Tangholm er blevet til Bjarne Nielsen

Den 1. september 2015 er Tangholm Biler A/S blevet til Bjarne Nielsen A/S. Selvom navnet er nyt, er vi stadig de samme mennesker, vi ligger samme sted som altid og vores telefonnummer er det samme. Har du spørgsmål til navneskiftet er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig i bilhuset igen.

 

Fortsæt til bn.dk Åbningstider & telefonnummer til Hillerød


 

PRESSEMEDDELELSE • 28. AUGUST 2015

Bjarne Nielsen A/S overtager Tangholm A/S i Hillerød

Den 1. september 2015 overtager Bjarne Nielsen A/S aktiviteterne hos Tangholm A/S i Hillerød. Bjarne Nielsen A/S fortsætter med autoriseret salg og service af Renault og Dacia samt autoriseret service af Fiat person- og varebiler i bilhuset, som beskæftiger 20 medarbejdere.
Bjarne Nielsen A/S har indgået en aftale med Tangholm A/S i Hillerød, om en overtagelse, der betyder at bilhuset i Hillerød fremover bliver en del af Bjarne Nielsen koncernen. Med i aftalen følger bilhusets 20 medarbejdere herunder tidligere ejer, Arne Holm, som fortsætter som salgschef i bilhuset.
”Med mit salg til Bjarne Nielsen A/S, har jeg fremtidssikret bilhuset. Dette gælder både overfor mine dygtige medarbejdere og ikke mindst vores mange loyale kunder” udtaler Arne Holm.

Der er tale om handel der er til stor glæde for begge parter.

"Vi er rigtig glade for at det har været muligt, at udvide vores virksomhed med aktiviteter i Hillerød, og byde 20 nye kolleger velkommen til Bjarne Nielsen. Både bilhuset, området og bilmærker passer godt til os. Renault er blandt de mest sælgende bilmærker i Danmark, og Dacia oplever stor vækst. Samtidig er begge mærker allerede repræsenteret i vores bilhuse i Herning og Esbjerg. Ligeledes har vi yderligere seks bilhuse på Sjælland hvoraf flere ligger i Nordsjælland. Det er derfor naturligt at udvide vores forretning i netop denne retning. Med bilhuset i Hillerød kan vi nu udbygge vores gode kunderelationer i Nordsjælland, hvor vi med stor troværdighed og omhu vil tilsikre vores kunder et højt serviceniveau” udtaler Michael Stig Nielsen, adm. direktør i Bjarne Nielsen A/S.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Fordelt i koncernens nu 13 bilhuse repræsenteres og forhandles bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda.

”I Bjarne Nielsen A/S brænder vi for at gøre en forskel. Vi lever af glade kunder, og vores kunder må ikke være i tvivl hvor de skal købe deres bil eller få den serviceret. Derfor gør vi altid vores bedste for at yde en professionel rådgivning og give de bedste kundeoplevelser. Det er netop denne filosofi, der har skabt grundlaget for vores succes” fortsætter Michael Stig Nielsen.

Koncernen omfatter med overtagelsen af Tangholm A/S i Hillerød nu 13 bilhuse på tværs af landet. Seks bilhuse i Jylland - Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skive og to i Esbjerg. Og syv bilhuse på Sjælland - Køge, Roskilde, Lyngby, Birkerød, Hørsholm, Frederikssund og nu også i Hillerød.