UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Renault Kadjar.
Alsidig og atletisk SUV.


Renault Kadjar

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Kadjar.

PRIS FRA
267.802 kr.
FINANSIERING FRA
2.539kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Kadjar er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

BEVAR FORBINDELSEN

Oplev det integrerede multimediesystem

Den støre touchscreen giver fremragende brugerkomfort, så du nemt og hurtigt kan finde de funktioner du søger. Den indbyggede navigation, lader dig hurtigt finde den ønskede rute, og du kan holde kontakten med omverdenen ved at opkoble din telefon til systemet. Du kan samtidig ændre indstillingerne og konfigurere dine føreassistancesystemer. 

OPBEVARING

Få plads til alle dine ting

De mange opbevaringsrum, gør det let at holde bilen ryddelig. Find hurtigt plads til dine ting. Bilen har nemlig en imponerende højde-til-loftbekldning på 910 mm og albueplads på 1.455 mm, du kan altså sagtens tage på længere ture, uden at skulle gå ned på komforten.  

Bagagerummet rummer samtidig op til 527 liter, så du får heller ikke intet problem med at fragte kufferterne. Har du brug for at fragte større ting, er dette selvfølgelig også muligt. Med easy-break systemet kan du sågar automatisk lægge de splitbagsæderne ned, blot ved at trykke på en knap. 

Selve bagagerummet er modelopbygget, så det kan opdeles i to eller tre rum, hvis du skal fragte mindre ting, eller bare gerne vil have organiseret din bagage. 

ALL MODE 4X4-I FOREHJULSTRæKSYSTEM

Kør i alt slags terræn med tre geartilstande

Den elektroniske vejgrebskontrol (ETC) sørger for at du kan køre overalt. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilken geartilstand du ønsker. 

2WD-tilstand optimerer brændstoføknomien ved normale køreforhold. Automatisk tilstand sikrer optimal trækkraft. Mens  låsetilstanden er fordelagtig på overflader som sand, mudder eller sne, da det øger vejbgrebniveauet på løst underlag. 

 

  
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Renault Kadjar er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Mere komfortabel og rummelig..."

Jyllands-Posten
Læs anmeldelse

 

"Designet udtrykker en stilsikker SUV..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

"Masser af indre kvaliteter..."

Jysk Fynske Medier
Læs anmeldelse

 

"Ny bil med gennemprøvet teknik..."

Motorsiden
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Kadjar er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG