Praktisk, holdbar og effektiv

Ford Transit Ladvogn - når du skal have det hele med

Ford Transit Ladvogn - eller Chassis - er stærk som en lastbil og letkørt som en varebil. Alle varianter af denne arbejdshest - lige fra L2 (mellemlang akselafstand) til L5 (ekstra lang akselafstand) - har en robust chassisramme, som udgør et plant og stærkt fundament for opbygninger af forskellig art.

Der kan vælges mellem en lang række forskellige konfigurationer af motor, transmission, kabinetyper og enkelt- eller tvillingebaghjul. Hvad enten du har brug for en ladvogn med eller uden rig og presenning, en kasse opbygning eller noget helt fjerde, så kan Bjarne Nielsen A/S levere en Ford Transit Ladvogn variant til de fleste formål.

Ford Transit Ladvogn 2019 Eksterioer Lyseblaa Kran Leasing (2)

FORD TRANSIT LADVOGN Den store arbejdshest er bygget til at holde - og designet til aldrig at køre uden om de krævende jobs

Det mener vores varebils-ekspert

"Der er så uendeligt mange muligheder for opbygning med en Ford Transit Ladvogn. Og selv om den er stor og tung, så har den fremragende køreegenskaber."

Har du et spørgsmål om Ford Transit Ladvogn så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

Fyld med innovation, teknologi og kvalitet

Transitlad3

Mere hårdfør end nogensinde

Lad, tippelad, kølebil eller næsten alt andet… Der er en grund til, at Transit chassis er valget af køretøj til opbygninger.

Ford Transit chassis har én enkelt række af sæder, hvilket maksimerer den tilgængelige plads til transport af varer.

Fra L2 (medium akselafstand) til L5 (ekstralang akselafstand) er alle Transit chassis bygget med en robust chassisramme.

Transitlad7

Ekstra styrke med 5 ton

Den nye 5-ton GVM-udgave (som står for Gross Vehicle Mass, der betyder totalvægt) af Ford Transit Ladvogn bringer den største nyttelast-kapacitet nogensinde til modellen. Det betyder, at man effektivt kan bære en nyttelast på op til 2960 kilo.

Denne ekstra styrke medfører, at 5-ton-varianten en den helt ideelle kandidat til tunge opbygninger. Og med alle de forskellige tilgængelige chassis-opbygninger (L2, L3, L4 og L5) leverer Ford Transit Ladvogn den ultimative alsidighed til alt, hvad du måtte have brug for.

Transitlad4

Et imponerende udsyn

Kabinen i Ford Transit er komfortabel - og du føler dig med det samme hjemme bag rattet. Der er masser af lækkert udstyr, som er med til at gøre arbejdsdagen langt lettere at komme igennem.

Transitlad5

Berømt for sin alsidighed

Ford Transit Ladvogn er kendt - som resten af Transit-familien - for sin alsidighed og fleksibilitet. Der er masser af varianter, som inviterer til en bred vifte af muligheder og opbygninger.

Transitlad10

Holder tempoet når der er fart på

Du kan vælge dit helt eget tempo med den adaptive fartpilot, som blandt andet giver mulighed for at holde sig til den gældende hastighedsgrænse i det område, hvor man befinder sig. Det er smart, og det er sikkert.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit ladvogn

Der er masser af muligheder og kombinationer.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit Ladvogn

Hvorfor købe Ford Transit Ladvogn?

Du skal købe Volvo, hvis du ønsker en bil, der er brugbar og holder i mange år. Og så skal du vælge en Volvo, hvis du vægter sikkerhed højt. Det svenske bilmærke har altid været i forreste linje, når det handler om sikkerhed - både den, der drejer sig om chaufføren og passagererne inde i bilen, og når det handler om de andre trafikanter.

Er en Volvo mere sikker end andre biler?

Ja! I 1959 introducerede Volvo som den første bilproducent sikkerhedsselen, der antages af have reddet over en million liv. 

Siden dengang er det blevet til utallige sikkerhedssystemer, og Volvo regnes af mange for at være blandt de mest sikre biler i verden. Hvis ikke den sikreste.

Samtidig har Volvo en ambition om at der i fremtiden ikke skal være en eneste der omkommer i uheld når de kører i deres Volvo.

Fås Volvo V60 som hybrid?

Ja, med introduktionen af Volvo V60 Recharge og mild-hybrid varianterne B4/B5 kan du udelukkende købe Volvo V60 som hybrid.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Volvo er det sikre valg!

Den nuværende udgave blev lanceret i 2018, og den model er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo V60 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.