UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Tourneo Custom.
Når der skal være god plads til alle.


Ford Tourneo Custom

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Tourneo Custom.

PRIS FRA
637.960 kr.
FINANSIERING FRA
6.589kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Tourneo Custom er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SæDEINDRETNING

Tilpas efter behov

Der er mulighed for over 30 forskellige sædeindretninger med de nye fleksible sæder. Hvis en af passagererne har brug for et bord, kan sæderne klappes ned, så ryglænet danner en plan flade. Det er også både hurtigt og let at konvertere siddepladserne til bagageplads. Med så mange kombinationsmuligheder kan systemet let tilpasses til dine behov. 

FORD SYNC

Håndfri teknologi

Med Ford SYNC stemmestyring kan du styre din musik og foretage telefonopkald på mobilen med enkle talekommandoer. du kan også tilslutte din mobil via USB-stick eller trådløst via Bluetooth. 

BAKKAMERA

Let og sikker parkering

Undgå betonpæle. cykler og lave mure. På en lille skærm indbygget i bakspejlet viser bakkameraet dig præcist, hvad der er bag bilen. Ud over genstande, som kan være svære at se, viser systemet dig også virtuelle parkeringslinjer, så du let kan manøvrere bilen ind, hvor pladsen er trang. Bakkameraet aktiveres automatisk, når du sætter bilen i bakgear.  
 


Komplet oversigt og sammenlign

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Tourneo Custom er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG