Legendarisk arbejdsplads

Ford Transit - kongen blandt de store varebiler

Ford Transit er en legendarisk aktør inden for komfortable kassevogne og varebiler. Den første Ford Transit så dagens lys i 1965 - og siden er der produceret mere end otte millioner eksemplarer. Også i Danmark har Transit i årevis været blandt de mest populære varebiler - og de seneste år har modellen ligget som en klar nummer et på salgslisterne herhjemme.

Ford Transit Van er på en måde ophavet til hele Transit-familien - og her er der da også virkelig tale om et køretøj, der kan løse ethvert behov. For stort set uanset hvilke krav, du stiller, så kan Transit levere varen. Modellen byder på et enormt udvalg af kombinationer.

2020 FORD TRANSIT 5T 04

FORD TRANSIT Der er tale om noget af en mastodont inden for de store kassevogne - men en letkørt en af slagsen.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Det bliver ikke mere klassisk end med den store Ford Transit. Men man skal ikke lade sig narre - der er tale om en topmoderne kassevogn, som kan fås i ekstremt mange varianter."

Har du et spørgsmål om Ford Transit, så kontakt os via knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

Bygget til at løse ethvert behov for transport

FORD 2020 TRANSIT TRAIL 03

Findes i mange udgaver

Ford Transit-modellen byder på et enormt udvalg af kombinationer: Tre varerumslængder og to forskellige taghøjder - og så kan du i øvrigt selv bestemme, din udgave skal trække på for- eller baghjul - eller for den sags skyld på samtlige fire hjul.

Alle udgaver har en tilladt totalvægt, der varierer fra 3500 til 4700 kilo. Du kan også vælge mellem en lang række sædekombinationer og karrosseri-varianter.

E TRANSIT TRIALS L3 DRIVING

Virkelig nem at have med at gøre

Ford Transit Van er usædvanlig nem at håndtere - både under kørslen og når der skal lastes. Eller når varerummet skal tømmes i en fart. Takket være den store skydedørsåbning i siden og bagdøre i fuld højde, er Transit Van nem at have med at gøre.

Gulvet i varebilen er robust og let at rengøre, hvilket er med til at beskytte både bil og last. Som allerede antydet er den store Transit yderst fleksibel på alle leder og kanter.

DSC 4551 Kopie

Kassevogn med kvalitet

Desuden er denne model helt optimal som en rullende arbejdsplads, idet køretøjet er fyldt med teknologi og praktisk udstyr, der er udviklet til og henvendt mod dig som chauffør.

2020 Transit Park Assist 164 Kopie

En rummelig kabine

Med et integreret foldebord i det dobbelte passagersæde har du altid mulighed for at have din bærbare computer med på køreturen. Desuden er Ford SYNC samt diverse sikkerhedsteknolgier med til at gøre køreturen både behagelig og let.

2018 FORD TRANSIT 04

Kamera giver klart udsyn

Der er mulighed for bakkamera, som hurtigt bliver uundværligt, fordi udsynet bag bilen af indlysende årsager er begrænset. LED-lys hjælper med det store overblik bagude.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit

Der er masser af indretningsmæssige detaljer både ude og inde på den store varebil.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit

Hvorfor købe Ford Transit?

Du skal købe en Ford Transit

Er en Volvo mere sikker end andre biler?

Ja! I 1959 introducerede Volvo som den første bilproducent sikkerhedsselen, der antages af have reddet over en million liv. 

Siden dengang er det blevet til utallige sikkerhedssystemer, og Volvo regnes af mange for at være blandt de mest sikre biler i verden. Hvis ikke den sikreste.

Samtidig har Volvo en ambition om at der i fremtiden ikke skal være en eneste der omkommer i uheld når de kører i deres Volvo.

Fås Volvo V60 som hybrid?

Ja, med introduktionen af Volvo V60 Recharge og mild-hybrid varianterne B4/B5 kan du udelukkende købe Volvo V60 som hybrid.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Volvo er det sikre valg!

Den nuværende udgave blev lanceret i 2018, og den model er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo V60 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford Transit-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.