Strømførende svensker

Volvo C40 - elbil med et elegant udtryk

Den kommende Volvo C40 Recharge er et udtryk for Volvos ønske om at ændre opfattelser – og modellen er forhåbentlig en katalysator for mere bæredygtige valg inden for personlig mobilitet. Volvo C40 Recharge er den første Volvo med et 100 procent læderfrit interiør, inklusiv rat, gearstang og indtræk. Vi mener, at dette repræsenterer en ny, mere respektfuld fortolkning af luksus, og hvordan materialer kan bruges i bildesign.

Volvo har gjort det nemt at eje en elektrisk Volvo C40 Recharge gennem fleksible købs- og leasingmuligheder. Du kan betale for bilen fuldt ud ved levering eller drage fordel af vores finansieringstilbud. Kontakt din forhandler for at få flere oplysninger.

Volvo C40 Recharge Studio

VOLVO C40 Der er nytænkning over hele linjen i den kommende fuldelektriske bil fra den svenske producent.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Vi ser virkelig frem til den nye elbil fra Volvo, som indvarsler en helt ny tid. Det bliver godt, det er jeg slet ikke i tvivl om."

Har du et spørgsmål om Volvo C40 så brug knappen nedenfor.

Pogj
Poul Gundelach Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Volvo C40 er fyldt med innovative løsninger, der gør køreturen sikker.

Volvo C40 Recharge Siden2

Med Recharge er du altid i stødet

Hos Volvo er variantnavnet Recharge en anden måde at skrive enten plug-in-hybrid eller elbil på - og i dette tilfælde betyder det fuldelektrisk. 

Samtidig er det jo en Volvo med sikkerheden i højsædet og mange sikkerhedsfunktioner som nødopkald, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse og og fuld LED-forlygter standard mens man kan tilkøbe et hav af ekstra sikkerhedsfunktioner.

Volvo C40 Recharge 8

Er udstyret med Thors Hammer-lygter

Forlygterne i Volvo-modellerne er nærmest blevet legendariske med den dobbelt lysende stribe, der med en kløftede ende går under kælenavnet Thors Hammer. De særlige LED-lygter har vakt berettiget begejstring - både på grund af designet, men naturligvis også fordi de lyser både kraftigt og effektfuldt. 

Endelig er Thors Hammer-lygterne med til at øge sikkerheden under køreturen - også for alle de andre trafikanter.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Volvo C40 Recharge 2

Bilen bremser af sig selv

Volvo C40 Recharge registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister - og som en verdensnyhed nu også dyr - der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - selv i mørke. 

Volvo C40 Recharge 1

Sikkerhed skaber tryghed

Med Adaptive Cruise Control sikrer du samtidig, at bilen holder en præcis afstand til den forankørende bil. Det gør kørslen bag rattet meget mere afslappende, ikke mindst i forbindelse med langsom bytrafik.

Volvo C40 Recharge 9

Parkering bliver til en leg

Aktiver Park Assist Pilot, kør hen til parkeringspladsen og slip rattet. Bilen styrer selv og lader dig vide, når du skal bremse. Og med et 360° kamera får du et fugleperspektiv af din bil, så du kan se forhindringer fra alle vinkler.

GALLERI

Kig nærmere på Volvo C40 Recharge

Der er masser af fantastisk lækre detaljer på den innovative elbil, som ikke er set før. Se selv...

SIKKERHED

Volvo er sikkerhed. Det samme er Volvo C40 Recharge.

Modellen er dog så ny, at den endnu ikke er blevet testet hos Euro NCap - men forventningen er naturligvis, at bilen vil få det maksimale antal stjerner præcis som de andre Volvo-modeller.

0%
Adult Occupant
0%
Child Occupant
0%
Pedestrian
0%
Safety Assist
Læs mere her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo C40

Hvorfor købe Volvo C40?

Du skal købe Volvo, hvis du ønsker en bil, der er brugbar og holder i mange år. Og så skal du vælge en Volvo, hvis du vægter sikkerhed højt. Det svenske bilmærke har altid været i forreste linje, når det handler om sikkerhed - både den, der drejer sig om chaufføren og passagererne inde i bilen, og når det handler om de andre trafikanter.

Er en Volvo mere sikker end andre biler?

Ja! I 1959 introducerede Volvo som den første bilproducent sikkerhedsselen, der antages af have reddet over en million liv. 

Siden dengang er det blevet til utallige sikkerhedssystemer, og Volvo regnes af mange for at være blandt de mest sikre biler i verden. Hvis ikke den sikreste.

Samtidig har Volvo en ambition om at der i fremtiden ikke skal være en eneste der omkommer i uheld når de kører i deres Volvo.

Fås Volvo C40 som hybrid?

Nej, Volvo C40 Recharge leveres udelukkende som fuldelektrisk bil.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Volvo C40 er det sikre valg!

Volvo C40 Recharge er endnu ikke landet på dansk asfalt - eller for den sags skyld hos en af de danske Volvo-forhandlere. Derfor har vi svært ved at sætte ord på, hvor velkørende, komfortabel og luksuriøs en bil, den nye Volvo-elbil er. Men følg med her - for vi opdaterer hele tiden vores hjemmeside med seneste nyt om den fine Volvo C40 Recharge.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Volvo-modeller

Se flere nyere brugte biler

Se alle brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.