UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

VI MANGLER BRUGTE BILER


Vi mangler brugte biler under 5 år

Der er rigtig mange der gerne vil købe brugte biler lige nu, og det mærker vi også hos Bjarne Nielsen, og faktisk har vi svært ved at holde brugte biler på lager. Mange biler er solgt næsten før de kommer til salg! Skal du sælge din bil, kan du glæde dig over at priserne generelt er højere end de var for bare få år tilbage. Det skyldes at priserne på nye biler har flyttet sig med de nye bilafgifter. Nogle biler er blevet dyrere og andre billigere. Generelt er din bil blevet nemmere at sælge igen, men det afhænger naturligvis altid af model, motor, stand som altid.

Er du typen der passer godt på sine ting, er det netop dig vi er på udkig efter. Vi sætter en ære i at vi kan stå inde for de biler vi sælger, og det er derfor brugte biler gerne under 5 år gamle, og i god stand vi giver de bedste priser for. Mærket på bilen er ikke altafgørende, men vi er meget interesserede i de mest populære mærker såsom Ford, Renualt, Kia, Mazda, Dacia, Volvo, VW, Skoda, Citroên, Toyota m.fl.

Alt du skal gøre er at tage vores online pristjek, så bliver du kontaktet af vores dygtige personale der hjælper dig videre i processen. For at kunne give dig en helt præcis pris, inviterer vi dig en tur ned forbi en af vores bilhuse, hvor den endelige pris bliver fundet. Pristjekket laver vi i samarbejde med AutoUncle, der er en af Europas helt store pristjek portaler. 

Vi køber biler kontant eller bytter til en ny - du bestemmer.

 

icon opkob

KONTANT OPKØB / REN HANDEL

Undgå bøvlet med at sælge din bil selv. Vi giver dig en fair pris for din bil, og finder en glad ny ejer. Kig blot ind i et af vores bilhuse. Så kigger vi på din bil, og giver dig et godt tilbud.

PRISTJEK Find nærmeste bilhus

icon bytte

BYT DIN BIL

Drømmer du om en ny eller brugt bil, som vi har til salg, så kan du naturligvis også få en god byttepris for din brugte bil. Ofte er den pris bedre end i en ren handel, da vi så kigger på den samlede handel.

PRISTJEK Alle nye biler Alle brugte biler

 

 


Om opkøb af brugte biler

Det er nemt og enkelt at sælge din bil til os, og du har pengene indenfor få dage.

  1. Du tager et online pristjek her
  2. Du får et kontant købstilbud på bilen
  3. Du kører bilen til det nærmeste af vores bilhuse
  4. Sammen tager vi os af det formelle
  5. Vi overfører pengene til dig inden for få dage

 

Hvad betyder "ren handel"?

Når vi køber din bil uden at du køber en bil af os, kalder vi det "ren handel". Da vi som udgangspunkt kun sælger brugte biler under 5 år, er det naturligvis også disse biler vi er på udkig efter.

 

Hvor gode er jeres priser?

Prisen afhænger altid af hvilken bil du har, dens stand, farve, kilometer mv.. Både når vi køber og sælger biler forsøger vi bedst muligt at tilbyde "fair-priser". Det betyder at det både skal være en fornuftig handel for dig og for os. Du får en god pris for din bil hvor der stadig er plads til vi kan tjene lidt på den, men hvor du også får en pris der modsvarer markedet. Du vil måske kunne få mere for din bil hvis du selv sælger den, men du undgår bøvlet og får solgt bilen hurtigt når handler med os.

 

Jeg har restgæld i min bil - hvad gør jeg?

Vi handler din bil til gældende markedspris. Den kan nogle gange være lavere end hvad du eventuelt skylder alt efter hvordan dit billån er sammensat. Finansieringsselskabet har typisk pant i din bil så derfor skal alt gæld i bilen indfries når vi køber din bil. Hvis du skylder mere end hvad din bil er værd, skal du indfri gælden på anden vis ved at indbetale det resterende beløb.