UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Nyttig viden

I weekenden den 23.-24. februar danne Lokomotivværkstedet i København ramme om landets største motorcykeludstilling, hvor alt det nye vises frem. Udstillingen er samtidig startskuddet til mc-sæsonen, der venter lige om hjørnet.

 

Motorcykel Importør Foreningen (MIF) slår dørene op for landets største motorcykeludstillingen lørdag den 23. februar - og fortsætter dagen efter, søndag den 24. februar.

Begge dage vises alle relevante mc-brands og modeller frem, ligesom der vil være en overflod af udstyr og produkter, der relaterer til motorcykelbranchen.

04moh mcbakken1

Det er tredje år i træk, at Lokomotivværkstedet - tæt på Fisketorvet - på den københavnske Vesterbro huser udstillingen. Og for at få plads til de mange lækre motorcykler og udstyr, er tillægshallerne også booket i år.

Noget for enhver smag

Alle de førende motorcykelmærker er repræsenteret og fremviser deres nyeste modeller - men også allerede eksisterende modeller, samt eventuelle klassikere, er der blevet plads til.

Med andre ord vil der være noget at se på og holde af, uanset om man er racere, choppere, adventurebikes, klassikere, enduro, cruisere, café racere, scramblere, sportstouring, streetfighter/naked bikes, MC-scootere, trikes, motarder - eller bare noget midt imellem.

Find messens hjemmeside her - se en liste over udstillerne her. Du kan også se en plantegning over udstillingsarealet kan ses her.