Kompakt kassevogn med klasse

Ford Transit Courier - familiens mindste medlem

Courier er det mindste familiemedlem i flokken af Transit-modeller - men det betyder ingenlunde, at der ikke er rigeligt med plads i den kompakte bil. For det er der bestemt. Med en lastplads på 2,3 kubikmeter og en lasteevne på op til 538 kilo er Ford Transit Courier en ideel varevogn, hvis du oftest har ærinder i tætbefolkede områder og små gader og stræder.

Bilen er ekstremt nem at parkere - og på trods af den kompakte størrelse har du god plads til de varer og det udstyr, som dit arbejdsliv måtte kræve.

Ford Transit Courier 2019 Eksterioer Genkendelig Koelergitter Agil Komfortabel (2)

FORD TRANSIT COURIER Den gennemførte lille kassevogn for dig, der eksempelvis har brug for vare-transport i bynære områder.

Det mener vores varebils-ekspert

"Den er vildt nem at komme omkring med inde i byerne, og trods den beskedne størrelse, så er Ford Transit Courier stadig utroligt rummelig!"

Har du et spørgsmål om Ford Transit Courier, så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

Robust og driftssikker varebil med kompakt design

Courier1

Nem adgang til varerummet

Der er nem adgang til varerummet og to asymmetriske bagdøre, som åbner op til 180 grader. Endvidere er der LED-belysning i varerummet, som gør det meget lettere at læsse af og på, når det er blevet mørkt.

Og lige så kompakt, som Ford Transit Courier ser ud udefra, lige så rummelig og indretningsvenlig er den indvendigt.

Courier2

Helt fremme på sikkerhedsfronten

Den charmerende lille Ford Transit Courier med helt fremme, når det handler om sikkerhed. Courier lever således op til Fords mange forskellige og strenge tests og holdbarhedskrav. På den måde sikrer du dig at du får en robust og driftssikker bil med et kompakt og professionelt design.

Desuden bringer Ford Transit Courier en lang række gennemtænkte løsninger med sig, som er sat i søen for netop at gøre din arbejdsdag langt mere overkommelig.

Courier3

Velindrettet varebil

Den fine Ford Transit Courier er ikke bare godt udnyttet, når det drejer sig om varerummet. Også på førerpladsen er der kælet for detaljerne, og sidder man bag rattet, så får man hurtigt fornemmelsen af, at det her lige så godt kunne være en personbil fra Ford. Så godt kører den lille kassevogn faktisk.

Courier4

Gør arbejdsdagen lettere

Ford Transit Courier er velkørende - både med den meget effektive EcoBoost-benzinmotor eller EcoBlue-dieselmotorerne. Og med en bred vifte af innovative tilslutningsfunktioner og intelligente teknologier til førerassistance, så hjælper Ford Transit Courier dig med at gøre din arbejdsdag lettere.

Courier5

God plads til opbevaring

Takket være det intelligente interiørdesign, har kabinen i den nye Ford Transit Courier overraskende megen plads til opbevaring. Hylde i loftet i førerkabinen er stor nok til en A4-mappe og sørger for, at alt, hvad du har brug for, er inden for rækkevidde.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit Courier

Der er masser af fine detaljer både ude og inde på Fords mindste varebil.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit Courier

Hvorfor købe Ford Transit Courier?

Du skal købe Volvo, hvis du ønsker en bil, der er brugbar og holder i mange år. Og så skal du vælge en Volvo, hvis du vægter sikkerhed højt. Det svenske bilmærke har altid været i forreste linje, når det handler om sikkerhed - både den, der drejer sig om chaufføren og passagererne inde i bilen, og når det handler om de andre trafikanter.

Er en Ford mere sikker end andre biler?

Ja! I 1959 introducerede Volvo som den første bilproducent sikkerhedsselen, der antages af have reddet over en million liv. 

Siden dengang er det blevet til utallige sikkerhedssystemer, og Volvo regnes af mange for at være blandt de mest sikre biler i verden. Hvis ikke den sikreste.

Samtidig har Volvo en ambition om at der i fremtiden ikke skal være en eneste der omkommer i uheld når de kører i deres Volvo.

Fås Ford Transit Courier i flere varianter?

Ja, med introduktionen af Volvo V60 Recharge og mild-hybrid varianterne B4/B5 kan du udelukkende købe Volvo V60 som hybrid.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Volvo er det sikre valg!

Den nuværende udgave blev lanceret i 2018, og den model er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo V60 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte varebiler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.