UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

KIA Ceed.
Komfort, kvalitet og køreglæde.


Kia Ceed

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia Ceed.

PRIS FRA
194.000 kr.
FINANSIERING FRA
2.149kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia Ceed er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SPORTY DESIGN

Ceed er blevet lavere og bredere

På trods af, at KIA Ceed byder på bedre plads til alle passagerer, så er modellen samtidig blevet både lavere og bredere. Dermed får KIA Ceed et atletisk og sporty design, som der bliver lagt mærke til. Den nye duks i klassen har med andre ord et enkelt, moderne og samtidig sofistikeret design.

TRE SUBLIME DRIVLINJER

Fra 115 til 140 villige hestekræfter

Den nye KIA Ceed kommer med tre drivlinjer, hvoraf den ene - en 140 hestekræfter stor 1,4 T-GDI-motor - er helt ny i Ceed-familien. Samtidig fås KIA Ceed både med en sekstrins manuel gearkasse og en syvtrins automatgearkasse kaldet DCT.

NYT SMART DISPLAY

Skærmen svæver i den nye KIA Ceed

En af de bemærkelsesværdige nyheder indvendigt i KIA Ceed er den "svævende" skærm, som er standard i samtlige modelvarianter. Allerede i indgangsmodellen "Vision" er en syvtommers touchscreen standard - ligesom i øvrigt Apple Carplay er det.

FANTASTISK FINISH

Designet overgår dine forventninger

Kabinen i Kia Ceed er udført i materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig. Modellen er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt - den er målrettet europæiske bilister, og det kan ses, mærkes og føles.

Førerkomforten toppes af med opvarmede sæder på de kolde dage.

STRAMT OG AGGRESSIVT LOOK

Ceed har en eksklusiv lygtesignatur

Der er kælet for mange detaljer i den nye Ceed - som også har smidt den ellers velkendte apostrof, som var i det gamle modelnavn Cee'd. De nye lygter giver et markant indtryk og sørger for genkendelighed på vejen. Kort sagt: Den nye Ceed har fået et modent og sporty design, der holder. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Kia Ceed er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Imponerer med teknik og komfort..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Pænere materialer hele vejen rundt..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

 

"Mere lækker og mere velkørende..."

Biltorvet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia Ceed er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG