FULDENDT ELEKTRISK VIDUNDER

Volvo C40 Recharge er ren elektrisk nydelse

Den nye elektriske Volvo C40 er Volvos første bil kun udviklet til at køre på el. Samtidig er det en moderigtig crossover-coupé fra øverste hylde. 

Book prøvetur   Beregn byttepris

Strømførende svensker

Volvo C40 Recharge
- elbil med et elegant udtryk

Volvo C40 Recharge er et udtryk for Volvos ønske om at ændre opfattelser, og modellen er en katalysator for mere bæredygtige valg inden for personlig mobilitet. Volvo C40 Recharge har en rækkevidde på op til 579 km og er den første Volvo med et 100 procent læderfrit interiør, inklusiv rat, gearstang og indtræk. I stedet er der brugt lækre bæredygtige materialer, der sætter nye standarder for luksus. 

Volvo C40 har fået nyt navn og hedder fremover Volvo EC40.

287391 Volvo C40 Recharge Fjord Blue

VOLVO C40 Recharge Fuldelektrisk crossover coupé med iøjnefaldende design.

Det mener vores Volvo-ekspert

"C40 Recharge er den første rene elbil fra Volvo, og det kan mærkes positivt. Stilen er lagt for fremtiden, og kørekomforten er sublim."

Henrik Moensted
Henrik Mønsted
Volvo mærkeansvarlig, Køge
287395 Volvo C40 Recharge Fjord Blue

Vælg en veludstyret Plus-udgave eller gå hele vejen med en Ultimate

Volvo C40 kan vælges i to forskellige udstyrsvarianter. Allerede i den billigste udgave Plus får du en flot vifte af udstyr. Blandt andet får du 19" alufælge, panorama glastag, LED-forlygter, elektrisk bagklap, eljusterbart førersæde med hukommelse, bakkamera og parkeringssensorer og vigtigt sikkerhedsudstyr som aktiv nødbremse, adaptiv fartpilot (Driver Assistance), blindvinkelalarm (BLIS) og advarsel ved krydsende trafik, nødopkald, vejbaneassistent (Lane Keeping Aid), skiltegenkendelse og kollisionsafværgelse. 

I Ultimate får du yderligere 360 graders parkeringskamera med sensorer på siden, avanceret luftrenser, elektrisk passagersæde og et premium Harman Kardon lydanlæg med subwoofer.

Volvo C40 udstyrsniveauer

287349 Volvo C40 Recharge Interior

C40 med to motorvarianter: Single eller Twin med automatgear og lang rækkevidde

Når du skal vælge din nye Volvo C40 skal du vælge mellem en eller to elmotorer. Single motor kaldes også Extended Range og består af én elmotor som trækker på baghjulene (RWD). Den yder 252 hk og har et moment på 420 Nm. Den accelererer fra 0-100 km/t på bare 7,4 sekunder og har et batteri på 82 kWh som giver en rækkevidde på 579 km ved blandet kørsel. 

Du kan også vælge den med to elmotorer, også kaldet Twin, hvor du får firehjulstræk (AWD) med en elmotor på både for- og baghjul. Her øges effekten til hele 408 hk med et moment på 670 Nm og en acceleration fra 0-100 km/t på kun 4,7 sekunder. Her er batteriets størrelse også på 82 kWh med en opgivet rækkevidde ved blandet kørsel på 549 km. 

Uanset udgave får du en Shift-by-wire 1-trins automatgearkasse som er helt lyd- og trinløs.

Volvo C40 modeller og priser

287340 Volvo C40 Recharge Interior

Hurtig opladning, praktisk bagagerum og anhængertræk til 1.800 kg

Volvo C40 Recharge kan oplades med 11 kW AC-opladning hjemme i indkørslen. Får du installeret en ladeboks i indkørslen, så kan du dermed lade C40 fuldt op på cirka 8 timer. Sætter du elbilen til en hurtiglader eller såkaldt lynlader kan bilen oplade med hele 200 kW. Det giver en ladetid fra 10-80 procent på bare 28 minutter ved optimale temperaturer. 

Volvo C40 Recharge har et regulært bagagerum med nem adgang som kan rumme 413 liter, hvilket er ganske hæderligt. Samtidig får du et bagagerum ude foran under kølerhjelmen, hvor der er plads til yderligere 32 liter. 

Hos C40 får du også en god trækkraft som kan klare både campingvogn og hestetrailer. Vælger du Single motor udgaven kan C40 mønstre en trækvægt på hele 1.500 kg, og vælger du den med Twin motor kan den klare imponerende 1.800 kg. 

GALLERI

Volvo C40 Recharge interiør og design

Der er masser af fantastisk lækre detaljer på den innovative elbil, som ikke er set før. Se selv!

 

287366 Volvo C40 Recharge Fjord Blue

Leasing af Volvo C40 giver økonomisk sikkerhed

Du kan også lease en C40 Recharge, hvis du vil have ro i dit bilbudget og slippe for at tænke på serviceomkostninger, billån og værditab. Med en leasingaftale slipper du nemlig for alt dette og betaler blot et fast månedligt beløb og kan aflevere bilen tilbage allerede efter et år. Du slipper også for at tænke på billån da finansieringen ligger i udbetalingen og den månedlige pris.

Privatleasing af Volvo C40

287348 Volvo C40 Recharge Interior

Bæredygtigt interiør og flotte farver

Som udgangspunkt er interiøret i Volvo C40 af typen Charcoal med indgraveret dekoration og en blanding af lækkert matsort beklædning og en sort high-gloss tunnelkonsol. Sæderne er af premium tekstil med et skræddersyet sportsrat.

Med en øget fokus på bæredygtighed får du ikke læderrat eller sæder i en C40. Til gengæld får du en ny form for luksusfølelse i et nyt syntetisk materiale og indtræk af satinsilke og lækre syninger.

Du kan også tilvælge en såkaldt Woolblend, hvor du får skræddersyede sæder polstret med en uldblanding. Og endelig toppen af poppen - en kabine med delvist genanvendt ruskindstekstil og indsatser af Microtech - et højteknologisk kunststof som har en lækker og luksuriøs følelse som samtidig er utrolig praktisk og nemt at rengøre.

Du kan vælge mellem otte forskellige farver til din C40. En klassisk sort (Black Stone eller Onyx Black metallak) eller Crystal White. Den fås også i rød (Fusion Red) eller den mørkegrå Thunder Grey eller lysere Silver Dawn. Endelig kan du vælge en flot støvet grøn (Sage Green) eller støvet blå (Fjord Blue). 

Volvo C40 modeller, priser og specifikationer

Volvo V40 Recharge kan købes i en Core udgave, Plus med endnu mere udstyr
eller topudgaven Ultimate. 

Volvo C40 modeloversigt

 

 • Volvo C40 2024 Thumbnail 500Px
  Volvo C40

  Recharge Advanced Plus

  Ønsker du mere udstyr end standarden Recharge Advanced Core, så er det Plus, du skal vælge.

  Udvalgt standardudstyr udover Core:

  • El-justerbart førersæde med hukommelse
  • LED tågeforlygter
  • Pixel LED forlygter med Active High Beam og Active Bending Light (dynamiske lygter)
  • Adaptive Cruise Control
  • Pilot Assist
  • Queue Assist
  • Speed sign Assist & eco cruise (via Google Maps
  • Emergency Stop Assist
  • Blind Spot Information System
  • Cross Trafic Alert
  • Collision Warning and Mitigation Support rear
  Pris fra
  428.391 kr.
  Lån fra
  4.643 kr./md.
  Leasing fra
  4.995 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Volvo C40 2024 Thumbnail 500Px
  Volvo C40

  Recharge Advanced Ultimate

  Topudstyret Ultimate med blandt andet Harman Kardon Sound system og 360 graders parkeringskamera.

  Udvalgt standardudstyr udover Plus:

  • AQS Multifilter (PH2.5)
  • El-justerbart passagersæde med hukommelse
  • El-nedfældbare nakkestøtter bag (via knap i touch skærmen)
  • Parkeringskamera 360 grader
  • Parkeringssensor for, bag og side
  • Harman Kardon Sound system
  Pris fra
  454.984 kr.
  Lån fra
  4.917 kr./md.
  Leasing fra
  5.395 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

287352 Volvo C40 Recharge Interior

Google infotainment med navigation 

Ikke nok med at du via en app kan snakke sammen med din Volvo C40 og dele lokation og oplysninger om ladetid, rækkevidde og forvarmning- eller nedkøling af kabinen. Du får også et helt nyudviklet infotainmentsystem som i samarbejde med Google tilbyder alle dine velkendte apps fra Spotify til Google Maps.

Volvo C40 Recharge 8

Thors Hammer Pixel LED-lygter

Forlygterne i Volvo-modellerne er nærmest blevet legendariske med den lysende stribe, der med den kløftede ende går under kælenavnet Thors Hammer. De særlige LED-lygter fås nu også med Pixel LED-teknologi (ekstraudstyr), hvor 84 dioder inddeler lyskeglen efter modkørende. Det øger sikkerheden under køreturen og giver dig hele tiden det bedst mulige udsyn.

Volvo C40 Recharge 9

360 graders 3D-kamera gør parkering til en leg

Aktiver Park Assist Pilot, kør hen til parkeringspladsen og få det ultimative overblik. Med et 360 graders kamera får du et fugleperspektiv af din bil, så du kan se forhindringer fra alle vinkler. Og bilen bremser selv, hvis du er ved at ramme andre biler.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Volvo C40 får fem sikre stjerner
i Euro NCAP crashtest

Volvo C40 får ikke overraskende topkarakter i sikkerhed i Euro NCAP-sikkerhedstest. 

92%
Adult Occupant
89%
Child Occupant
70%
Pedestrian
89%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo C40

Hvad er rækkevidden på Volvo C40?

Rækkevidden på Volvo C40 afhænger af, om du vælger den med en eller to elmotorer. Som Single Engine har den et batteri på 82 kWh med en opgivet rækkevidde ved blandet kørsel på 579 km. Som Twin Engine er batteriet også 82 kWh, men grundet en ekstra elmotor på baghjulene og flere hk er rækkevidde en smule lavere og lyder på 549 km. 

Hvor lang tid tager det at oplade Volvo C40?

Volvo C40 kan AC-lade med 11 kW. Det betyder, at den hjemme i husstanden med en ladeboks kan fuldt oplades på cirka 8 timer. 

Den kan også oplades med 150 kW DC-ladning. Så kan du komme i nærheden af en såkaldt hurtiglader eller lynoplader kan du oplade den fra 10-80 procent på cirka 28 minutter. Ladetiden afhænger af batteriets temperatur og dermed også temperaturen udenfor. 

Fås Volvo C40 som hybrid?

Nej, Volvo C40 Recharge leveres udelukkende som fuldelektrisk bil. Det er den første bil fra Volvo, der fra begyndelsen at bygget som ren elbil, og derfor er der tale om noget af en landvinding fra den svenske producents side.

Hvorfor skal jeg købe Volvo C40?

Du skal købe Volvo C40, hvis du ønsker en elbil, der er brugbar og holder i mange år. Og som kan køre langt på en fuld opladning. Og så skal du vælge en Volvo, hvis du vægter sikkerhed højt. Det svenske bilmærke har altid været i forreste linje, når det handler om sikkerhed - både den, der drejer sig om chaufføren og passagererne inde i bilen, og når det handler om de andre trafikanter.

Hvad må Volvo C40 laste på anhængertrækket?

C40 er velegnet til at trække både campingvogn eller hestetrailer. Vælger du C40 med én elmotor på forhjulene (FWD), må den trække 1.500 kg på krogen.

Vælger du den med firehjulstræk og to elmotorer, må den trække hele 1.800 kg på krogen.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Volvo

Se flere nyere brugte biler

Se alle brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.