Avanceret teknologi

Ford Transit Connect - bygget til hårdt arbejde

Tag ikke fejl. Trods et iøjnefaldende og flot ydre, så er Ford Transit Connect bygget til hårdt arbejde. Varebilen - der altså er en del af den store og succesrige Transit-familie - er både robust og velkørende, samtidig med, at den tilbyder den nyeste teknologi på markedet.

Ford Transit Connect-serien har desuden en palet af yderst brændstofbesparende motorer - og det er dit valg, om det skal være benzin eller diesel. Uanset valget er du sikker på en kombination mellem høj ydelse, holdbarhed og lave omkostninger.

Kabinen er både komfortabel og veludstyret. Et fleksibelt dobbelt passagersæde gør det muligt at være op til tre personer i varebilen. Undervejs vil avanceret teknologi give dig mulighed for, at du kan holde dig ajour med omverdenen.

Fordconnect4

FORD TRANSIT CONNECT Ordet fleksibel giver virkelig mening, når det drejer sig om Connect-modellen, der er en integreret del af Transit-familien.

Det mener vores Ford-ekspert

"Der bliver stillet større og større krav til komforten i varebilerne. Det er en klar fordel for Ford, for en bil som Connect kører faktisk lige så godt som Fords personbiler."

Har du et spørgsmål om Ford Transit Connect, så kontakt os via knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

Den kører fuldstændig som en personbil

Fordconnect3

Connect er et rullende kontor

Med mobil tilkobling integreret i den nye Transit Connect har det aldrig været lettere at arbejde, hvor du end er. Åbne og aflukkede opbevaringsrum i kabinen, 12V stik og USB-tilkobling til din mobil, kopholdere, plads til din bærbare computer og A4 mapper. Du kan nemt holde et overblik over dine vigtigste arbejdsredskaber.

Brug navigationssystemet, skift musik eller foretag opkald fra din telefon ved hjælpe af stemmestyring. Systemet kan endda læse de sms'er, du modtager, højt.

Fordconnect1

Fås i adskillige udgaver

Fleksibilitet er et ord, der bliver brugt igen og igen - ikke mindst inden for bilbranchen. Men er der ét sted, hvor netop dét ord giver mening, så er det i forbindelse med Connect - for modellen fås i adskillige udgaver og længder. Det handler bare om at vælge den model, som passer til netop dine behov.

Modellen fås med kort eller lang akselafstand og giver op til 3,6 kubikmeter lastrum og kan klare op til 865 kg last. Og med en genial lastluge i adskillelsen, kan du også transportere lange, uhåndterlige genstande.

Fordconnect5

Avanceret teknologi

Med det smarte Ford Sync 3-system kan du betjene alt fra musik og navigation til telefonopkald. Det foregår enten via den store 6'' touchscreen eller ved hjælpe af stemmestyring. Systemet forstår og taler selvfølgelig dansk.

Fordconnect4

En gennemtestet succes

Ford Transit Connects robusthed, holdbarhed og funktionalitet forbliver i absolut topklasse, og kompakte kassebil er klart blandt sig segments mest udbredte modeller. Med lang akselafstand levereres lastvolumen op til 3,6 m³ (VDA) og en nyttelast mellem 500 og 850 kg findes der mange varianter af den populære varebil.

Ford Transit Connect Eksterioer 2019 Koerer Som Personbil (2)

Kør på ren el

Nye motorteknologier har forbedret brændstoføkonomien og sænket tallet for, hvor meget der udledes af miljøbelastende stoffer. Alt det er lig med reducerede driftsomkostninger, og det bidrager igen til forøget kæreglæde.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit Connect

Der er mange fine detaljer på varebilen, der er en del af verdens bedst sælgende varebil-familie.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit Connect

Hvorfor købe Ford Transit Connect?

Du skal købe Ford Transit Connect, hvis du ønsker en bil, der er brugbar og holder i mange år. Og så skal du vælge en Ford, hvis du vægter sikkerhed højt. Det amerikanske bilmærke har altid været med fremme, når det drejer sig om sikkerhed - både den, der drejer sig om chaufføren og passagererne inde i bilen, og når det handler om de andre trafikanter.

Fås Ford Transit Connect som hybrid?

Du kan få en Ford Transit Connect med en højtydende dieselmotor - men på sigt er det naturligvis planen, at hybrid og plug-in hybrid motorer skal danne grundlaget for en grad af elektrificering.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Hvornår kom den første Ford Transit Connect?

Ford Transit Connect, der deler visse elementer med Ford Focus, blev i første udgave lanceret helt tilbage i 2002, og har således været på markedet for mindre og kompakte varebil i to årtier.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.