KOMPAKT OG SOLID

Renault Express - ganske enkel og ganske effektiv

Renault Express har erstattet den populære Dacia Dokker, og den har gjort det med succes. Kompakt varebil, rummeligt varerum og en skarp pris.

Book møde

Dynamisk og robust

Renault Express - herlig håndværkerbil

Renault Express er et nyt skud på Renaults store og traditionsrige himmel for håndværkerbiler i den mindre ende af skalaen. Den tager over efter søstermodellen fra det Renault-ejede datterselskab, Dacia. Modellen Dacia Dokker er nemlig blevet til Renault Express. Renault Group har valgt, at Dacia ikke længere skal producere varebiler. Dokker var dog et stort salgshit med sin kompakte størrelse, solide motorer og skarpe pris, og derfor har man flyttet modellen over til Renault, og den har naturligvis fået en gennemgribende makeover.

Express Van har samme designkarakteristika som de øvrige Renault varebiler. Det er for eksempel C-Shape LED-lyssignaturen. Designet udtrykker, at der er tale om robust og dynamisk arbejdshest. Der er skruet op for komfort og sikkerhed i Renaults udgave af varebilen, og du har mange tilvalgsmuligheder, så varebilen kan opfylde de fleste erhvervs behov.

Indenfor er det funktionelle koblet med det moderne og praktiske. Et helt nyt instrumentbord med rene linjer understreger, hvor god plads der faktisk er blevet i kabinen. Den nye Express Van er en arbejdsbil med hele 48 liters fralægningsplads i kabinen. I varerummet kan der være op til 3,3 m³, så der er god plads til varer, materialer eller værktøj.

Express12

RENAULT EXPRESS Et nyt stjerneskud har fundet vej til Renaults i forvejen store udvalg af varebiler. 

Det mener vores varevogns-ekspert

"Den nye Express fra Renault rammer et hul i markedet, hvor der ikke er ret mange alternativer."

Lhbs
Lars Severinsen
Erhvervskonsulent, Esbjerg
Express25

Renault Express med stærke dieselmotorer

Når du skal have en ny Renault Express, kan du vælge mellem to forskellige dieselmotorer. Det er to forskellige Blue dCi-motorer, hvor den ene er med 75 hk, mens den anden er på 95 hk. Uanset motoren får du et 6-trins manuelt gear.

Det er nogle stærke og pålidelige motorer, som leverer dag efter dag.

Med Extended Grip-systemet kan bilen køre under alle vejrforhold og i forskellige terræn. På mudrede byggepladser, over beskadigede veje og gennem blade kommer den nemt igennem. Systemet er en forbedret ESC-funktion og kombineres det med helårsdæk får du en bedre trækkraft ved lav hastighed. Det er aktivt indtil 50 km/t, og du kan aktivere det manuelt.

Renault Express modeller

Express17

Vælg standardudstyr eller opgradér til Temp Tek

Da Renault Express blev lanceret i stedet for Dacia Dokker, kom der også mere udstyr i bilen. Med standardudgaven får du blandt andet LED-kørelys, aircondition, varme i forsæderne, rengsensor, star & stop-funktion, radio med USb, DAB og Bluetooth samt 12V udtag foran og 3 USB-stik.

Derudover er der lavet en Tek-version, som giver dig mere teknologi og sikkerhed. Med blindvinkelalarm, fartpilot, bakkamera og parkeringssensorer for og bag bliver det nemmere at parkere og bakke ud. Du får desuden et Easy Link 8" display med radio.

Du kan også tilvælge forskellige pakker og andet udstyr, så du får præcis den varebil, du har brug for. 

Renault Express udstyrsvarianter

Express1

Express med rummeligt og fleksibelt varerum

Renault Express er blandt de mest rummelige i klassen. Den har en lastlængde på 1,91 meter, så du kan have plads til ret lange genstande i bilen. Der er 117,2 cm mellem de bagerste hjulkasser. 

Varerummet kan have op til 3,3 m³, men kan forstørres til 3,7 m³ takket være en vipbar netadskillelse og det nedklappelige passagersæde. Det er desuden muligt at indrette varerummet og tilkøbe lastholdere til taget.

Nyttelasten er op til 780 kg, og den khan klare op til 1200 kg (med bremser) på anhængertrækket.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Express
interiør og design

Den lille varebil er langt mere rummelig og adræt, end man måske skulle tro.

Express24

Nem adgang til varerummet

Det skal være nemt at få adgang til varerummet. Det bruges dagligt til at opbevaring og transport af genstande, og derfor skal det være nemt at tilgå. 

Renault har udstyret Express med en stor åbning i siden. Åbningen er på hele 71,6 cm. Der er som standard skydedør i den højre side, men der kan fås en skydedør til den venstre side også for maksimal fleksibilitet og adgang til varerummet

Bagdørene er asymmetriske og kan åbnes 180 grader, så du nemt kan få læsset varebilen. De store åbninger gør det også nemmere at indrette bilen med reoler, fastgørelsespunkter og hvad du ellers har brug for.

Express11

Erhvervsleasing af Renault Express

Undgå at binde penge i virksomhedens vognpark ved at lease biler og varebiler. Vi tilbyder erhvervsleasing af Renault Express, og når du leaser, bliver udgifter til bilen en løbende omkostning. 

Vi tilbyder både finansiel og operationel leasing, og aftalen kan sammensættes efter dine behov. Med erhvervsleasing hos os er du altid godt kørende. 

Leasing af Renault Express

 

Express5 (2)

Sikkerhedsteknologier gør hverdagen nemmere

Den nye Renault Express - her vist i en fransk udgave forberedt som udrykningskøretøj - er også teknologisk mere end et skridt fremad. Der er faktisk tale om en mindre revolution. Blandt andet er det muligt at få den med digitalt bakspejl, blindvinkelalarm og vidvinkelspejl.

Bakkamera gør også baglæns parkeringer noget enklere med kamera, der kan ses fra enten multimediesystemet eller fra bakspejlet, hvor det er integreret.

Der er også mulighed for fartpilot, og det meste er tilvalg, så man kan sammensætte bilens udstyr ud fra de behov, der opstår i hverdagen. Til bykørsel og på motorvejen er blindvinkelalarmen virkelig en god tilføjelse, og parkerer man meget i løbet af dagen, vil bakkamera og det digitale bakspejl være en stor hjælp.

Renault Express modeller,
priser og specifikationer

Renault Express fås i flere forskellige udstyrsvarianter.
Du kan her se priser, og et udpluk af det udstyr, som varebilen er udstyret med. 

Renault Express modeloversigt

 

 • Express Slide
  Renault Express

  Basis

  Standardudstyret på Renault Express.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 15" stålfælge med hjulkapsel
  • Sorte sidespejle
  • El-sidespejle med varme
  • LED kørelys
  Pris fra
  161.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • Express Slide
  Renault Express

  Temp Tek

  Udvalgt standardudstyr

  • Trådløs opladning
  • Blindvinkelalarm
  • El-sidespejle med varme
  • Aircondition
  • Fartpilot
  • Parkeringssensor for og bag
  Pris fra
  165.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 19,6-19,6 km/l. CO2-emission 133-134 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Renault Express 2021 Interior Forsaeder

Praktisk opbevaring

Som den arbejdshest Renault Express er, skal den fungere i hverdagen. Det betyder blandt andet, at der er lavet 48 liters fralægningsplads i kabinen, så du nemt kan opbevare de ting, du skal have lige ved hånden.

Express7 (2)

Genkendelige LED-lygter

Renaults karakteristiske forlygter - de såkaldte C-shape LED-lygter - er naturligvis standard på Renault Express. Det gør nattekørsel markant mere sikkert, fordi forlygterne lyser godt op i natten.

Express26

Bredt farvevalg

Renault Express har som standard farven hvis glacier, men du kan også få den i to forskellige grå, sort og blå. Er der brug for en anden farve, der passer bedre til din virksomhed, fås den også med speciallak.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Express

Hvorfor købe Renault Express?

Renault Express henvender sig til håndværkeren, og det er en af de mindre varebiler. Den kan rumme alt det nødvendige værktøj, og så er den virkelig velkørende.

Hvilke mål har Renault Express?

Renault Express har en længde på 444 cm, højde på 190 cm og bredde på 208 cm (med sidespejle).

Hvor meget kan der være i varerummet på Renault Express?

Der er plads til 3,3 m³ i varerummet på Renault Express, og hvis man vipper netadskillelsen og lægger passagersædet ned, kan der være 3,7 m³.

Hvor meget må Renault Express trække?

Der må være op til 1200 kg på Renault Express' anhængertræk.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Renault

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.