Autoriserede fordele

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret værksted for bilmærkerne Ford, Mazda, Kia, Nissan, Renault, Dacia og Volvo. Der er mange fordele ved at vælge autoriseret.

Originale reservedele

Når du benytter dig af autoriseret service kan du være helt sikker på at de anvendte reservedele er gennem- testede og fuldt på højde med resten af din bil. Vi anvender nemlig ude- lukkende orginale reservedele, der er gennemtestet med bl.a. crashtests, varme og slidtests - nøjagtigt som resten af din bil.

Direkte fobindelse til bilfabrikkerne

En af fordele ved at være autoriseret værksted, er den direkte forbindelse til bilfabrikkerne. Så snart der er opdatering til fx bilens motorstyring får vi det at vide, og har mulighed for at afhjælpe problemer allerede inden de opstår.

Højt uddannet personale

Vores teknikere deltagere løbende i efteruddannelse, som sikrer at vi er med helt fremme hele tiden.

Mange års erfaring

Som autoriseret værksted arbejder vi primært med enkelte bilmærker. Det giver os unik erfaring med netop disse bilmodeller.

Garanti på bilen

Benytter du et autoriseret værksted til serviceeftersyn, kan du være sikker på at garanti dækker så længe du er indenfor garantiperioden.

Kvalitet giver højere gensalgsværdi

En bil med alle servicestempler er mere værd end en uden - det samme gælder autoriseret service. Med autoriseret service er du garanteret en høj gensalgsværdi.

Hvorfor ikke bare nøjes med at køre bilen på værksted når uheldet er ude?

Når du besøger vores værksted regelmæssigt, sikrer det at din motor fungerer perfekt uanset hvor gammel den er. Vi tester desuden om sikkerhedsniveauet er i top, og om du får den optimale køreoplevelse. For os er det vigtigt at du kan sætte dig trygt bag rattet uden at skulle bekymre dig om bilens dæk, fjedre, motor osv. fungerer korrekt.


Prissikring

Vi har sammen med vores importører udviklet et Prisgaranti system for Ford og Kia. Med vores prissikring kan du være sikker på at få alle de autoriserede fordele uden at betale ekstra.

Prissikringen er lidt forskellig fra bilmærke til bilmærke, men fælles for de to typer er at de gælder uanset bilens alder.

Prissikringen hos Ford betyder, at vi matcher ethvert tilbud fra et uautoriseret værksted, når tilbuddet ikke er over 3 uger gammelt og er indhentet fra et værksted, der ligger max. 20 km fra dit Ford-værksted. Samtidig skal tilbuddet lyde på samme stykke arbejde ved anvendelse af originale Ford-reservedele.

Prissikringen hos Kia betyder, at vi matcher ethvert tilbud fra et uautoriseret værksted, når tilbuddet ikke er over 1 måned gammelt og er indhentet fra et værksted, der ligger i samme postnummer som dit Kia-værksted. Samtidig skal tilbuddet lyde på samme stykke arbejde ved anvendelse af originale Kia-reservedele.