Danmarks billigste varebil

DACIA DOKKER.
UTROLIG MEGET VAN FOR PENGENE.

Det her er Danmarks billigste varebil - der i øvrigt er bygget som en varebil fra fabrikken, og altså ikke er en personbil, der er bygget om til varebil. Og Dacia Dokker Van er en virkelig glimrende løsning, hvis du er på udkig efter et praktisk køretøj, som skal kunne mere end blot bringe dig - og dit udstyr eller dine varer - fra punkt A til punkt B.

Dokker Van9

DACIA DOKKER VAN Bagdørene åbner bredt, så det er nemt at komme til.

Det mener vores Dacia-ekspert

"Der er simpelthen bare ingen der kommer i nærheden af prisen på en Dokker Van. Det er Danmarks billigste varevogn."

Har du et spørgsmål om Dacia Dokker Van så brug knappen nedenfor.

Pogj
Poul Jørgensen
Afdelingschef Herning

En arbejdshest i hverdagen

Varerum

Transportér høj last sikkert og nemt

Bagdørene uden ruder gør det muligt at transportere høj last på en helt sikker måde og beskytter mod nysgerrige blikke udefra. Den komplette varerumsadskillelse med glasrude adskiller varerummet og førerkabinen og beskytter samtidig mod støv og snavs i begge retninger.

Kabine

Få plads til alle dine arbejdsredskaber

Førerpladsen i Dokker Van byder på opbevaringslommer i fordørene, opbevaringsplads på instrumentpanelet og et stort handskerum – alt sammen kan sammenfattes i ét ord: funktionalitet. Den har plads til alle de arbejdsredskaber, der er uundværlige for dig i dit daglige arbejde. Og funktionaliteten opnås ikke på bekostning af komforten i bilen.

Dokker Van Leasing Tilbud

Undgå buler

Med parkeringssensor bliver du ekspert i parkering. Integrerede sensorer bag på bilen informerer om afstanden til genstande bag bilen ved hjælp af en advarselslyd.

Dokker Van7

Stort overblik

Udsynet er rigtig godt i Dacia Dokker Van, og kabinen er velindrettet. Det giver øget trafiksikkerhed og overskud i hverdagen.

Dokker Van4

Ufattelig meget værdi for pengene

Der er ingen anden varevogn i Danmark der kan give dig så meget værdi i din virksomhed for så lille et beløb.

GALLERI

Kig nærmere på Dacia Dokker Van

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Dacia Dokker Van

Hvorfor købe Dacia Sandero?

Du skal købe en Dacia Sandero, hvis du ønsker at blive godt kørende for billige penge. Ingen anden bil giver dig samme moderne design, og udstyr for tilnærmelsesvis samme pris.

Er en Volvo mere sikker end andre biler?

Ja! I 1959 introducerede Volvo som den første bilproducent sikkerhedsselen, der antages af have reddet over en million liv. 

Siden dengang er det blevet til utallige sikkerhedssystemer, og Volvo regnes af mange for at være blandt de mest sikre biler i verden. Hvis ikke den sikreste.

Samtidig har Volvo en ambition om at der i fremtiden ikke skal være en eneste der omkommer i uheld når de kører i deres Volvo.

Fås Volvo V60 som hybrid?

Ja, med introduktionen af Volvo V60 Recharge og mild-hybrid varianterne B4/B5 kan du udelukkende købe Volvo V60 som hybrid.

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Volvo er det sikre valg!

Den nuværende udgave blev lanceret i 2018, og den model er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo V60 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs model, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Dacia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.