KAMPAGNE

UDSALG
PÅ DEMOBILER

Kan du nøjes med en "næsten" ny bil,
kan du spare op til 100.000 kr. på din næste bil.

Se bilerne Find nærmeste bilhus

 

Her på siden kan du få et overblik over alle de biler vi har sat på udsalg. Bilerne har alle gået få kilometer og er så gode som nye. Tilbuddene er meget attraktive og du kan spare mange tusinde kroner på flere af modellerne. Da det er lagerbiler der er tale om sælges de efter først til mølle princippet, og vi anbefaler derfor at du booker tid til en prøvekørsel hurtigst muligt. Vi kan ikke garantere hvor længe netop din drømmebil er der.

 

Stort udvalg i tidligere demo- og udlejningsbiler

Typisk har bilerne være anvendt i vores showroom eller kørt som udlejningsbiler på vores værksteder eller hos nogle af de store udlejningsselskaber i Danmark. Enkelte gange kan der også snige sig en "almindelig" brugt bil med, som vi mener er så tæt på at være ny, at den ligeså godt kunne være en demobil.

 


Fiat

Vis  

Ford

Vis  

Hyundai

Vis  

Kia

Vis  

Mazda

Vis  

Mitsubishi

Vis  

Nissan

Vis  

Peugeot

Vis  

Renault

Vis  

Skoda

Vis  

Volvo

Vis  

VW

Vis  

 

Hvad er en demobil?

Med en demobil får du glæden ved følelsen af nye bil, og tilmed til en god pris. Demobiler er for dig, som kan leve med, at andre har kørt de første kilometer i din nye bil. Typisk har bilerne være anvendt i vores showroom eller kørt som udlejningsbiler på vores værksteder eller hos nogle af de store udlejningsselskaber i Danmark. Enkelte gange kan der også snige sig en "almindelig" brugt bil med, som vi mener er så tæt på at være ny, at den ligeså godt kunne være en demobil.

Man siger altid at de dyreste kilometer i en bil ligger fra showroomet og udover kantstenen. Det slipper du for med en demobil da vi allerede har skåret prisen til. Ofte skal en helt ny bil også lige køres til - igen får du med en demobil glæden af en bil hvor motoren er kørt til. 

Når alt kommer til alt, er det de færreste som bemærker at de sidder i demobil. Normalt mærker man det kun i pengepungen.

 


 

Godt kørende med kun 0,99% i rente!*

Alle vores demobiler kan finansieres med kun 0,99% i rente. Faktisk vælger mere end 40% af vores kunder at finansiere hos os fordi det er billigt og nemt. Ofte er vi billigere end banken, og vores billån er mere fleksible fordi de er skræddersyet til bilbranchen.

* Låneeksempel via Nordania Finans:
Lån eksempelvis kr. 200.000 over 7 år til kr. 2.716 pr. md. Kontantpris kr. 250.313 udbetaling (20,1%) kr. 50.313 kreditbeløb kr. 200.000 saml. kreditomk. kr. 28.928 debitorrente 0,99% ÅOP 3,95% saml. tilbagebetaling kr. 228.928 der skal tegnes kaskoforsikring. Betaling via Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster kr. 50 pr. betaling. Rente gældende fra den 1. marts til 31. marts 2021 - der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansieringen udbydes i samarbejde med Nordania Finans A/S.