Massiv muskelbil til mester

Ford Ranger Van - det perfekte arbejdsredskab

Hvis du ikke har noget problem med at blive lagt mærke til på landevejen, så er Ford Ranger Van klart et valg, som du bør overveje. Den kraftfulde pickup tager sig godt ud - uanset om du befinder dig på en mudret mark eller på et snorlige stykke asfalt. Faktisk er Ranger-modellen blevet rost til skyerne for sin kørekomfort, der minder om den måde, som eksempelvis en Ford Mondeo arter sig på.

Men som sagt er det ikke kun på asfalt, at Ford Ranger Van klarer opgaven til ug. Den store Ford-model er blevet testet kontinuerligt af producentens egne testkørere - og alt på den bil er af absolut højeste kvalitet og slidstyrke.

Ford Ranger Raptor 2019 1600 30

FORD RANGER VAN En firhjulstrukket og yderst robust bil, der er indbegrebet af styrke, stolthed og sikkerhed.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Ford Ranger Van er indbegrebet af en rigtig mesterbil. Du er ikke i tvivl om, at den vogn altid kan løse opgaven."

Har du et spørgsmål om Ford Ranger Van, så brug knappen nedenfor.

Ibsk
Ib Skov
Brand Manager Ford, Bjarne Nielsen

Komfort og kraftoverskud på en og samme tid

Ford Ranger Raptor 2019 1600 C3

Testes kontinuerligt af egne teknikere

Det er ikke kun på snorlige asfalt, at Ford Ranger Van klarer kørslen til ug med kryds og slange. Den store Ford-model er blevet testet kontinuerligt af producentens egne testkørere - og alt på den bil er af absolut højeste kvalitet og slidstyrke.

Ford Ranger Van er en robust bil med en stærk og kraftfuld motor. Endnu vigtigere er dens firhjulstræk, der kan indstilles på flere niveauer. Således kan man uden problemer skifte mellem træk på to eller fire hjul - det foregår elektronisk via en drejeknap i midterkonsollen.

Ford Ranger Raptor 2019 1600 4B

Ny teknologi gør køreturen mere sikker

Ford Ranger Van er udstyret med en lang række af den mest moderne teknologi - fra den adaptive fartpilot med afstandsalarm over det særlige Lane Keeping Assist-system til automatisk op- og nedblænding af fjernlys.

Alt sammen er det funktioner, som er med til at gøre køreturen langt mere sikker, uden at man skal gå på kompromis med komforten.

Kabinen er ligeledes udstyret med ny teknologi, som også bidrager til en positiv køreoplevelse. To skærme i front hjælper dig med at bevare det fulde og store overblik - ligesom kommunikationsmulighederne også er blevet markant nemmere at håndtere. 

Ford Ranger Raptor 2019 1600 24

Mesters muskelbil

Når du vælger Ford Ranger Van, så vælger du også en iøjnefaldende bil, som leverer et enorm kraftoverskud. Og så gør det jo ikke noget, at bilen samtidig kører godt. 

Ford Ranger Raptor 2019 1600 17

Gør det hårde arbejde

Ford Ranger Van er specialbygget til at få arbejdet fra hånden. Og med flere teknologier end nogensinde før hjælper Europas bedst sælgende pickup dig også med at arbejde på en smartere måde.

Ford Ranger Raptor 2019 1600 2B

Effektiv og elegant

Den nye Ford Ranger Van er designet til at arbejde hårdere og mere effektivt. Den fås med en række kraftfulde nye motorer, som er udviklet til at få det meste ud af hver eneste dråbe brændstof. 

GALLERI

Kig nærmere på Ford Ranger Van

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den muskuløse model.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Ranger Van

Hvorfor købe Ford Ranger Van?

Du skal købe en Ford Ranger Van, hvis du ønsker dig en pickup, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med kørekomforten og køreegenskaberne - det er noget, som Ford altid har vægtet højt. Og selv om Ford Ranger Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører Ford Ranger Van faktisk fortræffeligt.

Kan en Ford holde prisen som brugt bil?

Ja! Ford har ry for at holde prisen rigtig fint. Køber du en Ford, sparer du først og fremmest penge, netop fordi priserne holder. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.

Fås Ford Ranger også som personbil?

Der er både mulighed for at få Ford Ranger i en særlig mandskabsvogn med to sæderækker, ligesom du kan købe Ford Ranger på hvide plader - altså som personbil med plads til fem personer. Læs mere på vores særlige side om Ford Ranger i personvognsudgaven.

Ford er i gode hænder hos os!

Når du handler Ford i en af Bjarne Nielsens bilhuse, så handler du samtidig med Danmarks største Ford-forhandler. Vi har syv forretninger fordelt over hele landet - og vi har faktisk handlet med Ford siden 1988. Så vi ligger inde med masser af erfaring, når det drejer sig om bilmærket med det ovale logo.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.