NETOP NU: Køb en af vores brugte biler, og få næste serviceftersyn på husets regning!   Læs mere

KAMPAGNE

UDSALG
PÅ DEMOBILER

Kan du nøjes med en "næsten" ny bil,
kan du spare op til 100.000 kr. på din næste bil.

Se bilerne Find nærmeste bilhus

 

Her på siden kan du få et overblik over alle de biler vi har sat på udsalg. Bilerne har alle gået få kilometer og er så gode som nye. Tilbuddene er meget attraktive og du kan spare mange tusinde kroner på flere af modellerne. Vi anbefaler at du kigger forbi et af vores bilhuse til en prøvetur hurtigst muligt.

 

Stort udvalg i tidligere demo- og udlejningsbiler

Typisk har bilerne være anvendt i vores showroom eller kørt som udlejningsbiler på vores værksteder eller hos nogle af de store udlejningsselskaber i Danmark. Enkelte gange kan der også snige sig en "almindelig" brugt bil med, som vi mener er så tæt på at være ny, at den ligeså godt kunne være en demobil.

 


Audi

Vis  

Fiat

Vis  

Ford

Vis  

Hyundai

Vis  

Kia

Vis  

Mazda

Vis  

Nissan

Vis  

Renault

Vis  

Seat

Vis  

Skoda

Vis  

Volvo

Vis  

VW

Vis  

 

Hvad er en demobil?

Med en demobil får du glæden ved følelsen af nye bil, og tilmed til en god pris. Demobiler er for dig, som kan leve med, at andre har kørt de første kilometer i din nye bil. Typisk har bilerne være anvendt i vores showroom eller kørt som udlejningsbiler på vores værksteder eller hos nogle af de store udlejningsselskaber i Danmark. Enkelte gange kan der også snige sig en "almindelig" brugt bil med, som vi mener er så tæt på at være ny, at den ligeså godt kunne være en demobil.

Man siger altid at de dyreste kilometer i en bil ligger fra showroomet og udover kantstenen. Det slipper du for med en demobil da vi allerede har skåret prisen til. Ofte skal en helt ny bil også lige køres til - igen får du med en demobil glæden af en bil hvor motoren er kørt til. 

Når alt kommer til alt, er det de færreste som bemærker at de sidder i demobil. Normalt mærker man det kun i pengepungen.

 


 

Godt kørende med kun 0,99% i rente!

Alle vores demobiler kan finansieres med kun 0,99% i rente. Faktisk vælger mere end 40% af vores kunder at finansiere hos os fordi det er billigt og nemt. Ofte er vi billigere end banken, og vores billån er mere fleksible fordi de er skræddersyet til bilbranchen.

* Låneeksempel via Nordania Finans:
Bilens pris 200.000 kr., Udbetaling 40.200 kr. (20,1%), samlet kreditbeløb 159.800 kr. løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0,99%. Månedlig ydelse 2.230 kr. ÅOP 4,82%. Samlede kreditomkostninger 28.320. Samlet tilbagebetalingsbeløb 188.320 kr.
Lånet forudsætter positiv kreditvurdering iht. Nordania gældende vilkår. Der tages forbehold for renteændringer, ændrede vilkår og trykfejl. Lånet kan fortrydes i op til 14 dage iht. kreditaftalelovens §19. Kampagnen gælder indtil 31/12 2020 for biler op til 5 år.