Kangoo Master E Tech 2022

Renault opgraderer batteriet på Kangoo E-Tech og Master E-Tech

Renault er klar med anden bølge af elektrificeringen af deres varebiler og opgraderer batterierne på Renault Kangoo E-Tech og den store Renault Master E-Tech, som nu kan køre op til 200 km på el.

Mette Munk Nielsen
·

Renault har lavet en opdatering af batteriet på arbejdshestene Renault Kangoo E-Tech og Ranault Master E-Tech, så det bliver endnu mere attraktivt at skifte til ren el-varebil.

Rækkevidden har en stor betydning, når man køber en elbil til erhvervsbrug, og derfor må mange virksomhedsejere glæde sig over, at Renault nu kommer med deres anden bølge af elektrificeringen af deres varebiler.

Det betyder, at både Kangoo E-Tech og Master E-Tech har fået forbedret deres batteri markant, og dermed kan køre længere på en opladning.

Renault Kangoo E Tech 2022 Forfra

Renault Kangoo E-Tech blev kåret som International Van of the Year 2022 og Årets Varebil i Danmark 2021. Foto: Renault

Kør op til 300 km i Kangoo E-Tech

Det giver god mening, at Renault har sat ind på at forbedre batteriet i Kangoo E-Tech – ikke fordi det var dårligt, men fordi varebilen er populær. Den blev kåret som International Van of the Year 2022 i Europa og Årets Varebil 2021 i Danmark.

Det 45 kWh store batteri er placeret i bunden af Kangoo E-Tech, så den er lige så rummelig som benzin- og dieseludgaverne. Det nye batteri giver en rækkevidde op til 300 km og med den geniale 22 kW AC-oplader, kan den lades 0-80% på 90 minutter. Den fås også med 80 kWh DC hurtiglader, som giver 170 km rækkevidde på bare 30 minutter.

Motoren er på 122 hk og har et solidt bundtræk på 245 Nm.

Renualt Master E Tech 2022

Renault Master giver endnu mere mening at købe, når rækkevidden næsten fordobles. Foto: Renault

Fordobler rækkevidden på Master

På Renault Master E-Tech er rækkevidden med det nye batteri næsten fordoblet i forhold til det gamle, og det betyder, at Master for alvor bliver interessant til erhvervsbrug. Batteriet er på hele 52 kWh, og det giver en rækkevidde op til 200 km.

Motoren yder 76 hk, og den er yderst velegnet til bykørsel og kørsel i udkanten af byen, og nu er der altså flere kilometer at gøre godt med. Fordelen ved den fuldelektriske Master er, at den kan køre i alle miljøzoner i byen.

Den fås også nu i hele 15 forskellige versioner (tidligere kun seks). Og med tre forskellige højder og tre forskellige længder. Den har for øvrigt samme lastvolumen som dets dieselfætter.

Renault Kangoo E Tech 2022 Aaben

Renault Kangoo E-Tech er ligeså rummelig som benzin- og dieseludgaverne. Foto: Renault

Kommer snart til Danmark

Den nye Renault Kangoo E-Tech og Renault Master E-Tech forventes at komme til Danmark efter sommer. Der er endnu ikke priser på dem.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin