UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Klar til nye oplevelser?

KAMPAGNE

Du har en bil.
Vi kender en køber.

Det der "bare er en bil" for dig, kan være guld værd for andre.

Find nærmeste bilhus

Der er folk, der leder efter en bil magen til din

Hos Bjarne Nielsen sælger vi årligt mere end 6.000 biler. Det betyder, at vi kender rigtig mange potentielle købere til din bil, og derfor kan omsætte bilen hurtigt. Det skal ikke kun være vores fordel. Derfor kan du lige nu få en god byttepris når bytter til nyt.

 

 

Hvad er din bil værd?

Det er altid svært at prissætte en brugt bil. Det afhænger af hvilke øjne der ser. Det der kan være en "slidt" bil for nogle, kan for andre være en fund for andre. Netop derfor kan vi hjælpe din bil godt videre når du skifter til en ny eller anden brugt bil. Hver dag besøger mange forskellige typer mennesker vores bilhuse - alle med hver sit behov og holdning til "hvad en god bil er". Det betyder at vi nemmere kan omsætte en brugt bil end du (måske) selv kan.

Vi mangler brugte biler

Den er god nok! Markedet efterspørger netop nu brugte biler. Finanskrisen har presset bilpriserne nedad, og det betyder at det er billigere end nogensinde før at skifte til en ny bil. Brugtbilsmarkedet er fuldt med, og mange kigger derfor efter et godt tilbud. Så slå vejen ind forbi et af vores bilhuse, og få et skarpt tilbud på at bytte din brugte bil hos os.

Vi er især på udkig efter biler i de mærker vi normalt fører - Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda - og især årgangene 2009-2013.

Find nærmeste bilhus