Renault Trafic Ext7

RENAULT PRO+ CENTER

Vi holder din Renault godt kørende

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret Renault-forhandler, og vores værksteder er dermed også autoriserede. Det betyder, vi kan komme hele vejen rundt om din Renault-varebil og holder dig godt kørende.

Nærmeste erhvervscenter

Hos Bjarne Nielsen er vi dedikeret Renault Pro+ Center

- vi er eksperter i Renault - både i salg og på værkstedet

En række af Bjarne Nielsens bilhuse er udvalgt til at være Renault Pro+ Center. Det betyder, at vi som din lokale Renault-forhandler og værksted fungerer som en ”one-stop-shop”, hvor du finder alt, hvad du skal bruge i forbindelse med erhvervsbiler og varebiler. Service, pladearbejde, klargøring og reservedele med alt, hvad du skal bruge for at komme hurtigt videre.

Som erhvervs- og firmabilskunde hos Bjarne Nielsen er det nemlig vigtigt for os, at du er tilfreds! Renault Pro+ har gjort noget ekstra for at gøre livet som Renault-ejer lidt nemmere i hverdagen. Renault Pro+ har til formål at hjælpe dig hurtigt og smertefrit videre, samt at være til rådighed når du har brug for det.

For at sikre en vaskeægte Pro+-kvalitet og dermed den bedste service, har den franske Renault-producent defineret 14 særlige Renault Pro+-værdier, så du som kunde ved, hvad du kan forvente, når du besøger os. Det handler blandt andet om at have 100 procent fokus på dig som kunde.

Hos Bjarne Nielsen er du derfor sikker på, at vi altid har tid til dig som erhvervskunde.

Find nærmeste Renault Pro+

BN AUG 17 048

online booking

Book tid på værkstedet

Skal bilen på værksted? Prøv vores nye online booking hvor du nemt kan booke tid til næste værkstedsbesøg.

Gå til onlinebooking

Eller skift bil? Se hvad din bil er værd

Renault Trafic Ext5

Robust og dynamisk varevogn

Kombinér komfort og brugervenlighed med Trafic. Det smarte indvendige design omfatter en lem under passagersædet, hvilket tillader en lastlængde på 4,15 m. Den rektangulære form optimerer lastvolumenet hvilket giver op til 8,9 m³ på L2h2-versionen.

Opbevaringsrummene foran har en kapacitet på 88 liter, et udtageligt, mobilt kontor og al den komfort, du behøver for at arbejde, hvor og hvornår du ønsker det.

Mere om den nye Renault Trafic

Master1

Fleksibilitet i ordets bogstavelige forstand

Med sin dristige stil, LED-kørelys og lodrette forende slår Master sit robuste og moderne design fast. Det nye instrumentbræt, det brede udvalg af udstyr og køreassistentsystemerne er med til at gøre din hverdag nemmere.

Du kan også drage fordel af et nyt udvalg af motorer for endnu større køreglæde, ydeevne og bedre brændstoføkonomi. 

Mere om den nye Renault Master

Nyere, brugte varebiler fra Renault

Brugte varebiler