Savner du en ny makker på firmaholdet?

Hos Bjarne Nielsen kan du gå på opdagelse blandt nogle af markedets mest populære varebiler. I en lang række af vores ti bilhuse forhandler vi to af de absolut mest solgte bilmærker på markedet - nemlig Ford og Renault.

Begge producenter har i årtier sendt skarpe varebiler på markedet. Mest kendt er naturligvis Transit-familien fra Ford, men også Renault Trafic og Master er to mastodont-succes'er, som vi naturligvis også forhandler hos Bjarne Nielsen.

Læg dertil de prisdygtige Dacia-modeller, så har du et komplet, stærkt og fleksibelt hold af varebiler. Dacia er i øvrigt en del af Renault/Nissan-alliancen - verdens største bilproducent.

Vi har varebiler i alle størrelser

Hos Bjarne Nielsen finder du det helt store sortiment af alt fra små kompakte varebiler til store rummelige kassevogne fra Ford og Renault, som begge udmærker sig ved et meget stort, varieret og fleksibelt udvalg.

Du kan også finde det fremragende og prisbillige alternativ fra Dacia, der virkelig viser i al sin enkelhed, hvad "value for money" - eller "værdi for pengene" - i virkeligheden handler om.

Vælg mærke herunder, klik løs og kig så nærmere på det store udvalg. Og tag gerne kontakt til et af vore bilhuse med henblik på en prøvekørsel.

 

Stor eller lille virksomhed?
- vi er her for dig.

Uanset størrelsen på din virksomhed, finder vi den helt rigtige bil til dig.

Se vores udvalg i varebiler