Se alle vores 0 nyere brugte Ford Transit Custom 270S

Funktionel, pålidelig og rummelig. Ford Transit Custom er en mellemstørrelse varebil, og den er velegnet til erhverv, hvor der er brug for god plads, men hvor varebilen gerne må være lidt kompakt, så den er nemmere at køre med i byerne. Denne udgave er Ford Transit Custom 270S, der har en tilladt totalvægt på 2740 kg, og den har længden L1 (497 cm) svarende til Small, som S’et står for. Den kan rumme 6,0-7,2 m³, afhængig af om den er med almindeligt eller højt tag.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte varebiler på lager, som kan leveres med det samme, så du hurtigt kan få en varebil at køre i. Vi tilbyder desuden attraktiv leasing og finansiering, så der også er styr på økonomien i det.

Vores erhvervskonsulenter hjælper dig gerne med at finde den rette model, og har du brug for indretning i varerummet, kan vi også hjælpe med det. Kontakt din nærmeste Bjarne Nielsen og hør mere.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Ford Transit Custom er rummelig og praktisk

  Ford Transit Custom er en mellemstørrelse varebil, der er rummelig, men har en lille venderadius (10,9 meter), der gør den velegnet til kørsel i byen. Så har du ikke brug for den store plads, der er i Transit, så kan du med fordel se nærmere på Transit Custom.

  Det er stadig en stærk og driftssikker varebil, og den fås i forskellige længder og højder, der giver forskellige størrelser på varerummet. Derudover er også forskellige vægtklasser. Den kan rumme 6,0-8,3 m³, afhængig af hvordan du kombinerer længder og højder.

  Modellen Ford Transit Custom 270S

  Der er mange kombinationsmuligheder med Ford Transit Custom. Dette er udgaven Transit Custom 270S. De 270 henviser til vægtklassen, og denne har en tilladt totalvægt op til 2740 kg. S’et står for small, og det betyder, at den har en længden L1, der svarer til 497 cm.

  Den fås med to forskellige tag – H1 og H2. H1 er standarden, som er 192-202 cm høj, afhængig af hvor tungt læsset den er. Mens H2 giver en højde på 228-239 cm. Er den med standardtaget, kan der være 6,0 m³ i varerummet, mens udgaverne med højt tag kan have 7,2 m³.

  Flere udgaver: Trend, Trail, Limited, Active og Sport

  Ford Transit Custom fås i mange forskellige udgaver, hvor standarden er Trend. Her får du det vigtigste udstyr som aircondition, fartpilot, P-sensorer og lys i varerummet. Derudover kan du få Trail, Limited, Active og Sport, som alle er bygget på Trend-udgaven.

  Udgaverne er designet til forskellige opgaver. Trail er velegnet til kørsel på byggepladser, da den har et forbedret vejgreb, mens Limited har masser af lækkert udstyr. Active er altid med automatgear, mens Sport har sportslige detaljer. Du kan på hver model se deres udstyr, og hvilken udgave der er tale om.

  Ford Transit Custom 270S fra årgang 2018-2024

  Tilbage i 2012 blev Ford Transit Custom lanceret som model, og den fås som brugt helt tilbage fra den årgang. Hos Bjarne Nielsen sælger vi dog primært nyere, brugte varebiler, der er op til seks år gamle, og derfor finder du den fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

  Der kan være modeller, der er ældre, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af dem. Vi gennemgår de brugte varebiler grundigt under klargøring, så eventuelle fejl og mangler udbedres, og du kan være sikker på, der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

  Med dieselmotor eller som plug-in hybrid

  Det er vigtigt med en pålidelig varebil, når man er afhængig af den hver dag. Og det får du med Ford Transit Custom. Den fås med stærke dieselmotorer med 105-170 hk, og den kan fås med både manuelt gear eller automatgear.

  Det er også muligt at køre delvist elektrisk med Transit Custom, der er kommet i en plug-in hybrid-udgave. Den blev kåret som Årets Varebil 2020 i Danmark, og den kører op til 56 km på ren el, inden forbrændingsmotoren tager over.

  Køb brugt Ford Transit Custom 270S hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen finder du et bredt udvalg af brugte varebiler herunder Ford Transit Custom 270S. Den giver dig god plads, men er samtidig så kompakt, at den er nem at køre i, når du er i byen. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette model, udstyr og indretning, så du får en varebil, der hjælper dig bedst muligt i hverdagen.

  Vi tilbyder også attraktiv leasing og finansiering, og når det er en brugt varebil, kan du få den hurtigt leveret. På hver model kan du se den lokale erhvervskonsulent, men du er også velkommen til at kontakte dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus her.

  Relaterede links