Ford Focus ST Wagon 2020 1600 02

Priserne klar på den fartglade Focus ST

Prisen er klar på den potende ST-udgave af Ford Focus som kommer til sommer.

Peter Jensen
·

Den Ford Performance-udviklede Focus ST fås som både hatchback og stationcar med den villige EcoBoost-benzinmotor med 280 hestekræfter - eller den kraftige EcoBlue-dieselmotor med 190 hestekræfter.

Ingen bil i klassen er så sportslig som den nye Ford Focus ST – og ingen bil i klassen tilbyder så stor variation.

Den nye ST er stærkere end nogensinde før og er ekviperet med enten en muskuløs 2,3-liters EcoBoost-benzinmotor med 280 hestekræfter - eller en kraftig og nøjsom 2-liters EcoBlue-dieselmotor med 190 hestekræfter.

Uanset hvilken udgave, du vælger, så er du sikret en køreoplevelse ud over det sædvanlige, for med en Ford Focus ST i garagen er du sikret det bedste af det bedste i klassen.

Den kommer til sommer

Ford Performance har udviklet den nye generation Focus ST til at levere klasseførende køreegenskaber, hvor der er taget hensyn til både klar dynamik og brugbar komfort.

Focus ST introduceres i Danmark i løbet af sommeren. En mere eksakt dato bliver meldt ud her på siden snarest.

De hurtige, dynamiske og højtydende biler i C-segmentet har i årtier været kronen på værket, og Ford har alle dage ligget i spidsen med sine heftige udgaver af Escort og Focus.

Det handler om innovation

Men konkurrencen er ubarmhjertig, og udvalget er større end nogensinde. Det handler om hestekræfter, præcision, innovation og brugbarhed i hverdagen.

En hurtig hatchback (eller stationcar) kan ikke være en ensidet oplevelse – den skal få det store smil frem på egoturen ad små veje, og den skal samtidig være perfekt til hele familien på den korte tur til børnehaven og den lange tur til Italien.

Ford har sat sig for at skabe den absolut bedste bil til formålet. Den nye Focus ST er hverdagens helt, det præcise våben til de øde landeveje og de lange tures mester.

Det er den ultimative køreoplevelse

Priserne starter ved 446.230 kroner for Focus ST hatchback og ved 458.435 kroner for Focus ST stationcar.

Ford Performance har skruet op for niveauet hele vejen rundt i alle udgaver af den nye Focus ST, og i forhold til den almindelige udgave af Focus er der specifikke og unikke løsninger overalt i den nye topmodel.

Når den fjerde generation af Ford Focus ST introduceres i løbet af sommeren, kommer alle karrosseri- og motorudgaver i to udstyrsniveauer, som repræsenterer noget af det mest omfattende, man møder i klassen.

Læs meget mere om den nye Ford Ford Focus ST på Fords hjemmeside.

Se Bilguidens test af Ford Focus ST her