UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Volvo V90.
Et køretøj uden kompromiser.


Volvo V90

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo V90.

PRIS FRA
639.785 kr.
FINANSIERING FRA
6.599kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo V90 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SENSUS

Teknologi ved fingrespidserne

Sensus giver dig adgang til den nyeste teknolog og byder blandt andet på HD-berøringsskærm, rat og talestyring som reagerer på dine kommandoer og head-up display, der giver dig visuel information samtidig med, at du holder øjnene på vejen. Sensus giver nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning.  

Med Apple Carplay kan du ved hjælp af standard applikationerne, som kan genkendes fra Apples styresystemt, kan du skrive tekstbeskeder, foretage opkald, lytte til musik og navigere på farten. For at anvende flere applikationer, såsom Spotify og Podcasts, er det nødvendigt at disse downloades på din IPhone. Takket være stemmefunktionen Siri, kan du have fuldt fokus på vejen forude. Siri kan ikke kun læse og skrive tekstbeskeder, men det kan også ringe til personer fra din telefonbog ved at du taler til funktionen. For at anvende Map applikationen kan du enten indtaste destinationen på bilens berøringsskærm eller fortælle Siri, hvor du ønsker at køre hen.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Tilpasset kørsel

Adaptive Cruise Control sikrer, at bilen holder samme afstand til bilen foran, og med Volvos City Safety teknologi, kan din bil finde ud af, om der er en kollisionsrisiko, hvis du nærmer dig langsomme, bevægelige eller stationære køretøjer bagfra. Det gør kørslen meget mere afslappende, især i langsom bytrafik.

Den 360˚ kamera option gør parkering og manøvrering ved lav hastighed signifikant mere enkel. Du får alt omkring din bil i et fugleperspektiv - serveret på bilen center display. Derudover opdager den nye Volvo V90 fodgængere, cyklister og som den første bil i verden nu også store dyr på vejen. Din bil vil advare dig, og om nødvendigt, bremse, hvis du ikke selv griber ind.

De mange IntelliSafe teknologier støtter dig, mens du kører, og er med til at forebygge ulykker og beskytte dig, hvis de sker.

T8 TWIN ENGINE

Maksimalt moment og ydelse

Med T8 Twin Engine opnår Volvo V90 ultimative og kompromisløse præstationer. De tre forskellige køreprogrammer er konfigureret til at dække ethvert behov.

Hybrid programmet tilbyder dig en behagelig og effektiv hverdagskørsel. Pure programmet giver dig lydløs kørsel helt uden emissioner, mens Power programmet kombinerer benzin- og elmotorens kræfter og giver maksimalt moment og ydelse. 
 
Den elegante Volvo V90 kombinerer udsøgte, naturlige materialer med sofistikeret, intuitiv teknologi.

INTERIøR

Sportslige attitude

En stationcar, der kombinerer præcision med kontrol og søger for en komfortabel og sikker køreoplevelse. Unikke sæder og detaljer er med til at give bilen det samme sportslige look indvendigt som udvendigt, så du altid ved, at du kører i en speciel bil. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Volvo V90 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Volvo genopfinder sig selv med V90..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

"Ikke siden Abbas ”Money, Money, Money” har svenskerne lavet så stort et hit..."

Jyllands-Posten
Læs anmeldelse

"Volvo V90 er en bil, der føles rigtig..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo V90 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG