Vær ikke bange for at drømme

Kia Sportage - rå og raffineret på samme tid

Der er flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. Om at udforske. Om at tage på eventyr. Om at køre og om at finde nye oplevelser og nye steder.

Med så meget innovation, stil og komfort til rådighed, er den nye KIA Sportage den perfekte bil til at gøre enhver køretur til en oplevelse. Og Danmarks suverænt bedste garanti følger naturligvis med, når du køber KIA Sportage hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia Sportage 2018 Eksterior Bagklap Roed

KIA SPORTAGE Designerne har sat deres tydelige aftryk på den store SUV.

Det mener vores Kia-ekspert

"En ægte SUV med gavmild plads, høj indstigning, lækkert udstyr og smart design. Der er både mulighed for forhjulstræk, firhjulstræk og op til 177 hk! "

Har du et spørgsmål om Kia Sportage så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Sæt høje forventninger, du bliver ikke skuffet.

Parkering

Oplev nem parkering med Smart Parking Assist

Systemet der er ekstraudstyr hjælper dig ved at guide dig ind på parallelle og tværgående parkeringspladser. Den nyttige funktion til udmanøvrering hjælper dig også med at styre ud fra en parallel parkeringsplads.

Start Stop

Alle vigtige informationer samlet et sted

Centralt på supervision instrumentenheden finder du informationer lige fra navigationsanvisninger til nyttige information om din kørsel.

Sder

Nyd komforten med de mange funktioner

Både for og bagsæder kan udstyres med sædevarme, så du oig dine passagerer kan blive varmet igennem om vinteren. Desuden kan forsæderne ventileres, så du og forsædepassageren kan blive kølet ned om sommeren.

Kia Sportage 2018 Interior Bakkamera

Fuldt overblik

Bakkamera og 360 graders view er en option der gør at du kan holde dig perfekt orienteret hele tiden. 

Kia Proceed 2019 1600 46

Stram, aggresiv og sjovere og mere selvsikker kørsel i svingene

Alle versioner af KIA ProCeed er udstyret med komplet uafhængig undervogn som standard, og dermed går den imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr.

Der bydes på en helt unik opsætning af undervognen i forhold til det øvrige Ceed program. Undervognen matcher bilens elegante design og giver føreren adrætte køreegenskaber og omgående respons, god kontrol over bilen i sving og en blanding af komfort og sikker stabilitet ved høje hastigheder.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Sportage

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Styr på sikkerheden giver 5 stjerner

Du kan trygt sætte dig bag rettet i Kia Sportage. Sikkerheden er i top.

90%
Adult Occupant
83%
Child Occupant
66%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Sportage

Er en Kia Sportage mere sikker end andre biler?

Det kan jo være svært at måle sikkerhed de forskellige bilmodeller imellem - men der er ingen tvivl om, at Kia Sportage hører til blandt de mest sikre biler i sit segment. Den store SUV har naturligvis gennemgået sikkerhedstesten hos EuroNCap, hvor den har fået det maksimale antal stjerner.

Hvor meget koster en Kia Sportage?

I betragtning af, hvor stor en bil og hvor meget standardudstyr, du får med, så er Kia Sportage faktisk en ganske billig bil - hvis man sammenligner med konkurrenterne i segmentet. Den billigste variant er en Kia Sportage Prestige i mild hybrid-udgaven - og den koster fra 299.000 kroner. Der kan naturligvis købes udgaver, som har et endnu højere niveau af udstyr - eksempelvis Kia Sportage Upgrade i mild hybrid-varianten. Den koster 354.000 kroner.

Er der god plads i en Kia Sportage?

Den nye Kia Sportage er en rummelig SUV, der yder rigtig god plads til alle passagerer både på for- og bagsæder. Både for- og bagsæder kan udstyres med sædevarme, så du og dine passagerer kan blive varmet igennem om vinteren. Desuden kan forsæderne ventileres, så du og forsædepassageren kan blive kølet ned om sommeren.

Hvordan udtaler du Kia Sportage?

Lige siden den første Kia Sportage blev introduceret før årstusindskiftet, har der været stillet spørgsmålstegn ved, om modelnavnet skal udtales på den engelske eller den franske måde. Hos Bjarne Nielsen bruger vi den engelske variant, men fra officiel side er der såmænd ikke stillet nogle regler op. Og uanset om du siger Kia Sportage på den ene eller den anden måde, så skal vi nok finde en model, der passer perfekt ind under din carport derhjemme.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.