nytårsheader subpage

 

KOM TIL ÅBENT HUS

Shop bil til attraktive nytårspriser

Så er det nu. Årets største bilweekender venter, og traditionen tro byder vi på ekstra attraktive nytårspriser på vores mange modeller. Der bliver nok at fejre, og vi byder naturligvis på lidt forfriskninger i alle vores bilhuse. Vi sidder også klar på chatten hele weekenden. Snup gerne et pristjek, så ringer vi dig op til en snak om mulighederne.

Vi holder åbent i alle vores bilhuse 4.-5. og 11.-12. januar kl. 11-16.

Find nærmeste bilhus

 

 

Gode priser på Ford S-MAX og Fiesta

Ford: Nytårstilbud på Fiesta og S-MAX

Kan du lide udstyr, så kan du lide vores nytårstilbud på Ford. Ford Fiesta Titanium er fyldt med udstyr, god motorkraft og masser af køreglæde til en ekstra god pris. Ford S-MAX fås i den lækre ST-Line-udgave. Køber du til nytårskur får du X-pakke med alt i udstyr uden beregning. 

Oplev Ford FiestaOplev Ford S-MAX


Alle Ford-modeller

Premiere på ny Renault CAPTUR

Renault: Premiere på den nye Renault CAPTUR

Kom til Danmarkspremiere på den nye CAPTUR i vores tre Renault-bilhuse. CAPTUR er blevet større, mere muskuløs og lækker end nogensinde. Prisen er fejler ikke noget, og er du hurtig får du aluminiumsfælge med uden beregning som et introduktionstilbud

Oplev Renault Captur

 
Alle Renault-modeller

Volvo nytårskur

Volvo: Få vinterhjul på husets regning

Vi træffer alle tusinde valg hver eneste dag. Nogle er små, andre er store. Med en Volvo vælger du ambitionen om sikkerhed og bæredygtig transport til. I januar kvitterer vi for dit valg med et sæt vinterhjul på husets regning.
 

Gå til Volvo-modeloversigt

kia 2020 newyear

Kia: Spar op til 35.000

Vi har tilbud på en lang række af de mest populære Kia-modeller. Tilbuddene omfatter den altid populære Kia Ceed i både 5-dørs og stationcar.

Vil du gerne sidde højt så tjek også Sportage hvor du sparer 35.000 kr.

Oplev Kia Ceed

Oplev Kia Sportage

 

Se alle Kia-modeller

 

 

Dacia nytårskur: Kan det L'asse sig gøre?

Dacia: Sandero Streetway - nu på gaden!

Nu kan du få endnu mere bil til en endnu bedre pris. Den nye Sandero Streetway er på gaden, og byder på aircondition, fartpilot og 5 sæder.

Og... prisen den fejler ingenting!

Oplev Dacia Sandero

mazda 2020 newyear

Mazda: Finansiering med 0% i rente

Ingen Mazda er ens - og vi lader dig træffe valget om hvilken er den rette for dig. MEN du skal ikke snydes for et godt tilbud alligevel: Uanset hvilken Mazda du drømmer om, kan du få den til nytårskur til 0% i rente*.

Gå til Mazda-modeloversigt

 

 

Kan du leve med at andre har kørt i din bil før dig, kan du ofte spare mange penge på din næste bil. Vi giver selvfølgelig din nye (brugte) bil er fuld klargøring så den er så god som ny.

Audi

Vis  

Fiat

Vis  

Ford

Vis  

Hyundai

Vis  

Kia

Vis  

Mazda

Vis  

Mitsubishi

Vis  

Nissan

Vis  

Peugeot

Vis  

Renault

Vis  

Skoda

Vis  

Volvo

Vis  

VW

Vis