BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Volvo S90

"Bilguiden - Vi elsker biler" har testet Volvo S60 Recharge, der er lillesøstermodel til Volvo S90 Recharge

Bilguiden er Nielsen Car Groups eget "testcenter", hvor vi anmelder nogle af de mange modeller, som der forhandles hos henholdsvis Bjarne Nielsen-forretningerne og i Bilernes Hus. En anmeldelse af Volvo S90 Recharge er i støbeskeen - imens kan du nyde nogle af de andre Volvo-test.

TJEK VORES BILGUIDE

Volvo S90 2017 1600 48

ET GEDIGENT UDSTYRSSTYKKE. Volvo S90 Recharge er indtagende i al sin eksklusivitet. Prøv selv - du bliver bidt af kvalitetsniveauet.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Volvo S90 er den stilsikre sedan, som samtidig er den ultimative køremaskine - uanset om turen er kort og bynær, eller langvarig og krævende. Modellen er udviklet med tanke på miljøet – og en fantastisk køreoplevelse med masser af trækkraft.

Volvo S90 Recharge så dagens lys i 2016, og blev senere akkompagneret af stationcar-varianten V90. Den tog over efter forgængeren S80, som i næsten 20 år blandt andet havde tjent som ministerbil og køretøj for de kongelige.

Den nuværende er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo S90 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.