Alletiders store succes

Ford Transit Custom - Danmarks mest solgte varevogn

Ford Transit Custom er i særklasse den mest solgte varevognsmodel i Danmark gennem de senere år - og det er der mange gode grunde til. En af dem er, at der virkelig er tale om en reel perle. Siden lanceringen i 2013 har Custom været en gigantisk succes for Ford over det meste af verden - og nu er Custom kommer i en ny udgave.

Der er flere forskellige modeller at vælge mellem - alle med det rummelige og meget praktiske varerum. Mulighederne er nærmest enorme - fra L1H1-modellens varerum på 6 kubikmeter til den største L2H2-udgave, der kan rumme hele 8,3 kubikmeter - eller transport af tre Euro-paller på en gang. Det fine er, at Custom - på trods af den store rummelighed - har et kompakt design og på en og samme tid er både praktisk, elegant og særdeles komfortabel.

Custom2

FORD TRANSIT CUSTOM Der er nærmest ubegribeligt mange muligheder for at sætte sit personlige præg på den storsælgende super-varevogn.

Det mener vores Ford-ekspert

"Det er ikke tilfældigt, at Custom-modellen har solgt mere end dobbelt så mange styk som den næstebedste. Det er en fremragende arbejdsbil."

Har du et spørgsmål om Ford Transit Custom, så kontakt os via knappen nedenfor.

Cafu
Carsten Furman
Salgschef, Bjarne Nielsen Køge

Med sådan en kollega behøver du aldrig gå på kompromis

Custom5

Sikrer gode arbejdsbetingelser

Vælger du en Ford Transit Custom som dit foretrukne arbejdsredskab, så er det også ensbetydende med, at du ikke behøver at gå på kompromis i løbet af arbejdsdagen. Køretøjet er nemlig også kendetegnet ved at have en lav læssehøjde, en bred skydedør samt en bagdør, der kan åbne 180 grader.

Derved har du konstant en meget nem adgang til varerummet. Desuden er der skarpe LED-lamper, som sikrer gode arbejdsbetingelser i varerummet.

Custom4

Et fint mobilt kontor

Ford Transit Custom er mere effektiv, mere fleksibel og mere kraftfuld, og den er designet til erhvervslivet og bygget til hårdt arbejde. Men det betyder ikke, at der ikke også kan udføres de mere stillesiddende opgaver i bilen.

Kabinen kan således sagtens fungere som et mobilt kontor - med albuerum til enhver opgave. Endelig er Custom-modellen - trods sin størrelse - nem at håndtere, og det bliver derfor aldrig anstrengende at være kollega med en Custom.

Custom1

Beskyttet mod indbrud

Alle døre er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre gennemtrængning ved hjælp af bor eller mejsler. Det betyder at du sikkert kan lade bilen stå.

Custom3

Stiller med det skarpe lys

LED-lygterne står aldeles skarpt på den flotte varevogn, som er den absolut største salgs-succes inden for sit segment de seneste fem-seks år. Der er masser af velvære i kabinen.

Custom10

En gennemtestet succes

Førersædet og rattet i Ford Transit Custom kan indstilles, så du kan finde den helt ideelle indstilling til dig. Der er indbygget armlæn og justerbar lændestøtte, og sædevarme som standardudstyr. .

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit Custom

Der er masser af nærmest geniale detaljer på den storsælgende model.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit Custom

Hvorfor købe Ford Transit Custom?

Du skal købe Volvo, hvis du ønsker en bil, der er brugbar og holder i mange år. Og så skal du vælge en Volvo, hvis du vægter sikkerhed højt. Det svenske bilmærke har altid været i forreste linje, når det handler om sikkerhed - både den, der drejer sig om chaufføren og passagererne inde i bilen, og når det handler om de andre trafikanter.

Er en Ford mere sikker end andre biler?

Ja! I 1959 introducerede Volvo som den første bilproducent sikkerhedsselen, der antages af have reddet over en million liv. 

Siden dengang er det blevet til utallige sikkerhedssystemer, og Volvo regnes af mange for at være blandt de mest sikre biler i verden. Hvis ikke den sikreste.

Samtidig har Volvo en ambition om at der i fremtiden ikke skal være en eneste der omkommer i uheld når de kører i deres Volvo.

Fås Ford Transit Custom som hybrid?

Ja, med introduktionen af Volvo V60 Recharge og mild-hybrid varianterne B4/B5 kan du udelukkende købe Volvo V60 som hybrid.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Ford er det mest fornuftige valg!

Den nuværende udgave blev lanceret i 2018, og den model er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo V60 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.