UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Volvo S90

Volvo S90 blev introduceret i 2016, nogle måneder inden Volvo V90. Hvor V betyder versatile, som er lig med stationcar, så betyder S saloon, som er et andet ord for sedan - altså en firedørs bil med udvendigt bagagerum. Ved lanceringen af den smukke sedan stod manges øjne i bilverdenen på stilke.

Designet med den ikoniske formgivning og eksempelvis de flotte Thors Hammer-forlygter, var endnu et bevis på, at Volvos ingeniører mente det alvorligt, da de satte gang i en udskiftning af hele modelprogrammet over en kort årrække. Volvo S90 er egentlig den reelle afløser af Volvo S80, der i tæt på en snes år var en særdeles eftertragtet luksusbil, som blandt andet blev brugt af den danske regering og Kongehuset.

Volvo S90 er en virkelig velkørende, komfortabel og luksuriøs sedan med træk af at være en limousine. Den leveres med en række forskellige motorer, med manuel eller automatisk gearkasse samt med forskellige niveauer af udstyr. Modellen blev valgt ind i finalefeltet ved Årets Bil i Europa 2017, hvor den endte med en flot fjerdeplads.

I tvivl om Volvo S90 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Volvo S90 er en bil, der imponerer..."
"Den mest vellykkede Volvo-sedan..."
(giver ikke score)
"Den bedste bil, som vi har kørt..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Volvo modellerne