, du køber.

Fås Volvo XC40 som hybrid eller elbil?

Ja, med introduktionen af Volvo XC40 Recharge fås den både som mild hybrid og plug-in hybrid med op til 46 km rækkevidde på ren el.

Senest er XC40 lanceret i en ren elektrisk udgave - XC40 Recharge Twin Engine - der har en rækkevidde på op til 418 km.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du mulighed for at køre på ren el i op til 50 km.

En mild-hybrid har et langt mindre batteri, og dette hjælper udelukkende ved igangsætning og acceleration og lades bl.a. op, når du bremser. Ved mild-hybrid kører man aldrig på ren el, og af samme grund skal du heller ikke tænke på at lade den op. 

Volvo er sikkerheden selv

Volvo XC40 kom på markedet første gang i 2018, hvor den hurtigt blev meget populær. Med Volvos høje sikkerheds niveau og en rigtig god størrelse og højde som SUV, tiltaler den rigtig mange for hvem en XC60 bliver for stor i hverdagen. Den er faktisk gået hen og blevet en af de allermest solgte modeller Volvo. Samtidig er den som helt nyudviklet model en af de mest moderne biler fra Volvos modelprogram. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Volvo-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.