Kunde Og Sælger Udveksler Nøgler

Du har en bil,
vi kender en køber

Det der "bare er en bil" for dig, kan være guld værd for andre.

Vi mangler brugte biler

Den er god nok! Markedet efterspørger netop nu brugte biler. Mangel på komponenter og COVID-19 pandemien har gjort at efterspørgslen på brugte biler er større end nogensinde før.

Vi er eksperter i at sælge brugte biler hos Bjarne Nielsen, men på grund af den høje efterspørgsel, har vi ikke så mange på lager som vi gerne ville. Så slå vejen ind forbi et af vores bilhuse, og få et skarpt tilbud på at bytte din brugte bil hos os.

Vi er især på udkig efter biler i de mærker vi normalt fører - Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda - og især biler der ikke er mere end 5 år gamle. Så det er her vi kan give dig den bedste pris.

Hvad er din bil værd?

Det er altid svært at prissætte en brugt bil. Det afhænger af hvilke øjne der ser. Det der kan være en "slidt" bil for nogle, kan for andre være en fund for andre. Netop derfor kan vi hjælpe din bil godt videre når du skifter til en ny eller anden brugt bil.

Hver dag  besøger mange forskellige typer mennesker vores bilhuse - alle med hver sit behov og holdning til "hvad en god bil er". Det betyder at vi nemmere kan omsætte en brugt bil end du (måske) selv kan.

Der er folk, der leder efter en bil magen til din

Hos Bjarne Nielsen sælger vi årligt mere end 6.000 biler. Det betyder, at vi kender rigtig mange potentielle købere til din bil, og derfor kan omsætte bilen hurtigt. Det skal ikke kun være vores fordel. Derfor kan du lige nu få en god byttepris når bytter til nyt.

Tag et pristjek