UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Volvo

S60 2 overst

Ny Volvo S60 afsløret - høster masser af ros verden over 

Volvo sover på ingen måde på laurbærrene - og efter en god håndfuld succesfulde lanceringer er turen nu kommet til sedan-versionen af Volvo V60. Den er netop blevet vist frem for pressen ved et arrangement i Göteborg - og medierne er fulde af lovord.

Måske er det for meget at kalde det for en revolution - men der er virkelig sket ting og sager på Volvo-fabrikkerne gennem de senere år.

Først gjorde man rent bord og sendte en toptunet og gigant-stor Volvo XC90 på markedet - en model, som i den grad har taget kejler hele vejen rundt.

Siden har den svenske mastodont høstet nærmest uendeligt mange roser med XC60, S90, V90 og ikke mindst XC40, der som den første Volvo i historien vandt Car of the Year-trofæet.

Begejstringen ville ingen ende tage
For kort tiden siden løftede Volvo sløret for V60, og nu er også Volvo S60 blevet præsenteret for verdenspressen.

Det foregik ved et stort arrangement i Göteborg, hvor begejstringen nærmest ingen ende ville tage.

Den nye Volvo S60 bliver markedsført uden mulighed for dieselmotor, hvilket er med til at understrege Volvos erklærede strategi omkring en fremtid, der på lidt længere sigt vil være helt uden den traditionelle forbrændingsmotor.

Fra 2019 vil alle nye Volvo-modeller være forsynet med el-motor.

Et bredt udbud af modeller
I stedet kan køberne af Volvo S60 vælge mellem to turbo- og superladede plug-in hybrid benzinmotorer - en T6 Twin Engine AWD plug-in hybrid, der kombineret yder 340 hestekræfter, og den prisvindende T6 Twin Engine AWD plug-in hybrid, der yder 400 hestekræfter.

Ved introduktionen kan tillige fås Volvo’s velkendte T5 og T6 benzinmotorer.

Du kan læse meget mere om den nye Volvo S60 her - og indtil du kan prøvekøre modellen i den nærmeste Bjarne Nielsen Volvo-forretning, kan du se nærmere på de andre fine modeller fra Volvo.

Se flere billeder af den fine model herunder:

S60 4

S60 3 S2

S60 3 F

S60 3 S1

S60 2