Strømførende succes

Renault Kangoo E-Tech Electric - hvis det grønne hjerte banker

Hvis det er det grønne hjerte, der banker, eller du blot er mest til eldrevne biler - så kan du med fordel vælge den fuldelektriske Renault Kangoo E-Tech Electric, der opfylder alle dine erhvervsbehov. Præcis som det er tilfældet med den konventionelt drevne Renault Kangoo, så kan du også skræddersy E-Tech Electric-versionen, så den passer til dig.

Modellen fås nemlig i to forskellige længder og hele fire forskellige versioner. 

Der er utallige opbevaringsmuligheder, og du kan nu optimere dit lastområde og transportere lange emner via et skydetag bag på bilen - og generelt er der bare masser af plads i den ellers så kompakte model. 

Renault Kangoo Ze Van 2019 Eksterior Elbil Komfort (2)

RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC Forrygende fuldelektrisk varebil med masser af muligheder.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Renault Kangoo med strøm på er en helt igennem formidabel løsning. Den lille kassevogn er genial til transportopgaver over kortere distancer."

Har du et spørgsmål om Renault Kangoo E-Tech Electric, så brug knappen nedenfor.

Stej
Stig Erland Jensen
Salgschef, Renault og Dacia, Bjarne Nielsen Hillerød

Er du i stødet til Renaults sprøde varebil?

Renault Kangoo Ze Van 2019 Eksterior Opladning Ladekabel (2)

Rækkevidden får dig langt omkring

Der er mange forskellige faktorer, der har indvirkning på din elektriske varevogns energiforbrug, fuldstændig som det også er tilfældet med biler udstyret med en konventionel forbrændingsmotor.

Med Renaults 33-batteri lader Kangoo E-Tech electric dig køre op til 200 kilometer under faktiske forhold uden at oplade dit batteri. Det er faktisk oftest mere end rigeligt på en arbejdsdag.

Renault Kangoo 2014 1600 26

Der er masser af plads til dit grej

På instrumentbordet i den fine Renault Kangoo E-Tech Electric har du let adgang til et rum beregnet til A4-notesblokke og små genstande. Din bærbare computer kan ligge i det 15 liter store handskerum.

Og den dybe og brede tagbagagebærer, der sidder ovenover forruden, giver et stort opbevaringsrum, og midterkonsollen med armlæn åbner op til et bredt rum, der kan indeholde en 1,5 liters vandflaske.

Renault Kangoo Ze Van 2019 Eksterior Stort Varerum (2)

Mulighed for to skydedøre

Der er meget nem adgang til den bageste del af lastområdet i din Renault Kangoo E-Tech Electric. Via skydedøren i siden kan du laste og læsse dit grej af på et øjeblik. Du kan også vælge to skydedøre (en i hver side) for endnu lettere pålæsning.

Kangoo14

Gør det hårde arbejde

Du kan slå passagersædet ned og dreje skillevæggen for at få endnu mere plads. Det giver dig en lastlængde på 2,5 meter i Kangoo E-Tech Electric - og hele 2,89 meter i Kangoo E-Tech Electric Maxi.

Renault Kangoo Ze Van 2019 Interior Navigation (2)

Sikre samtaler på turen

Det er sikkert og nemt at bruge din telefon med R-LINK Evolution! Når bilen står stille, kan du let indtaste et nummer eller søge i dine kontakter på den store touchskærm. Brug stemmegenkendelsesfunktionen, når du kører. Det er både nemt og trygt.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Kangoo E-Tech Electric

Der er masser af dejlige detaljer både ude og inde på den elektriske varebil.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Kangoo E-Tech Electric

Hvorfor købe Renault Kangoo E-Tech Electric?

Du skal købe en Ford Ranger Van, hvis du ønsker dig en pickup, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med kørekomforten og køreegenskaberne - det er noget, som Ford altid har vægtet højt. Og selv om Ford Ranger Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører Ford Ranger Van faktisk fortræffeligt.

Kan en Ford holde prisen som brugt bil?

Ja! Ford har ry for at holde prisen rigtig fint. Køber du en Ford, sparer du først og fremmest penge, netop fordi priserne holder. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.

Fås Ford Ranger også som personbil?

Der er både mulighed for at få Ford Ranger i en særlig mandskabsvogn med to sæderækker, ligesom du kan købe Ford Ranger på hvide plader - altså som personbil med plads til fem personer. Læs mere på vores særlige side om Ford Ranger i personvognsudgaven.

Ford er i gode hænder hos os!

Når du handler Ford i en af Bjarne Nielsens bilhuse, så handler du samtidig med Danmarks største Ford-forhandler. Vi har syv forretninger fordelt over hele landet - og vi har faktisk handlet med Ford siden 1988. Så vi ligger inde med masser af erfaring, når det drejer sig om bilmærket med det ovale logo.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte biler

Renault

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.