Fransk elegance

Renault Kadjar - alsidig og atletisk SUV

Panorama-glastaget gør at den rummelige kabine indeholder masser af sollys. Renault Kadjar er alsidig, og giver en behagelig køretur uanset om du kører på vej eller off road. Du vil samtidig blive overrasket over, hvor meget plads bilen rummer.

Det rummelige bagagerum og modulopbyggede sæder, kan du let pakke alt, du behøver til din hverdag. Der er ekstra fokus på komfort, og derfor er sæderne foret med skum og dobbelttæthed, der gør at du vil mærke en stor forskel i forhold til komfort og støtte.

Derudover sørger funktionen Extended Grip, for at holde dig ekstra sikkert på vejen. Funktionen gør nemlig, at bilen kan optimere hjulspind og trækkraft på forhjulene, således at du får et endnu bedre vejgreb uanset hvilket terræn du kører i. Renault Kadjar er ideel til dig, der er meget aktiv, da bilen er bygget til eventyr.

 

Renault Kadjar 2018 Eksterior Roed Suv Fleksibel Offroad Firhjulstraek

RENAULT KADJAR Den store model fås i mange flotte farver.

Det mener vores Renault-ekspert

"Renault Kadjar er andet og mere end blot en søster-bil til Nissan Qashqai. Den har et helt andet interiør, og det tiltaler mange fans af store og høje SUV-biler."

Har du et spørgsmål om Renault Clio så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Eventyr i hverdagen

Kadjar Navigation

Oplev det integrerede multimediesystem

Den støre touchscreen giver fremragende brugerkomfort, så du nemt og hurtigt kan finde de funktioner du søger.

Den indbyggede navigation, lader dig hurtigt finde den ønskede rute, og du kan holde kontakten med omverdenen ved at opkoble din telefon til systemet. Du kan samtidig ændre indstillingerne og konfigurere dine føreassistancesystemer.

Kadjar.Interir.2

Få plads til alle dine ting

De mange opbevaringsrum, gør det let at holde bilen ryddelig. Find hurtigt plads til dine ting. Bilen har nemlig en imponerende højde-til-loftbekldning på 910 mm og albueplads på 1.455 mm, du kan altså sagtens tage på længere ture, uden at skulle gå ned på komforten.

Bagagerummet rummer samtidig op til 527 liter, så du får heller ikke intet problem med at fragte kufferterne. Har du brug for at fragte større ting, er dette selvfølgelig også muligt. Med easy-break systemet kan du sågar automatisk lægge de splitbagsæderne ned, blot ved at trykke på en knap.

Selve bagagerummet er modelopbygget, så det kan opdeles i to eller tre rum, hvis du skal fragte mindre ting, eller bare gerne vil have organiseret din bagage.

Renault Kadjar 2018 Eksterior Fleksibel Familiebil Blaa Bagklap Bagagerum

Født til at tage dig med på et eventyr

Renault Kadjar er med dig uanset hvilke eventyr du begiver dig ud på

Renault Kadjar 2018 Interior Klima Anlaeg Udstyr

Hold hovedet koldt

Zoneopdelt klimaanlæg er en option i den store SUV. Det sørger for at indeklimaet altid passer til dine ønsker.

Renault Kadjar 2018 Eksterior Familiebil Hoejbenet Firhjulstraek

En af klassens mest populære SUV-modeller

Det er ikke tilfældigt at Renault Kadjar er en af klassens mest populære SUV'er. Med den har Renault ramt en glimrende balance imellem pris og kvalitet.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Kadjar

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Klare 5 stjerner til Kadjar i Euro NCAP

Specielt på passagersiden scorer Renault Kadjar højt i crashtesten, men også sikkerhedssystemer og fodgængersikkerhed får flotte karakterer

89%
Adult Occupant
81%
Child Occupant
74%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Kadjar

Hvorfor skal jeg vælge en Renault Kadjar?

Den store Renault Kadjar er en søstermodel til en af Danmarks mest solgte biler de senere år, Nissan Qashqai. Du skal vælge Renault Kadjar, hvis du er interesseret i en stor SUV, der er indrettet med Renault-designernes udprægede sans for god smag og lækre teknikaliteter. Renault Kadjar. Den store franske bilmodel bliver både produceret med forhjulstræk samt træk på alle fire hjul.

Hvor bliver Renault Kadjar bygget?

Den store Renault Kadjar er siden 2015 blevet produceret på Renault fabrikker i henholdsvis spanske Palencia og kinesiske Wuhan. Den bliver i Danmark leveret med to forskellige benzinmotorer, der yder henholdsvis 140 og 160 hestekræfter. Begge motorer er på 1332 kubikcentimeter og fås enten med en sekstrins manuel gearkasse eller syvtrins automatgearkasse med dobbeltkobling.

Hvor meget vejer en Renault Kadjar?

Selv om der er tale om en stor SUV i c-segmentet, så er Renault Kadjar ikke nødvendigvis en sværvægter. Den 449 centimeter lang og 184 centimeter brede bil vejer 1442 og 1471 kilo alt efter, om der er tale om den 140 eller 160 hestekræfter store version. Renault Kadjar må trække henholdsvis 1889 og 1918 kilo i standardopsætningen.

Er der forskel på mild hybrid og plugin hybrid?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt. En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.