Jacobil er blevet til Bjarne Nielsen

Den 1. juni 2012 blev Jacobil en del af Bjarne Nielsen A/S. Selvom navnet er nyt er vi stadig de samme mennesker, vi ligger samme steder som altid og vores telefonnummer er det samme. Har du spørgsmål til navneskiftet er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig i bilhuset igen.

 

Fortsæt til bn.dk


 

PRESSEMEDDELELSE • 1. JUNI 2012

Bjarne Nielsen A/S har per 1. juni 2012 indgået aftale med Jacobil A/S om en virksomhedsoverdragelse, der betyder at Jacobil fremover bliver en del af Bjarne Nielsen koncernen. Aftalen betyder dermed at bilforretningerne i Birkerød, Frederikssund, Roskilde, Osted, Køge og St. Heddinge fremover bliver en del af Bjarne Nielsen A/S. Med overtagelsen følger Jacobils 120 medarbejdere, og forhandlingen er mærkerne Ford, Kia og Mazda.
Bjarne Nielsen koncernen tæller i forvejen seks forretninger, og bliver med opkøbet til tolv. Koncernen har hovedsæde i Herning, og med mere end 25 års erfaring i at drive bilforretning, er Bjarne Nielsen et kendt ansigt i bilbranchen. Med opkøbet bliver koncernen en endnu større spiller på det danske bilmarked, og opnår samtidig en position som Danmarks største Ford-forhandler. Ligeledes bliver koncernen en af Danmarks største Kia-forhandlere, og får styrket sin position som Nissan- og Mazda-forhandler.

Siden 2009 har Bjarne Nielsen A/S arbejdet målrettet på at udbygge forretningen og samtidig styrke sin position på især det Sjællandske marked. Som et led i denne strategi indgår opkøbet af Jacobil derfor som et naturligt element. Jacobils mangeårige erfaring, dygtige medarbejdere og loyale kunder tilfører koncernen betydelig styrke, som uden tvivl tilbyder ekstra kraft i denne del af landet.

"Vi er rigtig glade for at det er lykkedes at lave en aftale med Jacobil. Aftalen tilfører vores forretning ekstra styrke, og vi er glade for at kunne byde 120 dygtige kollegaer velkommen indenfor. Vi er bevidste om at Jacobil har mange loyale kunder, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til deres forventninger. Vores virksomheder passer godt sammen, og den fælles forståelse for kundens ve og vel, gør det oplagt at kombinere kræfterne" udtaler adm. direktør Bjarne Nielsen.
Udover et nyt logo og nye kollegaer, betyder overtagelsen ikke markante ændringer for de ansatte i Jacobils forretninger fra den ene dag til den anden. Tony Woolrych vil fortsat stå i spidsen for de seks bilforretninger, og udtaler således: "Bjarne Nielsen A/S er kendt for at sin evne til at drive succesfulde bilforretninger, og vi glæder os derfor til at en del af koncernen. Kunderne kan være helt trygge ved den nye situation, og vil fortsat møde de samme dygtige medarbejdere når de kontakter en af vores forretninger".

Fakta

Fakta omkring virksomhedsoverdragelsen:

  • Bjarne Nielsen A/S overtager forretningerne i Birkerød, Frederikssund, Roskilde, Osted, Køge og St. Heddinge
  • Bjarne Nielsen A/S overtager forhandlingen af Ford, Kia og Mazda for alle de nævnte forretninger
  • Bjarne Nielsen A/S overtager Jacobils kundekartotek
  • Bjaren Nielsen A/S overtager alle 120 medarbejdere i de fem forretninger