Vi holder åbent som normalt
- dog er vores bilsalg flyttet online

COVID-19-restriktionerne betyder, at alle vores salgsafdelinger i vores bilhuse er lukket for fysisk fremmøde indtil videre.
Det betyder, at vi har flyttet bilsalget online, hvor vores salgskonsulenter fortsat kan kontaktes gennem chatten på vores hjemmeside, mail og selvfølgelig på telefonen! Vi er også klar til at fremvise den bil, du er interesseret i, gennem video over mobilen eller hjemme hos dig selv.

Værkstederne holder åbent

Værksteder er fritaget fra restriktionerne og vil derfor være åbne som normalt. Så skal du have din bil til service, skiftet til vinterdæk eller på anden måde i kontakt med vores værksted, kan du finde kontaktoplysningerne via knapperne nedenfor. Vi overholder selvfølgelig fortsat alle retningslinjer med afstand, mundbind, handsker og afspritning af kontaktflader og nøgle.

KONTAKT OS BOOK VÆRKSTEDSTID

 

 

Prøvekør bilen hjemme eller via video

Selvom vores fysiske showrooms er lukkede er vores salgs- og kundeservicepersonale klar på telefon, chat og mail i hele perioden for at hjælpe dig, helt som du er vant til. Vi laver videofremvisninger hvor vi gennemgår bilen sammen med dig. Bor du indenfor en radius af 30 km. fra vores bilhus tilbyder vi også prøvetur hjemme hos dig selv.

Køb/salg af biler

Ønsker du at købe en af vores biler, kan det sagtens lade sig gøre. Vi kan dog ikke mødes fysisk så du skal blot ringe eller maile til vores salgsteam som kan give dig et godt tilbud.

Husk at du også kan booke en prøvetur hjemme hvis du er i tvivl om bilen er den rette.

KONTAKT OS

Erhvervskunde?

Skal du bruge en bil til din virksomhed? Så holder vi åbent som normalt, og du må derfor også gerne komme ind i vores bilhuse og møde vores erhvervskonsulenter. De kan selvfølgelig også kontaktes online gennem chat, mail og telefon.

Giv os gerne besked inden du møder op, så vi kan sikrer at dørene er åbne.

KONTAKT OS

Vi udleverer fortsat købte biler

Har du købt en bil, er det heldigvis stadig muligt at få den udleveret. Har vi allerede aftalt et udleveringstidspunkt er det fortsat det samme.

Er du i tvivl om noget, så skal du blot kontakte et af vores bilhuse og aftale nærmere.