Express9

Renault Express er bygget til at blive brugt

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Renault Express

Renault Express blev lanceret tilbage i 2021 som erstatning for Dacia Dokker. Dacia er en del af Renault Group, som valgte, at Dacia ikke længere skal producere varebiler. I første omgang en ærgerlig beslutning for mange, fordi Dacia Dokker var en virkelig populær varebil. Den havde en god størrelse og rummelighed, og så var prisen rigtig skarp, som man kender det fra Dacia. Derfor var modellen en billig måde at få en velkørende varebil.

Express skal derfor løfte den arv, og selvom der står Renault foran nu, så er der mange ligheder. Størrelsesmæssigt er de ens, så du får samme rummelighed i et kompakt ydre. Men Renaults velkendte varebilsdesign ser den lidt anderledes ud. Der er skruet op for sikkerheden i den, og så er prisen også justeret lidt op. Da den blev lanceret, var den blot 5000 kr. end, hvad en Dacia Dokker kostede. 

Varebilen er bygget til hårdt arbejde og fås med stærke dieselmotorer. Den er velkørende, og du får en anvendelig varebil til mange forskellige erhverv. Den kan indrettes, som du ønsker det, for at matche præcis dine behov. 

Vi har endnu ikke anmeldt varebilen, men opdaterer siden, når der er en anmeldelse. I mellemtiden kan du læse andres anmeldelse af bilen.

Express8

Kompakt, rummelig og velkørende. Renault Express er en værdig arvtager til Dacia Dokker. Foto: Renault

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Brugerne var begejstrede for Dacia Dokker, og mon ikke også, de bliver det for Renault Express. I følge anmeldelser kan de meget det samme, og dermed udfylder Express det hul, som Dokker efterlod.

Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

 

  • "Ja! Renault Express er en god lille varebil. Den er bygget til at blive brugt og skal nok holde til de tæsk den får. Motoren er det bedste ved bilen. Godt træk og frisk i byen, også med lidt læs på."
    Der gives ikke score
  • "Den nye Renault Express har et højere sikkerhedsniveau, en bedre komfort og samlekvalitet, samtidig med, at den også byder på bedre plads i varerummet."
    Der gives ikke score
  • "Dacia Dokker er blevet til Renault Express. Modellen vil det samme som forgængeren fra Dacia, men sikkerhed og komfort har fået mere fokus."
    Der gives ikke score

Læs nyheder i vores Bilmagasin