Verdens smukkeste bil?

Volvo V90 Recharge er den ultimative stationcar

Den fabelagtigt flotte Volvo V90 Recharge er på alle måder en fantastisk bil. Det er de færreste bilproducenter, der kan matche Volvo-fabrikkernes evne til at fabrikere komfortable, veldesignede, praktiske og alsidige stationcars. Det gælder ikke mindst Volvo V90 Recharge, som af mange betragtes som verdens smukkeste stationcar.

Den nye V90 Recharge er den ultimative plug-in-hybrid stationcar takket være en elmotor og en benzinmotor i perfekt samspil med deraf følgende mindre udledning, mere trækkraft og øjeblikkelig kraftoverførsel. Den nyeste generation af Volvo V90 fås både som mild hybrid og plugin-hybrid. 

Volvo V90 2020 1600 30

VOLVO V90 RECHARGE. Intuitive komfortfunktioner gør køreturen til en leg

Det mener vores Volvo-ekspert

"Det her er en af de mest gennemførte bilmodeller, som jeg nogensinde har kørt. Volvo V90 Recharge er helt igennem fantastisk."

Har du et spørgsmål om Volvo V90 så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Esbjerg

Skabt til komfort. Bygget til eventyr.

Volvo V90 2020 1600 A2

Topfarten er automatisk begrænset

Volvo har altid skilt sig ud - ikke mindst når det drejer sig om sikkerhed. Senest har den svenske producent valgt at begrænse topfarten på samtlige nye Volvo-modeller, så den maksimale hastighed er 180 kilometer i timen - også Volvo V90 Recharge. Dermed følger Volvo op på den iøjnefaldende sikkerhedsvision, der blev fremlagt i 2019 og som betyder, at Volvo vil gøre sit til, at ingen skal komme alvorligt til skade eller miste livet i trafikken.

Volvo V90 Recharge har dermed også en begrænset topfart - men det betyder på ingen måde, at bilen er bovlam. Der er masser af saft og kraft i modellen, for det er der.

Volvo V90 2020 1600 98

Thors Hammer er naturligvis standard

De særlige LED-lygter i Volvo V90 Recharge har med sit særlige design og effektive lys vakt begejstring over det meste af verden. Det handler især om den særlige linjeføring, hvor den lysende vandrette stribe ender i en lodret stribe, der signalerer et stort T. Eller en hammer. Det er derfor, lygterne har fået kælenavnet Thors Hammer - naturligvis også med en klar reference til det nordiske ophav.

Thors Hammer-lygterne er på alle måder med til at øge sikkerheden under køreturen - ikke mindst for de andre trafikanter.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Volvo V90 2020 1600 29

En gennemtestet succes

Volvo V90 Recharge er bygget på samme succesfulde platform som Volvo XC90, der er gennemprøvet på enhver tænkelig måde. Kørekomforten er i højsædet, og det følelse af tryghed, som du får bag rattet i en Volvo, den er simpelthen uforlignelig.

Der leveres en ekstrem god lyd i Volvo-modellerne via Bowers & Wilkins-højttalerne

Lyden af klassisk koncertsal

For Volvo har det altid handlet om at levere en ultimative køreoplevelse - og lydbilledet er ikke en ubetydelig del af det. Derfor samarbejder Volvo med det ikoniske Bowers & Wilkins-brand, som leverer kompromisløs lyd i verdensklasse.

Volvo V90 2020 1600 9F

Plads til hele familien

Når du vælger Volvo V90, vælger du også en bil med usædvanlig meget plads. Ud over at være lang og bred, så er kabinen også yderst komfortabel, samtidig med, at du har et bagagerum med plads til det meste. 

GALLERI

Kig nærmere på Volvo V90 Recharge

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo V90

Hvorfor anskaffe en Volvo V90?

Volvo V90 er kongen af stationcars med oceaner af plads og komfort. V90 er ikke underligt blevet valgt som ny patruljebil til dansk Politi. Med høje krav til arbejdsstilling, kørekomfort, sikkerhed og plads var Volvo V90 et klart førstevalg for Politiet. 

Slår Volvo andre mærker i sikkerhed?

Efterhånden alle bilmærker har stor fokus på sikkerhed, fordi alle undersøgelser viser, at det er det, vi vægter allerhøjest, når vi skal vælge ny bil. Volvo fører an med den ene topkarakter efter den anden til alle deres modeller. I 2021 fik ikke mindre end 11 af Volvos modeller den højest mulige karakter på 5 stjerner af de amerikanske trafiksikkerheds-myndigheder.

Kan man købe Volvo V90 som hybrid?

Alle Volvos modeller fås udelukkende med mild hybrid eller plug-in hybrid motor. Det betyder, at du får mulighed for at køre på ren el i kortere eller længere perioder med formindsket brændstofforbrug til følge.

Hvad gør mild hybrid og plug-in hybrid?

En plug-in hybrid har et større batteri og kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen.

Det betyder, at du i en V90 plug-in hybrid kan køre på ren el i op til 58 km. I en mild-hybrid udgave er batteriet væsentligt mindre og oplades kun ved regenerering efter bremsning. Så her slipper du for at tænke på at lade bilen op. Modsat kan du ikke køre på ren el og batteriet hjælper kun til ved opstart og acceleration.

Volvo er sikkerhed i yderste potens

Den nuværende udgave af V90 blev lanceret i 2016 som den første med en helt ny og skarp designlinje fra Volvo. Her fem år senere er V90 med et facelift fortsat med helt fremme design- og teknologimæssigt med det nyeste sikkerhedsudstyr og Google Android infotainment-system. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Volvo-modeller

Se flere nyere brugte biler

Se alle brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.