Herning 2022

Erhverv

Erhvervscenter Midt- og Vestjylland

- Varebiler i Herning, Holstebro, Ringkøbing og Silkeborg

Book møde

Info

Varebiler fra Ford og Renault i Midt- og Vestjylland

Bjarne Nielsen i Herning er centrum for vores erhvervscenter i Midt- og Vestjylland. Vi har valgt at samle kræfterne fra vores bilhuse i Herning, Holstebro og Ringkøbing samt Bilernes Hus i Silkeborg for at styrke samarbejdet på tværs. Det betyder, du får en grundig rådgivning fra erfarne erhvervskonsulenter, der kan hjælpe med alt fra valg af bil til opbygning af den. 

Men du kan fortsat købe varebiler i dit nærmeste bilhus, ligesom vores erhvervskonsulenter også gerne besøger din virksomhed. Vores erhvervscenter har nybilsmærkerne Ford og Renault, og vi har altid et bredt udvalg af brugte varebiler på lager, så du hurtigt kan blive godt kørende.

Du kan altid benytte vores værksted lokalt, så har du virksomhed i Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg eller omegn, kan du bruge dit nærmeste Bjarne Nielsen-værksted. På vores værksteder kan du få serviceret bilerne, ordnet reparationer og skiftet dæk, når sæsonen skifter. 

Uanset om det er en personbil på gule plader eller en stor kassevogn, er vi klar til at hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer, og vi har vores eget leasingselskab i ryggen til at lave attraktive leasingløsninger.

Besøg vores erhvervscenter Midt- og Vestjylland i Herning - vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os
Tlf. 96 26 24 68
[email protected]

Adresse
Silkeborgvej 110
7400 Herning

Åbningstider

Se åbningstider

Salgsafdeling

Åben i dag 11:00 - 16:00
Lukket
Søndag
26/05
-
Mandag
27/05
-
Tirsdag
28/05
-
Onsdag
29/05
-
Torsdag
30/05
-
Fredag
31/05
-
Lørdag
01/06
-

Varebiler - Midt- og Vestjylland

 

 

Brugte varebiler til salg i Midt- og Vestjylland

Brugte varebiler