UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Volvo

"Never Change A Winning Team" er et yndet motto i sportsverdenen - men blandt bilfabrikanter er det helt normalt, at ellers succesfulde bilmodeller med gang i salget alligevel skal en tur forbi skønhedssalonen, når der er løbet en fire-fem-seks år på alderen.

 

Således også Volvos forskellige 90-modeller, der både tæller den store super-SUV Volvo XC90, den smukke sedan Volvo S90 samt den ekstremt elegante stationcar Volvo V90 (billedet herover).

Det svenske - og sædvanligvis yderst pålidelige - bilbland Teknikens Värld - har således fanget sidstnævnte på europæiske landeveje i en ny version - altså efter et såkaldt facelift.

Ifølge bilmagasinet bliver ansigtsløftet ganske minimalt, når vi taler om designet. Her skal der tilsyneladende et ganske trænet øje til at spotte forskellene fra den aktuelle Volvo V90.

Ændringerne er beskedne

Men der er forskel på den kommende og den nuværende stationcar, skriver Teknikens Värld.

Den forreste spoiler er mere markant på den nye model, ligesom de forreste luftindtag har fået et andet design.

Bagerst er der ændret en kende i lygteføringen, og bilbladet formoder også, at der er laver ændringer på de bagerste kofangere.

Har respekt over for originalen

Men præcis som vi har set det med den nye Renault Clio, så er også Volvo-folkene respektfulde over for den oprindelige udgave af Volvo V90 - og netop derfor er der kun tale om små visuelle ændringer.

Til gengæld plejer der - fordi udviklingen bare går stærkt også i bilindustrien - at ske ting og sager indvendigt og under motorhjelmen.

Disse detaljer må vi spændt vente på. I skrivende stund vides det ikke, hvornår en faceliftet version af Volvo V90 lander hos Bjarne Nielsen A/S:

Du kan se Teknikens Världs billeder her - og læse den svenske artikel her.