PLUG-IN HYBRID ELLER 100% ELBIL

Volvo XC40 Recharge
- Elektrisk og sikker SUV

Volvo XC40 er en af Volvos mest solgte modeller. Dens SUV-frihøjde, smarte design, sikkerhedsudstyr og rummelige kabine gør den svær ikke at synes om. Og så fås den både som plug-in hybrid eller ren elbil.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Ren elbil eller plug-in hybrid

Volvo XC40 Recharge er en smuk
forening af rækkevidde og rummelighed

Volvo XC40 er en yderst populær SUV - både i Danmark og Europa. Den nuværende udgave kom på markedet i 2017 med et utroligt tidsløst design, der stadig fungerer i dag. Samtidig har XC40 fået adskillige tekniske og designmæssige opdateringer, og kan både fås som ren elbil eller plug-in hybrid med en kombineret benzin- og elmotor.  

Selvom Volvo XC40 Recharge har to storesøstre i form af XC60 og XC90, så mangler man ikke plads i XC40, og den rummer fint en mellemstor familie. Samtidig er den lige så sikker og teknologisk moderne, som en Volvo er kendt for.

294080 XC40 Recharge Twin Sage Green

VOLVO XC40 Et fantastisk køretøj, der er kåret som International Car of the Year 2017.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Med Volvo XC40 tog svenskerne et syvmileskridt i klassen for de mindre SUV-biler. Og den kører fortræffeligt!"

Henrik Moensted
Henrik Mønsted
Volvo mærkeansvarlig, Køge
294071 XC40 Recharge Twin Sage Green

Volvo XC40 Recharge som plug-in hybrid...

Volvo XC40 begyndte som en ren benzin- eller dieselbil. Men den er fulgt med tiden og fås i dag i stedet som plug-in hybrid med en elektrisk rækkevidde på op til 45 km eller som ren elbil med en rækkevidde på op til 506 km.

Vælger du den som plug-in hybrid kan du vælge mellem en T4-udgave med en kombineret benzin- og elmotor med 211 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på 8,5 sekunder. Du kan også opgradere til T5-motoren, der yder 262 hk og accelererer fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder. Hos begge rækker batteriet til en rækkevidde på op til 45 km.

294075 XC40 Recharge Twin Sage Green

...eller ren elbil som Volvo XC40 Recharge Advanced

Du kan også vælge den som ren elbil med enten baghjulstræk (RWD) eller firehjulstræk (AWD). Med baghjulstræk har XC40 Recharge en motoreffekt på 252 hk og en opgivet rækkevidde på op til 571 km og accelerer fra 0-100 km/t på 7,4 sekunder.

Du kan også vælge den med Twin motor, hvor der både er en elmotor på forhjulene og baghjulene (AWD), der tilsammen giver bilen hele 408 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på kun 4,9 sekunder. Rækkevidden er derfor en smule lavere og lyder på op til 536 km.

Volvo XC40 modeller

294073 XC40 Recharge Twin Sage Green

Find dit rette udstyrsniveau mellem Core eller Plus

Når du skal vælge udstyrsniveau til din XC40 afhænger det af, hvilken drivlinje der tiltaler dig mest. Er du mest til plug-in hybrid, står valget mellem to niveauer; Core eller den højere udstyrede Plus.

I Core får du udstyr som 18" alufælge, LED-forlygter, fartpilot, 2-zoners klimaanlæg, nøglefri adgang med elektrisk bagklap og sikkerhedsudstyr som Lane Keeping Aid (vejbaneassistent), kollisionsalarm med afværgelsesteknologi og vejskiltegenkendelse.

Opgraderer du til Plus får du flere lækre designelementer og yderligere udstyr som LED-tågelygter, el-justerbare forsæder med hukommelse i førersiden, tunnelkonsol i sort højglans og parkeringssensor for/bag med bakkamera.

Volvo XC40 udstyrsvarianter

294904 XC40 Recharge Interior

Elbil med mere udstyr: Vælg mellem Plus eller Ultimate

Vælger du XC40 Recharge Advanced (ren elbil) skal du vælge mellem Plus eller Ultimate. Plus tilbyder meget af det samme som Plus-niveauet ved plug-in hybrid-udgaven.

Du får dog yderligere udstyr som elektrisk førersæde med hukommelse, LED-tågelygter, adaptiv fartpilot med udvidet vejbaneassistent (Driver Assistance) som også holder bilen kørende mellem vejstriberne, blindvinkelalarm (BLIS) samt advarsel ved krydsende trafik.

I Ultimate topper du op med et lækkert panorama glastag, 360-graders kamera med sensorer på siden af bilen, elektrisk passagersæde og nakkestøtter og Harman Kardon premium lydanlæg.

Volvo XC40 udstyrsvarianter

GALLERI

Se nærmere på Volvo XC40 Recharge
design og interiør

Der er masser af flotte designdetaljer både ude og inde på den smukke SUV-model.

 

294082 XC40 Recharge Twin Sage Green

Stærk SUV med anhængertræk, automatgear og stort bagagerum

Volvo XC40 Recharge er uanset drivlinje med et fantastisk flydende automatgear. Som plug-in hybrid er det en glidende 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, mens det i den rene elbil er en helt trinløs shift-by-wire 1-trins gearkasse. 

Volvo XC40 er overraskende rummelig trods sin længde på 4,42 meter. Som plug-in hybrid får du plads til 452 liter i bagagerummet. Som ren elbil sænker elteknikken rummeligheden til stadig pæne 419 liter. Til gengæld får du her et lille bagagerum foran under kølerhjelmen på 31 liter.

Anhængertrækket klarer uden problemer den store campingvogn eller trailer og er godkendt til en imponerende påhængsvægt på hele 1.800 kg med bremser. Vælger du den fuldelektriske udgave med én elmotor, er trækvægten begrænset til 1.500 kg. 

294087 XC40 Recharge Twin Sage Green

Sikkerhed på højeste niveau

Den svenske bilproducent har altid været på forkant, når det drejer sig om sikkerhed. Volvo har i adskillige årtier været "first movers" i forhold til at introducere nye standarder, der har gjort livet som bilist mere sikkert. Eksempelvis var det Volvo, der i 1959 opfandt trepunktsselen, der formodes at have reddet mange tusinde menneskeliv.

Volvo XC40 Recharge er - som alle andre Volvo-modeller - en bil, der er blandt de bedst scorende i Euro NCAP-sikkerhedstesten, som du også kan se resultaterne af længere nede på denne side.

De nye udgaver har ydermere en begrænset topfart på 180 kilometer i timen, hvilket er endnu et tegn på, at Volvo mener det alvorligt, når det handler om at skabe sikre biler.

294086 XC40 Recharge Twin Sage Green

Slip for bekymringer ved leasing af Volvo XC40 Recharge

Når du leaser en Volvo XC40 Recharge skal du kun forholde sig til en fast månedlig pris. Dermed slipper du for serviceomkostninger eller dyr finansiering. Det eneste du skal betale udover er kendte faste udgifter til ejerafgift og forsikring. Du slipper tilmed også for at spekulere i et eventuelt værditab eller afgiftsændringer. 

Volvo XC40 privatleasing

308529 Rear Wheel Drive More Range And Faster Charging For Fully Electric Volvo

Luksuriøst interiør, unikt design og flotte farver

Uanset hvilken udstyrsversion af XC40 du vælger, så er interiøret af højeste kvalitet med læderbeklædte overflader og lækre knapper. 

I Inscription Expression får du premium tekstilindtræk og aluminiumsdekoration, mens du i Inscription får fuld læderindtræk, mere eksklusiv gearvælger, blanksort tunnelkonsol og driftwood dekoration i kabinen. I R-Design får du mere eksklusivt Nappalæder indtræk, mørk loftbeklædning og sportsrat og pedaler.

I den rene elbil XC40 Recharge Pure er det samme interiør uanset udstyrsvariant. Her får du blandt andet premium tekstilindtræk og mørkt Charcoal loftbeklædning, high-gloss tunnelkonsol samt skræddersyet sportsrat. Du kan dog tilvælge sædeindtræk af delvist uld eller det luksuriøse og højteknologiske kunststof Microtech. 

Udvendigt kan du vælge mellem to forskellige slags sort og en række andre metalfarver fra hvid (Ice White) til mørkeblå (Denim eller Fjord Blue), Sage Green, Bright Dusk, Fusion Red, Pebble eller Thunder Grey, Glacier Silver eller den eksklusive hvide nuance Crystal White. 

Volvo XC40 modeller, priser og specifikationer

Volvo XC40 Recharge kan købes som Inscription Expression, Inscription med endnu mere udstyr
eller den mere sportslige R-Design. Som ren elbil (Recharge Pure) kan du vælge mellem Core, Plus eller Ultimate. 

Volvo XC40 modeloversigt

 

 • Xc40rechargerdesignnw1
  Volvo XC40

  Recharge Pure Core

  Standardudstyret på XC40 Recharge Pure Core. Dette er elbilsudgaven med standardrækkevidde.

  Udvalgt standardudstyr:

  • Elektrisk kabinevarmer, High Voltage coolant Heater A (HVHA)
  • El-opvarmede forsæder
  • El-opvarmede sidespejle
  • Klimaanlæg, 2 zoner (ECC) med AQS (Air Quality System) multifilter
  • El-justerbar lændestøtte, 4-vejs
  • Siddehyndeforlængelse for, manuel
  • Multijusterbart rat i kunstlæder
  • Aut. nedblændende bak- og sidespejle
  • Gearknop i kunstlæder
  • Papirkurv for, med vippelåg
  • Ratfjernbetjening til bl.a. lydanlæg og fartpilot
  • “Take Away” krog i handskerummet
  Pris fra
  387.180 kr.
  Lån fra
  4.320 kr./md.
  Komplet prisliste
 • Xc40rechargerdesignnw1
  Volvo XC40

  Recharge Pure Plus

  Ønsker du mere udstyr end standardudstyret på XC40 Recharge Pure Core, så er det Plus, du skal vælge. Dette er elbilsudgaven med standardrækkevidde.

  Udvalgt standardudstyr ud over Recharge Core:

  • El-justerbart førersæde med hukommelse
  • LED tågeforlygter
  • Pixel LED forlygter med Active High Beam og Active Bending Light
  • Adaptive Cruise Control
  • Pilot Assist
  • Que Assist
  • Speed sign Assist & eco cruise (via Google Maps
  • Emergency Stop Assist
  • Blind Spot Information System
  • Cross Trafic Alert
  • Collision Warning and Mitigation Support rear
  Pris fra
  403.180 kr.
  Lån fra
  4.490 kr./md.
  Leasing fra
  4.995 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Xc40rechargerdesignnw1
  Volvo XC40

  Recharge Pure Ultimate

  Topudstyret Ultimate med panorama-elsoltag og Harman Kardon Sound system til XC40 Recharge (elbil). Dette er elbilsudgaven med standardrækkevidde.

  Udvalgt standardudstyr ud over Recharge Plus:

  • Panorama-elsoltag med solgardin
  • AQS Multifilter (PH2.5)
  • El-justerbart passagersæde med hukommelse
  • El-nedfældbare nakkestøtter bag (via knap i touch skærmen)
  • Parkeringskamera 360 grader
  • Parkeringssensor for, bag og side
  • Harman Kardon Sound system
  Pris fra
  423.180 kr.
  Lån fra
  4.703 kr./md.
  Leasing fra
  5.295 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Xc40rechargerdesignnw1
  Volvo XC40

  Recharge Advanced Plus

  Ønsker du mere udstyr end standardudstyret på XC40 Recharge Advanced Core, så er det Plus, du skal vælge. Dette er elbilsudgaven med udvidet rækkevidde.

  Udvalgt standardudstyr ud over Recharge Core:

  • El-justerbart førersæde med hukommelse
  • LED tågeforlygter
  • Pixel LED forlygter med Active High Beam og Active Bending Light
  • Adaptive Cruise Control
  • Pilot Assist
  • Que Assist
  • Speed sign Assist & eco cruise (via Google Maps
  • Emergency Stop Assist
  • Blind Spot Information System
  • Cross Trafic Alert
  • Collision Warning and Mitigation Support rear
  Pris fra
  417.791 kr.
  Lån fra
  4.646 kr./md.
  Leasing fra
  5.595 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Xc40rechargerdesignnw1
  Volvo XC40

  Recharge Advanced Ultimate

  Topudstyret Ultimate med panorama-elsoltag og Harman Kardon Sound system til XC40 Recharge (elbil). Dette er elbilsudgaven med udvidet rækkevidde.

  Udvalgt standardudstyr ud over Recharge Plus:

  • Panorama-elsoltag med solgardin
  • AQS Multifilter (PH2.5)
  • El-justerbart passagersæde med hukommelse
  • El-nedfældbare nakkestøtter bag (via knap i touch skærmen)
  • Parkeringskamera 360 grader
  • Parkeringssensor for, bag og side
  • Harman Kardon Sound system
  Pris fra
  438.791 kr.
  Lån fra
  4.869 kr./md.
  Leasing fra
  5.995 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Xc40rechargerdesignnw1
  Volvo XC40

  Limited Core

  Standardudstyret på plug-in hybriden Volvo XC40 Limited hedder Core.

  Core har udover standard:

  • 18” letmetalfælge 5-eget Aero Black Diamond Cut 235/55 R18
  • 4-eget rat i kunstlæder
  • Aut. nedblændende bakspejl + sidespejle
  • Drive Mode Settings, giver mulighed for at tilpasse bilens køreegenskaber
  • Integrerede Roof Rails, sorte
  • Interiørbelysning Mid Level
  • Låg på askebæger
  • Make up spejle med lys
  • Skidplates for og bag i Silver
  • Tæppe under bagagerumsgulv
  • Elektrisk kabinevarmer, High Voltage coolant Heater A (HVHA)
  • El-styret bagklap
  Pris fra
  437.976 kr.
  Lån fra
  4.861 kr./md.
  Komplet prisliste
 • Xc40rechargerdesignnw1
  Volvo XC40

  Limited Plus

  Ønsker du mere end standardudstyret på plug-in hybriden Volvo XC40 Limited, skal du vælge Plus.

  Udvalgt standardudstyr ud over Limited Core:

  • 18” letmetalfælge 5-eget Aero Black Diamond Cut 235/55 R18
  • El-justerbart førersæde med hukommelse
  • El-justerbart passagersæde
  • Interiørbelysning High Level
  • Nøgle-enhed i standardudførelse med chrom sider/knapper
  • Parkeringssensor for og bag
  • Parkeringskamera bag
  • Tunnelkonsol i sort højglans
  • Tågeforlygter, LED
  Pris fra
  471.762 kr.
  Lån fra
  5.220 kr./md.
  Leasing fra
  5.795 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug 47,6-47,6 km/l. CO2-emission 0-48 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

308520 Rear Wheel Drive More Range And Faster Charging For Fully Electric Volvo

LED-forlygter med pixel-teknologi

Det er tydeligt at se, at Volvo XC40 Recharge med sine 'Thors Hammer' lygter er i tæt familie med de andre Volvo-modeller. 

Som noget nyt kan du nu også få Pixel LED-forlygter som med ikke mindre end 84 LED-dioder opdeler lyskeglen i en række områder og helt automatisk blænder op eller ned, så du hele tiden får det bedste udsyn uden at blænde andre.

308521 Rear Wheel Drive More Range And Faster Charging For Fully Electric Volvo

Google infotainment og navigation

Det store 12" førerdisplay og 9" midterdisplay er med den nyeste infotainment-teknologi, som er udviklet i samarbejde med Google. Det betyder, at du vil opleve et system, der minder fuldstændig om din telefon og har de samme apps som for eksempel Google Maps eller Spotify. Og du kan hente endnu flere i Google Play Store. 

294081 XC40 Recharge Twin Sage Green

Hurtig ladning med op til 200 kW

I Volvo XC40 Recharge kan du både som plug-in hybrid og (selvfølgelig) som ren elbil køre fuldelektrisk. Med en plug-in hybrid er du begrænset til at oplade med 3,6 kW, hvilket giver en opladningstid fra 0-100% på 3-4 timer. Vælger du en Recharge Advanced, kan du lade med 11 kW hjemme og 200 kW på en lynlader. Det giver en opladningstid på omkring 8 timer, mens du ved en hurtiglader kan oplade 10-80% på ca. 28 minutter. 

SIKKERHED

Volvo XC40 Recharge scorer
topkarakter i Euro NCAP crashtest

Som i alle andre Volvo-modeller får du i XC40 en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstest:

97%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
71%
Pedestrian
76%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo XC40

Skal jeg købe en Volvo XC40?

Ja, helt klart. Volvo er mærket for dig, hvis du ønsker en utroligt sikker og pålidelig bil. Volvo har alle dage ligget i top i crashtests og i udvikling af nye og banebrydende sikkerhedssystemer til alle deres modeller. Volvo XC40 er an af mærkets mest populære modeller som favner både SUV-kvaliteterne og samtidig er rummelig uden at være for stor.

Er en Volvo mere sikker?

På mange områder er Volvo noget af det sikreste du kan køre i. Selvfølgelig laver andre producenter også sikre biler, men hos Volvo er det prioritering nummer et - koste hvad det vil. Derfor er Volvo heller ikke noget billigt mærke, for sikkerhed og udvikling af nye systemer koster mange penge. Til gengæld er det så en selvfølge uanset hvilken Volvo-model, du køber.

Fås Volvo XC40 som hybrid eller elbil?

Ja, med introduktionen af Volvo XC40 Recharge fås den både som mild hybrid og plug-in hybrid med op til 46 km rækkevidde på ren el.

Senest er XC40 lanceret i en ren elektrisk udgave - XC40 Recharge Twin Engine - der har en rækkevidde på op til 418 km.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du mulighed for at køre på ren el i op til 50 km.

En mild-hybrid har et langt mindre batteri, og dette hjælper udelukkende ved igangsætning og acceleration og lades bl.a. op, når du bremser. Ved mild-hybrid kører man aldrig på ren el, og af samme grund skal du heller ikke tænke på at lade den op. 

Volvo er sikkerheden selv

Volvo XC40 kom på markedet første gang i 2018, hvor den hurtigt blev meget populær. Med Volvos høje sikkerheds niveau og en rigtig god størrelse og højde som SUV, tiltaler den rigtig mange for hvem en XC60 bliver for stor i hverdagen. Den er faktisk gået hen og blevet en af de allermest solgte modeller Volvo. Samtidig er den som helt nyudviklet model en af de mest moderne biler fra Volvos modelprogram. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.