Optimér din køreglæde

KIA CEED - komfort, kvalitet og køreglæde

Den nye KIA Ceed byder på et sporty design, som vækker opsigt på de danske veje. Nye innovative teknologier er kommet til, og dermed er både komforten, bekvemmeligheden og sikkerheden øget betragteligt.

Der er blevet bedre plads i KIA Ceed, som desuden er ekviperet med hele fire forskellige motor-varianter. KIA Ceed fås selvfølgelig også som stationcar - den hedder KIA Ceed SW, hvor SW står for sport wagon. Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber KIA Ceed hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia Ceed Discover W

KIA CEED Den helt nye model stråler af skarphed.

Det mener vores Kia-ekspert

"En ekstremt velkørende bil i mellemklassen, som forener moderne teknologi, virkelig meget ydstyr for pengene og stor køreglæde, pakket ind i en kabine med høj kvalitetsfornemmelse."

Har du et spørgsmål om Kia Ceed så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Klar til at imponere

Kia Rio Parking Assitant

Kia Ceed er blevet lavere og bredere, og har derved fået et mere sporty design

På trods af, at KIA Ceed byder på bedre plads til alle passagerer, så er modellen samtidig blevet både lavere og bredere. Dermed får KIA Ceed et atletisk og sporty design, som der bliver lagt mærke til. Den nye duks i klassen har med andre ord et enkelt, moderne og samtidig sofistikeret design.

KIA Ceed Ny 9

Tre sublime drivlinjer - 115 til 140 HK

Den nye KIA Ceed kommer med tre drivlinjer, hvoraf den ene - en 140 hestekræfter stor 1,4 T-GDI-motor - er helt ny i Ceed-familien. Samtidig fås KIA Ceed både med en sekstrins manuel gearkasse og en syvtrins automatgearkasse kaldet DCT.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Kia Ceed Touchscreen

Skærmen svæver i den nye KIA Ceed

En af de bemærkelsesværdige nyheder indvendigt i KIA Ceed er den "svævende" skærm, som er standard i samtlige modelvarianter. Allerede i indgangsmodellen "Vision" er en syvtommers touchscreen standard - ligesom i øvrigt Apple Carplay er det.

Kia Cd 5Dr Gt My20 Driver Comfort

Designet overgår dine forventninger

Kabinen i Kia Ceed er udført i materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig. Modellen er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt - den er målrettet europæiske bilister, og det kan ses, mærkes og føles.

Førerkomforten toppes af med opvarmede sæder på de kolde dage.

C Kia Ceed Exterior Lights

Ceed har en eksklusiv ny lygtesignatur

Der er kælet for mange detaljer i den nye Ceed - som også har smidt den ellers velkendte apostrof, som var i det gamle modelnavn Cee'd. De nye lygter giver et markant indtryk og sørger for genkendelighed på vejen. Kort sagt: Den nye Ceed har fået et modent og sporty design, der holder.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Ceed

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

De nye sikkerhedssystemer giver 5 stjerner

Du får en helt igennem tryg følelse når du sidder i den nye Kia Ceed. Både foran og bagi.

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Ceed

Hvorfor købe en Kia?

Kia har været på det danske bilmarked siden 1996, og er i løbet af den relativt korte tid blevet et fast indslag på listen over de bedst sælgende bilmærker i Danmark. Et af de parametre, der har været med til at slå fast, at Kia er lige med kvalitet, er den fantastiske fabriksgaranti, som Kia sender med sine nye personbiler. Du får således hele 7 års garanti på alle modeller. Det giver ro på bagsmækken - og det giver en masser tryghed på hver eneste kørte kilometer.

Hvornår kom den første Kia Ceed

Den første Kia Ceed blev introduceret i slutningen af 2006, og blev et halvt års tid senere fulgt op af en stationcar - der i Kia-sprog hedder Sportswagon. Med Kia Ceed skete der noget nær en revolution for det sydkoreanske mærke, for den "koreanske Golf" formåede således at få tildelt seks stjerner i en FDM-test, hvilket på det tidspunkt aldrig tidligere var sket.

Bliver Kia Ceed bygget i Europa?

Ja. I forbindelse med, at den sydkoreanske producent havde sat alle sejl til, at Kia Ceed skulle blive en stor succes på det europæiske marked, havde man for det første allieret sig med den tyske stjerne-designer Peter Schreyer, der blev headhuntet hos Audi. For det andet byggede Kia Motors en bilfabrik op fra grunden i slovakiske Zilina, og det er netop her, at man blandt andet bygger Kia Ceed-modellerne.

Er Kia Ceed bedre end konkurrenterne?

Smag og behag er jo individuelt, men der er ingen tvivl om, at Kia Ceed er blandt de stærkeste kort i c-segmentet, der populært også kaldes Golf-klassen. Netop Volkswagen Golf, der om nogen må betegnes som en ikonisk bilmodel, blev ad flere omgange slået i forskellige test af Kia Ceed - endda biltest, der blev udført på Golfens egen hjemmebane i Tyskland. Kia Ceed er en rigtig god bil, der både kører godt, er prisbillig, og har masser af udstyr og værdi for pengene.

Er Kia Ceed blevet Årets Bil i Danmark?

Da Kia Ceed blev introduceret på det danske marked tilbage i slutningen af 2006 og begyndelsen af 2007, var der enorme forventninger til, at Kia Ceed skulle køre med titlen som Årets Bil i Danmark. Og det var uhyggeligt tæt på, men desværre lykkedes det "kun" at blive nummer to i den eftertragtede kåring. Heldigvis viste mange danske bilkøbere, at Kia Ceed for dem var Årets Bil i Danmark.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.