170099 Half Profile Volvo S90 Mussel Blue

Det siger anmelderne
om Volvo S90 Recharge

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Volvo S90

Bilguiden er Nielsen Car Groups eget "testcenter", hvor vi anmelder nogle af de mange modeller, som der forhandles hos henholdsvis Bjarne Nielsen-forretningerne og i Bilernes Hus.
En anmeldelse af Volvo S90 Recharge er i støbeskeen - imens kan du nyde nogle af de andre Volvo-tests.

 

Besøg Bilguiden på youtube

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Volvo S90 er den stilsikre sedan, som samtidig er den ultimative køremaskine - uanset om turen er kort og bynær, eller langvarig og krævende. Modellen er udviklet med tanke på miljøet – og en fantastisk køreoplevelse med masser af trækkraft.

Volvo S90 Recharge så dagens lys i 2016, og blev senere akkompagneret af stationcar-varianten V90. Den tog over efter forgængeren S80, som i næsten 20 år blandt andet havde tjent som ministerbil og køretøj for de kongelige.

Den nuværende er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo S90 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

 

  • "Volvo S90 formår at kombinere svenske værdier med luksus i international klasse. Resultatet er en bil, der imponerer, hvis man lige ser bort fra den nye automatiske co-pilot."
  • "Volvo rammer plet med den nye S90, der levere alt, du vil have fra en Volvo: Højt sikkerhedsniveau, flot skandinavisk design og overraskende dynamiske køreegenskaber. Herregårdsversionen V90 er endnu flottere."
    Der gives ikke score
  • "Volvo har ramt plet! S90’eren er en stor luksuriøs flyder, der har et meget flot standardudstyr, men hvis pengene pungen er i orden, så kan den fyldes med alt hvad hjertet begærer."
    Der gives ikke score

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin