DSC 6465

Kæmpe interesse for ny Kuga plug-in hybrid

Ford Kuga er kommet i en helt ny udgave med plug-in hybridmotor og mulighed for at køre 56 km på ren el. Samtidig er prisen skarp.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

 

Den nye Ford Kuga Plug-in Hybrid er lige på trapperne og har fået masser af opmærksomhed. Over 1500 danskere har allerede bestilt den nye SUV uden at have set den i virkeligheden.

Sjældent har der været så meget interesse for en ny Ford, inden den overhovedet er kommet til landet. De seneste uger har flere eksemplarer af den nye Kuga turneret rundt i landet, så de mange nysgerrige endelig kunne opleve den helt tæt på. Også i Bjarne Nielsens bilhuse, hvor der nærmest har været kølignende tilstande, da vi helt eksklusivt som nogle af de første kunne fremvise et eksemplar. Dog uden at folk kunne prøvekøre den, for den nye Kuga forventes først at være hos alle forhandlere og dermed klar til prøveture i begyndelsen af april.


Kugas design er imponerende skarpt og meget stilrent. Foto: bilguiden

Flot design – skarp pris

Årsagen til den massive interesse skal især findes i modellens skarpe og dynamiske design og opbygning. Det er en SUV med frihøjde og let indstigning, og det bejler i den grad til danskerne. Men den største årsag er formentlig prisen. Prisen for en Kuga Plug-in Hybrid begynder ved 270.090 kr. i en veludstyret Trend-udgave. Ford spår den mere sportslige ST-Line til at blive storsællerten.


Den store 8" touchskærm er standard, mens den imponerende digitale instrumentering er standard i ST-line. Foto: bilguiden

Elmotor giver 56 km på ren el

Kuga Plug-in Hybrid kommer med 2,5 liters benzinmotor der kombineret med en elmotor yder hele 225hk. Derudover er bilen født med automatgear. Batteriet er på 14,4 kWh og har en rækkevidde ved blandet kørsel på op til 56 kilometer. Det giver dig strøm nok til de fleste dagligdagsture, og har du mulighed for at lade på arbejdet, har du den dobbelte rækkevidde.

Du kan selv vælge, om du vil bruge strømmen på en gang, eller lade bilen veksle mellem el og benzin, så du kommer så langt på literen som muligt. Løber batteriet tør, slår bilen automatisk over på benzinmotoren.


Der er masser af plads på bagsæderne i Kuga og sæderne kan også køres frem og tilbage. Foto: bilguiden

Masser af udstyr

For bare 286.090 kr. får du i en ST-Line udstyr som klimaanlæg, fartpilot, opvarmede forsæder og forrude, stor 8” touchskærm, parkeringssensor for og bag, nøglefri start, 18” alufælge og 12,3” digital instrumentering. For bare 14.000 kr. kan du tilkøbe en X-pakke, der giver dig fuld LED-forlygter, sæder med dellæder og B&O lydsystem. Derudover kan du tilkøbe masser af andet lækkert ekstraudstyr.

Ford Kuga Plug-in Hybrid forventes klar til prøveture hos Bjarne Nielsen i begyndelsen af april. Med den stigende interesse anbefaler vi at få lavet et tilbud nu. Introduktionspriserne gælder til udgangen af marts. Du bør derfor også overveje at gøre ligesom over 1500 andre og forudbestille din nye Kuga allerede nu.