UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Varebiler

Det blev et fransk-tysk tvillinge-sæt, som kørte afsted med titlen som Årets Varebil i Danmark 2019. Det blev afsløret, da den nærmest enorme Transport 2019-udstilling i Herning blev åbnet torsdag den 21. marts. Bjarne Nielsen Erhverv+ er med på udstillingen og inviterer inden for i Hal C. Helt gratis.

 

Transport 2019 er åbnet - og der er masser at kigge på for enhver, der går rundt med en lille lastvognschauffør i maven. Og for den sags skyld for mange andre, der blot vil benoves over, hvad det er muligt at kreere på fire eller flere hjul.

Samtidig med åbningen af Transport 2019, der strækker sig fra torsdag den 21. til lørdag den 23. marts, valgte danske motorjournalister også deres foretrukne varebil.

AAVB

Årets Varebil i Danmark 2019 blev således fordelt over tre forskellige bilmodeller, som med lidt god vilje er en og samme køretøj. 

Kranbiler og sættevogne

Der er tale om Citroën Berlingo, Peugeot Partner og Opel Combo, der således gentog bedriften fra den internationale Van of the Year 2019.

På billedet ovenfor ses - fra venstre - Citroëns pressechef Trine Krastrup, juryformand Andreas Lang Hedegaard samt pressechef Hanne Sørensen, der repræsenterer både Opel og Peugeot.

Med 20 point ned til de 2 elektriske søsterbiler, MAN eTGE og VW eCrafter, der løb med andenpladsen, vandt PSA trillingerne med 65 point. På en tredjeplads kom den nye Mercedes-Benz Sprinter, som fik 37 point.

Høj kvalitet og god komfort

Blik for udvikling af biler, der efterlever de stadigt stigende krav til varebilernes størrelse og lasteevne var én af begrundelserne for valget af vinderne.

PSA Van of the Year 2019

Ligeledes omtales den høje kvalitet, gode kørekomfort og muligheden for en bred vifte af sikkerhedsudstyr.

Varebiler er imidlertid bare en lille del af Transport 2019, som har leveret halgulv til masser af last- og sættevogne, hængere, kranbiler samt busser. Og alt muligt andet.

Og indrømmet...: Der er virkelig noget at komme efter. Gå selv ind på dette link og læs mere om udstillingen.

Transit-stand med gratis is

Billetterne til messen koster 100 kroner - men via Bjarne Nielsen A/S kan du rekvirere gratis billetter på dette link.

IMG 0137 FRONT

Du skal bruge koden BNIELSEN2019 i bestillingsformularen.

Bjarne Nielsen A/S har en stor stand i Hal C, hvor der både er mulighed for at se nærmere på de forskellige Ford Transit-modeller, ligesom vi selvfølgelig har lidt sødt til ganen i form af en soft ice.

Du kan læse mere om Årets Varebil i Danmark-kåringen her.