NETOP NU: Udsalg på demobiler - mere end 200 biler til skarpe priser.   SHOP HER

Volvo V40.
Din perfekte og sikre ledsager.


Volvo V40

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo V40.

PRIS FRA
304.681 kr.
FINANSIERING FRA
3.249kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo V40 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

NYT DESIGN

Opdateret grill

Nyt design med et mere lodret fokus, er med til at give V40 et mere dynamisk og ungdommeligt udseende samtidig med, at bilen bevarer sin unikke karakter. De unikke T-formede frontlys giver bilen en bredere og mere atletisk holdning, og En række nye hjul med et moderne udseende komplimenterer den kompakte bil.

VOLVO ON CALL

Hold dig opkoblet i den moderne bil

Volvo On Call er vores smartphone app med et væld af smarte løsninger, der giver dig mulighed for at styre bilen og få den hjælp, du har brug for, udefra. Kontroller din bil ved hjælp af en enkelt knap. Nødtjenester, sikkerhedstjenester og praktiske funktioner kombineret med en app, er alt sammen med til at gøre dit liv en smule mindre kompliceret. Derudover giver Sensus dig adgang til den nyeste teknolog og byder blandt andet på HD-berøringsskærm, rat og talestyring som reagerer på dine kommandoer og head-up display, der giver dig visuel information samtidig med, at du holder øjnene på vejen. Sensus giver nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning.  

PARK ASSIST PILOT

Klarer parkeringen for dig

Aktiver Park Assist Pilot, kør hen til parkeringspladsen, og slip rattet. Bilen styrer selv og lader dig vide, når du skal bremse. Et 360° -kamera giver fugleperspektiv af din bil, så du kan se forhindringer fra alle vinkler. Det gør parkering og manøvrering under snævre pladsforhold til en leg. Derudover sikrer Adaptive Cruise Control, at bilen holder samme afstand til bilen foran. Det gør kørslen meget mere afslappende, især i langsom bytrafik. Intellisafe gør det nemmere og sikrere for dig at køre derhen, hvor vejen fører dig. Så læn dig tilbage, og nyd turen.

Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Volvo V40 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Moderne at se på og køre i..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Volvo V40 er en glimrende pakke..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"En gennemført lækker hatchback..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo V40 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG