BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Mazda6

I 2002 blev Mazda6 introduceret som afløser for bestselleren Mazda626, der som en af de første asiatiske bilmodeller nogen sinde var blevet kåret som Årets Bil i Danmark. Den nye Mazda6 blev i øvrigt den Mazda-model, som hurtigst blev solgt en million eksemplarer på verdensplan.

Den nuværende udgave hører til tredje generation, og er i øvrigt kommet i en faceliftet udgave i 2018. Modellen er Mazdas bud i d-segmentet, som også går under betegnelsen Mondeo-klassen. Mazda6 fås både som femdørs hatchback og stationcar, og bliver i øvrigt betragtet som en af de bedst udstyrede bilmodeller overhovedet i sit segment.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Mazda6 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Et overflødighedshorn: Selv i basisudgaven er den spækket med udstyr, som normalt betragtes som ekstraudstyr og køreglæden er intakt."
  • "Har aldrig været bedre! Den opdaterede udgave er let på tæerne, kører langt på literen og har så meget udstyr, at det næsten er pinligt for konkurrenterne."
    Der gives ikke score
  • "Når man kører Mazda6 er noget af det første man undrer sig over, at man ikke ser flere af dem på vejen."