LAGERSALG: Få 2 års garanti uden merpris på udvalgte brugte biler   Se mere

KAMPAGNE

UDSALG
PÅ DEMOBILER

Kan du nøjes med en "næsten" ny bil, kan du spare op til 100.000 kr. på din næste bil.

Se bilerne Find nærmeste bilhus

 

Her på siden kan du få et overblik over alle de biler vi har sat på udsalg. Bilerne har alle gået få kilometer og er så gode som nye. Tilbuddene er meget attraktive og du kan spare mange tusinde kroner på nogle af modellerne. Vi anbefaler at du kigger forbi et af vores bilhuse til en prøvetur hurtigst muligt.

 

Stort udvalg i tidligere demo- og udlejningsbiler

Typisk har bilerne være anvendt i vores showroom eller kørt som udlejningsbiler på vores værksteder eller hos nogle af de store udlejningsselskaber i Danmark. Enkelte gange kan der også snige sig en "almindelig" brugt bil med, som vi mener er så tæt på at være ny, at den ligeså godt kunne være en demobil.

 

Finansiering fra 0 kr. i udbetaling

Vi tilbyder attraktiv finansiering af alle vores demobiler. Her på siden kan du se låneeksempler på alle biler, men vi tilbyder også finansiering uden udbetaling. Lån eksempelvis 200.000 kr. for kun 2.939 kr./md. over 84 mdr.*. Renten på lån uden udbetaling er lidt højere, men tilgengæld skal du ikke have penge om af lommen og her.

* Løbetid 84 mdr., variabel rente 4,25%, ÅOP 6,4%, finansieringsomk. 10.345 kr., kreditomkostninger 46.819 kr. Samlet tilbagebetaling 246.819 kr. Forudsætter kreditgodkendelse hos Santander Consumer Bank. Der tages forbehold for ændringer i basisrenten, som er den til enhver tid af Santander Consumer Bank fastsatte rente. Det er en forudsætning, at der tegnes kaskoforsikring og at betaling sker via Betalingsservice. Vælger du et lån med udbetaling er det muligt at opnå en lavere rente. Finansieringseksempler på vores hjemmeside fremgår med udbetaling.


Audi

Vis  

Fiat

Vis  

Ford

Vis  

Kia

Vis  

Mazda

Vis  

Mercedes

Vis  

Nissan

Vis  

Opel

Vis  

Renault

Vis  

Seat

Vis  

Skoda

Vis  

Volvo

Vis  

VW

Vis  

 

Hvad er en demobil?

Med en demobil får du glæden ved følelsen af nye bil, og tilmed til en god pris. Demobiler er for dig, som kan leve med, at andre har kørt de første kilometer i din nye bil. Typisk har bilerne være anvendt i vores showroom eller kørt som udlejningsbiler på vores værksteder eller hos nogle af de store udlejningsselskaber i Danmark. Enkelte gange kan der også snige sig en "almindelig" brugt bil med, som vi mener er så tæt på at være ny, at den ligeså godt kunne være en demobil.

Man siger altid at de dyreste kilometer i en bil ligger fra showroomet og udover kantstenen. Det slipper du for med en demobil da vi allerede har skåret prisen til. Ofte skal en helt ny bil også lige køres til - igen får du med en demobil glæden af en bil hvor motoren er kørt til. 

Når alt kommer til alt, er det de færreste som bemærker at de sidder i demobil. Normalt mærker man det kun i pengepungen.