Express24

Erhvervsleasing af Renault Express

Express25

LEASING

Erhvervsleasing af Renault Express

Har du brug for en kompakt varebil, der stadig er rummelig? Så overvej en Renault Express. Den har et varerum på 3,3 m³, og der er nem adgang med skydedør på siden, og bagdøre der kan åbnes 180 grader. Express er den mindste varebil fra Renault, og den kan dække mange behov.

Der er flere fordele ved at erhvervslease fremfor at købe varebilen. Du slipper for at binde penge i bilen, og i stedet bliver biludgifter til en løbende omkostning. Vi laver fleksible erhvervsleasingaftaler, der kan indeholde både serviceaftale, forsikring og brændstofkort. 

Få et leasingtilbud i vores bilhuse eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

Find bilhus   Læs mere hos LEASING DK

Renault Express 2021 Interior Forsaeder

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler Renault varebiler hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring