Dynamisk og robust

Renault Express - herlig håndværkerbil

Renault Express er et nyt skud på Renaults store og traditionsrige himmel for håndværkerbiler i den mindre ende af skalaen. Den tager over efter søstermodellen fra det Renault-ejede datterselskab. Mærket er Dacia - og modellen hed Dokker. Nu hedder den Renault Express, og har naturligvis en gennemgribende make over.

Den nye Express Van har de samme designkarakteristika som andre Renault modeller som for eksempel C-Shape LED lys signatur og designet udtrykker både, at her er der tale om en robust, men også dynamisk arbejdshest.

Indenfor er det funktionelle koblet med det moderne og praktiske. Et helt nyt instrumentbord med rene linjer understreger hvor god plads, der faktisk er blevet i kabinen. Den nye Express Van er en arbejdsbil med hele 48 liters fralægningsplads i kabinen.

Express12

RENAULT EXPRESS Et nyt stjerneskud har fundet vej til Renaults i forvejen store udvalg af varebiler. 

Det mener vores varevogns-ekspert

"Den er helt ny, og den er bare fin, den nye Express fra Renault. Den rammer altså et hul i markedet, hvor der ikke er ret mange alternativer."

Har du et spørgsmål om Renault Express, så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Esbjerg

Dynamisk og driftssikker

Express22 (2)

Klassens mest rummelige

Den nye Renault Express Van er blandt de rummeligste i klassen, 1.91 meter lastlængde, en bredde på 716 mm, når man laster via skydedøren på siden. I alt kan den laste 3.3 m3 med en nyttelast op til 600 kilo.

Motorudvalget omfatter i første omgang to dieselmotorer. Nemlig en 1.5 Blue dCi 75 og en ditto 95 hk dieselmotor med seks trins manuel gearkasse.

Express5 (2)

Satser på sikkerheden

Den nye Renault Express - har vist i en fransk udgave forberedt som udrykningskøretøj - er også teknologisk mere end et skridt fremad. Der er faktisk tale om en mindre revolution. Blandt andet er det muligt at få den med digitalt bakspejl, blindvinkel alarm og vidvinkelspejl.

Bakkamera gør også baglæns parkeringer noget enklere med kamera, der kan ses fra enten multimediesystemet eller fra bakspejlet, hvor det er integreret.

Express23 (2)

Proppet med udstyr

Den nye Renault Express er en varebil, der er værd at køre langt i. Den er nemlig pakket med udstyr såsom touchskærm, bakkamera og trådløs opladning, hvis du vælger "Tekno"-pakken.

Express7 (2)

Genkendelige LED-lygter

Renaults karakteristiske forlygter - de såkaldte C-shape LED-lygter - er naturligvis standard på Renault Express. Det gør nattekørsel markant mere sikkert, fordi forlygterne lyser godt op i natten.

Express16 (2)

Plads til eventyrligt meget

Selv om den nye Renault Express er en varebil i den mindre ende af skalaen, så er det faktisk lykkedes at få rigtig mange kubikcentimeter ud af varerummet. Længden er hele 191,5 centimeter mens bredden over hjulkasserne er 141,6 centimeter.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Express

Den lille varebil er langt mere rummelig og adræt, end man måske skulle tro.

SIKKERHED

Volvo er sikkerhed. Det samme er Volvo V60 Recharge.

Som i alle andre Volvo-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

0%
Adult Occupant
0%
Child Occupant
0%
Pedestrian
0%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Express

Hvorfor købe Renault Express?

Du skal købe en Ford Ranger Van, hvis du ønsker dig en pickup, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med kørekomforten og køreegenskaberne - det er noget, som Ford altid har vægtet højt. Og selv om Ford Ranger Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører Ford Ranger Van faktisk fortræffeligt.

Kan en Ford holde prisen som brugt bil?

Ja! Ford har ry for at holde prisen rigtig fint. Køber du en Ford, sparer du først og fremmest penge, netop fordi priserne holder. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.

Fås Ford Ranger også som personbil?

Der er både mulighed for at få Ford Ranger i en særlig mandskabsvogn med to sæderækker, ligesom du kan købe Ford Ranger på hvide plader - altså som personbil med plads til fem personer. Læs mere på vores særlige side om Ford Ranger i personvognsudgaven.

Ford er i gode hænder hos os!

Når du handler Ford i en af Bjarne Nielsens bilhuse, så handler du samtidig med Danmarks største Ford-forhandler. Vi har syv forretninger fordelt over hele landet - og vi har faktisk handlet med Ford siden 1988. Så vi ligger inde med masser af erfaring, når det drejer sig om bilmærket med det ovale logo.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Renault

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.