En af de bedste på markedet

Renault Trafic - det helt perfekte arbejdsredskab

Renault Trafic er en yderst populær varebil - i Danmark såvel som i udlandet. Den er en af de bedst sælgende inden for sin klasse - og det er der naturligvis en lang række årsager til. Den er effektiv, robust, komfortabel og sikker - og får du optimal komfort i kabinen med justerbart sæde og rat samt en masse forskellige features såsom opbevaringsplads og godt med udstyr. 

Det er således ikke tilfældigt, at Renault Trafic flere gange er kåret som Årets Varebil i Danmark - for der er tale om et køretøj, der i dén grad skiller sig ud. Renault Trafic leveres med de nyeste sikkerhedssystemer - blandt andet den nyeste generation af ESP-systemet, der sikrer varebilens stabilitet i pressede situationer.

Renault Trafic Ext5

RENAULT TRAFIC Kassevognen fra den franske producent har flere gange vundet kåringen Årets Varebil i Danmark.

Det mener vores Renault-ekspert

"Det er ikke tilfældigt, at Renault er det mærke, der sælger flest varebiler i Europa. Renault Trafic er yderst pålideligt køretøj."

Har du et spørgsmål om Renault Trafic, så brug knappen nedenfor.

Caov
Caspar Overgaard
Salgskonsulent, Renault og Dacia, Bjarne Nielsen Herning

Robust og dynamisk i hverdagen

Renault Trafic Ext6

Praktisk, rummelig og behagelig

Hvis bare et enkelt ord måtte bruges om Renault Trafic - så skulle det være innovation. Kabinen er indrettet, så den både er praktisk, rummelig og behagelig. Men den kan også fungere som et mobilt kontor, hvor alt udstyret kan tilsluttes nemt, enkelt og praktisk, så man får mest muligt ud af sin tid. 

Renault Trafic Van 2019 Eksterior Aarets Varebil (2)

Klassens længste varerum

Inden for sit segment har Renault Trafic det absolut længste varerum. Uden at bilen er blevet mere fyldig udadtil, så er pladsen i bilen blevet udnyttet til fulde.

I den lange model kan du nemlig transportere emner på helt op til 4,15 meter. Både sidedøre og bagdøre har en åbningsvinkel på 255 grader - det betyder, at det er nemt at komme til lastrummet.

Renault Trafic Int2

Dit mobile kontor

Justerbar kørestilling, avancerede og komfortable sæder, rum til opbevaring af dit værktøj og diverse opbevaringsrum. Du kan vælge helt op til 14 opbevaringsrum - så har du plads til det meste.

Renault Trafic Ext10

Nem og sikker kørsel

Vil du også hellere kigge på vejen end på speedometeret? Ved hjælp af betjeningsknapperne på rattet kan du indstille den maksimale hastighed og nyde en afslappet kørsel. 

Renault Trafic Van 2019 Interior Foererplads Fleksibel Rummelig

Mere end blot en radio

Du får nye muligheder med håndfri Bluetooth-aktiverede opkald, et jack-stik og en USB-port på frontpanelet samt en ekstra USB-port, der sidder ved siden af smartphoneholderen. 

GALLERI

Kig nærmere på Renault Trafic

Der er masser af finurlige løsninger og fine detaljer på den store varebil.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Trafic

Hvorfor købe Renault Trafic?

Du skal købe en Renault Trafic, hvis du ønsker dig en varevogn, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med kørekomforten og køreegenskaberne - det er noget, som Ford altid har vægtet højt. Og selv om Ford Ranger Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører Ford Ranger Van faktisk fortræffeligt.

Kan en Ford holde prisen som brugt bil?

Ja! Ford har ry for at holde prisen rigtig fint. Køber du en Ford, sparer du først og fremmest penge, netop fordi priserne holder. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.

Fås Ford Ranger også som personbil?

Der er både mulighed for at få Ford Ranger i en særlig mandskabsvogn med to sæderækker, ligesom du kan købe Ford Ranger på hvide plader - altså som personbil med plads til fem personer. Læs mere på vores særlige side om Ford Ranger i personvognsudgaven.

Ford er i gode hænder hos os!

Når du handler Ford i en af Bjarne Nielsens bilhuse, så handler du samtidig med Danmarks største Ford-forhandler. Vi har syv forretninger fordelt over hele landet - og vi har faktisk handlet med Ford siden 1988. Så vi ligger inde med masser af erfaring, når det drejer sig om bilmærket med det ovale logo.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Renault

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.