UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Renault

Det kører på skinner for Renault, der fortsat har masser af fart på salget i Danmark. I årets første tre måneder er det igen Renault Clio, som er mærkets bedst sælgende model med en fremgang på næsten 40 procent i forhold til samme periode i 2018.

 

Salgstallene for årets første kvartal er netop gjort op af Bilstatistik.dk, der samarbejder tæt med DBI - de danske bilimportører. Hele generelt ligger salget 16 procent højere i første kvartal 2019 sammenlignet med første kvartal 2018.

Hos Renault har man også noteret sig fremgang, og den ombejlede Renault Clio indtager atter duksepladsen blandt Renault-modellerne. Faktisk er modellen så stor en succes, at den i januar, februar og marts har solgt 39,1 procent bedre end i samme periode sidste år.

Renault Clio 2017 1600 42

Et samlet salg indtil dato på 1615 Renault Clio-modeller betyder, at der er trillet hele 18 styk ud fra de danske forhandlere. I døgnet, vel at mærke!

Nyder ganske stor medvind

Renault Clio er også fortsat blandt de bedst sælgende modeller overhovedet på det danske marked. I årets første kvartal indtager den charmerende franskmand således en sjetteplads på hitlisten.

En række af de øvrige Renault-modeller nye også stor medvind. Den næstmest solgte model er således Renault Captur, som er solgt i 716 styk i første kvartal. På tredjepladsen dukker Renault Megane op, mens Renault Kadjar indtager fjerdepladsen.

Renault Clio 2017 1600 1e

De modeller er solgt i henholdsvis 438 og 359 eksemplarer.

Elektrisk model stormer frem

Ingen af de fire er imidlertid den mest fremadstormende model på listen over Renault-biler. Det er derimod den nye variant af Renault Zoe, der er solgt i 79 eksemplarer i årets indledende tre måneder.

Det svarer til en fremgang på intet mindre end 1480 procent, hvilket naturligvis skal ses i lyset af, at der i første kvartal 2018 blot blev solgt fem Renault Zoe.

Renault Zoe 2017 1600 39

Du kan læse mere om de forskellige Renault-modeller her på sitet. Bjarne Nielsen A/S har naturligvis hele udvalget fra den franske producent, som samlet set har solgt tæt på 4000 biler indtil dato.