Kodeordet er fleksibilitet

Renault Kangoo giver dig rigtig god plads

Renault Kangoo er født som varebil - og byder på samme form for fleksibilitet, som man ellers kun kender det fra kassevogne i den store ende af skalaen. Men Renault Kangoo kan indrettes med to, tre eller fem pladser, i tre tilgængelige længder og med mulighed for at vælge den fuldelektriske Z. E.-model.

Dermed tilbyder Renault dig et ganske omfattende Kangoo-sortiment, som kan opfylde alle de behov, du måtte have. Renault Kangoo's design tager udgangspunkt i Renaults nye designkodeks - og modellen er derfor blevet tilpasset, så den på fornem vis matcher ethvert behov. 

Kangoo3

RENAULT KANGOO Den er yderst praktisk indrettet - og rummer en lang række opbevaringsmuligheder.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Du får rigtig meget varebil for pengene, hvis du vælger Renault Kangoo. Det er altså en gennemtestet model, som vi oplever meget få problemer med."

Har du et spørgsmål om Renault Kangoo, så brug knappen nedenfor.

Caov
Caspar Overgaard
Salgsassistent, Renault og Dacia, Bjarne Nielsen Herning

Kangoo kan tilpasse sig efter dine behov

Kangoo11

Nem adgang til lastrummet

Den nye Renault Kangoo kan laste helt op til 650 kilo - og modellen kan udstyres med skillevæg, der højner både din og lastens sikkerhed.

Du kan nemt og bekvemt komme til varerummet via skydedørene i siden eller de asymmetriske døre bagpå. Den nye motor er også indbegrebet af nyskabelse, hvilket både er til gavn for ydelsen, men bestemt også miljøet.

Helt basalt, så er Renault Kangoo er fin varebil, der er bygget til at opfylde ethvert tænkeligt behov.

Kangoo2

Kangoo har genopfundet sig selv

Nyd Renault Kangoos dejlige design. De flydende udvendige linjer byder dig velkommen hver dag, og på den tofarvede forkofanger stråler Renaults nye brandidentitet.

Når du sidder bag rattet, vil du hurtigt bemærke, at du nu kan få tre forsæder, hvilket er nyt og eksklusivt i segmentet for kompakte varebiler.

Kangoo4

Som at køre i en personbil

Den nye Renault Kangoo er velkørende og veludført - og du har samme gode fornemmelse bag rattet, som når du sidder i en personbil. Du sidder nemlig både godt og komfortabelt i varebilen.

Kangoo14

God plads til dit grej

Om du er pizzabud, el-installatør eller bagerjomfru, så er der plads til det meste bag i den nye Renault Kangoo. Det nærmest kvadratiske lastrum sikrer mulighed for optimal udnyttelse.

Kangoo13

Elektronik i metermål

R-Link Evolution-multimediesystemets touchskærm giver dig nem adgang til innovative og praktiske funktioner som eksempelvis TomTom-navigation, håndfri telefoni med Bluetooth og stemmegenkendelse.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Kangoo

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den muskuløse model.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Kangoo

Hvorfor købe Renault Kangoo?

Du skal købe en Ford Ranger Van, hvis du ønsker dig en pickup, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med kørekomforten og køreegenskaberne - det er noget, som Ford altid har vægtet højt. Og selv om Ford Ranger Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører Ford Ranger Van faktisk fortræffeligt.

Kan en Ford holde prisen som brugt bil?

Ja! Ford har ry for at holde prisen rigtig fint. Køber du en Ford, sparer du først og fremmest penge, netop fordi priserne holder. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.

Fås Ford Ranger også som personbil?

Der er både mulighed for at få Ford Ranger i en særlig mandskabsvogn med to sæderækker, ligesom du kan købe Ford Ranger på hvide plader - altså som personbil med plads til fem personer. Læs mere på vores særlige side om Ford Ranger i personvognsudgaven.

Ford er i gode hænder hos os!

Når du handler Ford i en af Bjarne Nielsens bilhuse, så handler du samtidig med Danmarks største Ford-forhandler. Vi har syv forretninger fordelt over hele landet - og vi har faktisk handlet med Ford siden 1988. Så vi ligger inde med masser af erfaring, når det drejer sig om bilmærket med det ovale logo.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Renault-modeller

Se flere nyere brugte Renault-biler

Renault

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.