Er du også til en nyere brugt VW? Vi har lige nu 12 brugte Volkswagen til salg

Er du på jagt efter en nyere brugte Volkswagen - eller Folkevogn, som mærket stadig er bredt kendt som - så er Bjarne Nielsen det helt rette sted at handle. På koncern-niveau sælger vi mere end 10.000 biler årligt - og vi sørger for at rådgive dig grundigt gennem hele processen, så du får den bedste oplevelse. Vi vil nemlig gøre at, hvad der står i vores magt, for at du bliver godt kørende i din nyere brugte Volkswagen.

Det er svært at komme uden om Volkswagen, hvis man beskæftiger sig med det danske bilmarked. Den tyske bilproducent er den tredje største i verden, men på dansk grund har den adskillige gange været det mest solgte bilmærke. I 2014 blev der således solgt 23.030 nye Volkswagen i Danmark, hvilket suverænt gør den tyske bilproducent til den mest solgte i 2014, som Volkswagen også var årene før.

Især den lille Volkswagen Up, som kom på markedet i Danmark i 2012, er en væsentlig forklaring på Volkswagens salgssucces de seneste år. Den topper salgslisterne, men den er langt fra den mest legendariske bil fra Volkswagen koncernen. Et bud på dette må være Volkswagen Golf, som blev præsenteret tilbage i 1974, og som nu sælges i syvende generation. En bil som har fået opkaldt en hel bilklasse efter sig. Den har altså mere end 40 års historie bag sig, og den syvende generation, som sælges nu, byder på mere plads og den nyeste motorteknologi. Volkswagen Golf er dog langt fra den eneste model med kæmpe succes, for året efter at Volkswagen Golf blev præsenteret, kom lillebroren Volkswagen Polo. En bil som også stadig er en stor del af det danske bilmarked.

Både Volkswagen Golf og Volkswagen Polo hører til i de mindre bilklasser, men Volkswagen har i den grad også gjort sig bemærket i de større segmenter. Volkswagen Passat, som blev præsenteret samme år som Volkswagen Golf, er således blandt de mest populære biler i firmabilssegmentet, og på verdensplan er den blandt de 10 mest sælgende bilmodeller nogensinde. En anden luksuriøs satsning kom til Danmark i 2002, hvor Volkswagen præsenterede SUV’en Volkswagen Touareg, der blev en forholdsvis salgssucces, og som er eftertragtet på brugtbilsmarkedet.

12 BILER
Viser nu 12 af 12 biler

Se hele vores udvalg i brugte VW

Alle brugte biler til salg netop nu