MODELOVERSIGT

Ford Transit modeller

Den imponerende Ford Transit er den største i Transit-familien - og fuldender på fornem vis et udvalg af varebiler, der opfylde ethvert tænkeligt behov. Og det er egentlig meget enkelt med Ford Transit: Hvis du fortæller os om opgaven, så har vi en Transit Van, der passer til den. 

Du kan vælge mellem to tilgængelige køretøjshøjder og tre lastlængdevariationer for at konfigurere den perfekte varebil til din virksomhed. Vi tilbyder op til 15,1 kubikmeter sikker opbevaring. Bilen har en gulvlastlængde på op til 4.217 millimeter (i L4-varianten) og kan nemt udstyres til at transportere lange genstande såsom rør, brædder og tæpperuller. 

Der er nem adgang til bagagerummet via skydedøren i siden eller bagdøre i fuld højde og indbygget kofangertrin bagpå. Og med en række avancerede tilslutningsmuligheder og assistance-teknologier lige ved hånden er Ford Transit-vans kabine dit kørende kontor.

Se Ford Transit Van brochure

Bemærk! Du kan trykke "tilpas lån" og lave en låneberegning, præcis som du ønsker den.

 • Ford Transit 2019 Eksterioer Mange Varianter (2)
  Transit Van

  Trend

  Udvalgt standardudstyr:

  • Tågeforlygter
  • Parkeringssensor for og bag
  • Manuel aircondition for
  • Fartpilot med justerbar fartbegrænser
  Pris fra
  271.537 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • Ford Transit 2019 Eksterioer Blaa Hoej (2)
  Transit Van

  Limited

  Udvalgt standardudstyr ud over Trend:

  • Fartpilot (med læderrat og justerbar hastighedsbegrænser)
  • Parkeringssensor for/bag
  • Halogen forlygter i projektørstil med LED kørelys og statisk kurvelys
  • Aircondition forrest med pollenfilter
  Pris fra
  300.749 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 8,2-12,4 km/l. CO2-emission 211-318 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Spørg eksperten

Har du et teknisk spørgsmål så kontakt mig og mine kolleger!

Heha
Henrik Hansen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Holstebro
DSC 4551 Kopie

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler Ford varebiler hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring

Det med småt

Angivne tilbud og priser kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabatter medmindre andet eksplicit er angivet på den enkelte bilmodel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.